2789
سلام به همه

نلی جان ببخشید منم یادم رفت تبریک بگم مبارک باشه و با سلامتی خودتون و خانواده ی عزیزتون :)

سپیده نه بابا این چه حرفیه فقط گفتم که بگم خیلی خندیدیم.نه مریم چون نبود نگفتیم وگر نه که چیز خاصی نبید خدا روشکر :)
من اگه بد گفتم ببخشید فقط محض خنده گفتم :*

لیلیان عزیزم انشاالله که به سلامتی و دل خوش ویزاتون میاد و به سلامتی میرین به سمت کانادا :) :*

میشاد توم مثل من حرفی نداری برای گفتن :)

سارا راستی

چه زود 10 روز زودتر زایید

مبارکه سارا جونم الان راحت شدی دیگه به سلامتی.می بوسمت عزیزم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نلی جونم منم دلم برات کلی تنگ شده .همیشه حالتو از نگین و مهدی میپرسم. بابت خونه نو کلی بهت تبریک میگم و امیدوارم روزهای خوبی رو داشته باشی. حتما یک روز باید با هم چت درست حسابی بکنیم امروز من مهمون دارم فکر کنم باید واسه ویکند آینده برنامه ریزی کنیم. مراقب خودت باش دوستم
اعصاب ندارما یک ساعت طول میکشه یه پست بتونی بفرستی تو این نی نی سایت

سماء جونی تو روخدا یه اسپند دود کن مواظب خودتون باشین بیشتر .

نلی جونم ممنون از لطفت ایمیلمو برات فرستادم ببین گرفتی یا نه بهم بگو .

سپیا جون ایشالا زودتر خوب شی من کلی دارو واسه خودم میارم واسه اینکه من تجربه مریضی تو چین رو هم داشتم !!!! که خیلی بده آنتی بیوتیکاشون فرق داره خودم یه پا دکتر شدم تو هم باید خیلی مراقب باشی مخصوصا با اومدن فصل سرما و استرس زیادی که شماها دارین من پیشنهاد میکنم فعلا بی خیال ماشین بشین پول بیمه اش خیلیه از این کارتهای اتوبوس ماهیانه فعلا بهترین حمل و نقل ما هم همین کارو خواهیم کرد .

انوشه جان من لینکو دیدم مرسی عزیزم واسه بچهای تورنتو خوبه . دوستهایی که ونکوورن منو راهنمایی کنین که حراجها کی و چه وقتیه ؟ کجاها خوبه واسه لوازم خونه خریدن که ارزون باشه . غیر از Walmart
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نلی باسی جون تبریک میگم امیدوارم خونه جدید پر از شادی و موفقیت باشه برات عزیزم

ماریا جون اونجا بیمه تکمیلی نداره که اگر مشکلی پیش اومد اددم بره خصوصی کارشو کنجام بده؟؟

سپیا جون یعنی اگر ادم 6 ماه از ورودش بگذره مدرکش رو (اکی والان )نکنه باید چند برابر پول اکی والان بده؟؟هزینه اکیوالان مدرک من 150 دلاره اگر من بیام لند کنم برگردم باید سال بعد چقدر پول (اکیوالان)بدم؟کاش که یه کم با خودت دارو میبردی اول کاری بهت استرس وارد نمیشد منم همینجوریم من فکر کنم 20-30 تا پنیسیلین با خودم میارم چون خیلی بهش احتیاج پیدا میکنم!!!!!!!!!!!!انشالا زودتر خوب شی عزیزم................

سارا جون مبارک باشه قدم نو رسیده............
بچه‌ها مرسی‌ از دلداری دادن همتون. یکی‌ از دوستای خالم که اینجاست پیشنهاد داد که بچه رو نگه می‌داره. البته نمی‌دونست من این مشکل رو دارم گفت اگه یه وقت خواستی‌ کسی‌ بچه رو نگه داره من هم گفتم راستش اینجوریه اگه عمل داشتم کمکم می‌کنین قبول کرد.

من راستش از پزشکی‌ اینجا راضی‌ هستم آدم اولش که میاد چون با پزشکی‌ ایران متفاوته میخوره یک کم تو ذوقش ولی‌ یه مدت که می‌گذره میبینه کاراشون بیشتر رو حساب کتاب. الکی‌ آدم رو نمیبندن به داروهای الکی‌. در ضمن چون پزشکی‌ مجّانیه خوب اون کسی‌ که شرایطش اورژانسی داره زودتر جراحی میشه نه کسی‌ که پولش بیشتره همه هم امکانات یکسان میگیرن. هزینه دندانپزشکی‌ و دارو هم ایشالا وقتی‌ کار پیدا کردین یا دانشگاه رفتین براتون بیمه‌ تکمیلی با قیمت خیلی‌ پایین میگیرن (برا من که مجّانیه) و همه این چیز‌ها رو پوشش میده. من هر دارویی که بگیرم فقط ۵ تا ۱۲ دلار پول میدم. و دندانپزشکی‌ هم تا ۵۰۰۰ دلار در سال برام مجّانیه. دوران برداری وقتی‌ قیمت‌های ایران رو میشنیدم تو سایت به مهدی می‌گفتم من اگه ایران بودم خسیس بازیم گل میکرد (بابای من اصفهانیه. خوب من هم یه رگش رو دارم دیگه) خونه زایمان می‌کردم. صنعت دارو سازی کانادا هم جزو تاپ‌های دنیاست. مامان من که اومد اینجا دکتر خانوادمون داروهاش رو عوض کرد خوب یه مقدار پول مجبور شدیم بدیم ولی‌ ظرف دو روز حالش از این رو به اون رو شد. بعد از اون جایی‌ که من خیلی‌ خوش شانسم این روز‌ها بابای من یه مشکلی‌ داره به اسم لنفانژیت که هر چند سال یه بار عود میکنه تو ایران هر وقت عود میکنه سه شب میخوابوننش بیمارستان و هر ۶ ساعت یه بار بهش پینیسیلین ۵۰۰ با سرم تزریق می‌کنن. از شانس ما روزی که میومد کانادا از فرودگاه هلند زنگ زد که باز هم مشکلش عود کرده خلاصه که روزی که رسید اینجا ما صاف بردیمش بیمارستان حالا همش فکر میکردیم الان میخوابوننش و کلی‌ باید پول بدیم چون بیمه‌ نداشت از بابا ۳۵۰ دلار اورژانس گرفت که شامل سرمش هم میشد بعد هم دکتره گفت برو خونه فردا دوباره همین ساعت‌ها بیا یه دوز دیگه بهت بزنیم فرداش که بابا رفته بود receptionist گفته بود من باید دوباره ازتون پول بگیرم ولی‌ دیروز خیلی‌ پول دادین من دلم نمیاد خلاصه روز دوم از بابا اصلا پول هم نگرفتن. بعد هم یک هفته بهش آنتی‌بیوتیک خوراکی داد و بابا خوب شد. خلاصه که اگه یکی‌ دو سال اول رو تحمل کنید تا بیمه‌ تکمیلی بگیرین یواش یواش از سیستم اینجا خوشتون میاد.

من تنها کاری که اینجا می‌کنم اینه که میرم تو سایت ratemymd.com و از اونجا دکتر هم رو انتخاب می‌کنم. حتا وقتی‌ دکتر خانواد‌م تشخیص میده که نیاز به متخصص دارم بهش میگم دست نگه داره میرم اونجا یه لیست تهیه می‌کنم به دکتر خانواد‌م میگم به یکی‌ از اون دکتر‌ها معرفیم کنه دکتر خانواده هم موظف هستش که گوش بده.
نسیم جون جواب منو ندادین که :((((((((( در مورد معلم شدن پرسیدم و شرایطمو نوشته بودم

بچه ها سایت های خوب رو به هم معرفی کنید لطفا.

بچه ها من 30 می میام اون موقع حراج هست که بشه خرید های خونه ام رو بکنم؟
کی میشه منم بیام بنویسم این تاریخ من دارم میام..بخدا اینچا کم آوردم توی محیط کارم هم دیروز با مشاور بیسوادمون دعوام شد..زورررررررررررررررر میگه بیسواد
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
انوشه جون کلی‌ نوشتم بعد از اون پستم هرکاری کردم پست نشد. حالا دوباره مینویسم ایشالا دوباره این سایت اذیت نکنه. برای معلم شدن شما باید لیسانس education بگیرین. برای کسانی‌ که مدرک لیسانس به بالا دارند ۸ ماهاست که مردم به اصطلاح بهش میگن teachers کالج ولی‌ در واقع در دانشگاه برگزار میشه. شما بین تدریس در سه گروه می‌تونین انتخاب کنید. ۱- primay-/junior (از کیندرگارتن تا کلاس ۶)، junior-/intermediate (از کلاس ۴ تا ۱۰) و intermediate- senior (از کلاس ۷ تا ۱۲). برای تدریس در گروه اول شما باید حتما در طول دوران تحصیلتون حداقل یک کرس تاریخ، جغرافی، ریاضی‌، انگلیسی و علوم گذرانده باشید. در گروه دوم باید در یکی‌ از درسهایی که اینجا به بچه‌ها در مدرسه تدریس میشود ۵ کرس گذرانده باشید مثلا من چون رشتم موسیقی‌ بود خوب موسیقی‌ رو انتخاب کردم یه مهندس میتونه ریاضی‌ رو انتخاب کنه و ... که به این میگن teachable subject و برای تدریس در گروه سوم شما باید دو تا teachable subject داشته باشید مثلا کسی‌ که مهندسی‌ کامپیوتر خونده میتونه کامپیوتر و ریاضی‌ رو انتخاب کنه. پروسه پذیرش هم ۵۰ درصد از روی نمرات دانشگاهتون انجام می‌شه ۵۰ درصد هم از طریق پرسشنامه که باید نشون بدید که سابقه تدریس دارید و ثابت کنید که کاندیدای خوبی‌ برای این کار هستید.

بعد که ایشالا وارد دوره شدید یه بخشی دانشگاه و کلاس و درس هستش یه تعداد ساعت هم باید کار آموزی پر کنید تا فارغ تحصیل بشید. دوره سختی نیست ولی‌ خیلی‌ وقت گیره من در کّل لیسانسم اینقدر برا دانشگاه وقت نذاشته بودم که توی اون ۸ ماه. از طریق این سایت هم برا تمام دانشگاه‌های انتاریو میتونید اقدام کنید http://www.ouac.on.ca/teas/