چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ممول جان سلام ، عزیزم مال ما رو فقط از x-ray رد کردن . یعنی حتی یک کارتنمون هم باز نشد . الان از همسرم پرسیدم ، میگه مال بعضی ها رو رندوم چک میکردن و بعضی از کارتنهاشون رو باز میکردن . ولی اگر وسایل شخصی باشه ، بعید میدونم کارتن ها رو باز کنن . بردن مایعات شیمیایی و اسیدی ، ذغال و نمک توسط فریت ممنوعه .ما هیچ کدوم از مایعاتی که آوردیم ، اعم از عطر و ادکلن یا حتی عرقیات گیاهی ( مثل نعنا و گلاب ) رو توی فریت نگذاشتیم . باز هم هر سوال داشتی بپرس . نلیسا دیروز به آرزوی زندگی اس رسید و سوار school bus شد . منم خوشحالم که خوشحاله . همسرم ، بعد از سیر و تسلسل بدخیم ارسال مدارک به سفارت و تحویلشون به ما بصورت دست نخورده ( فقط گیر 24 دلار هزینه رفت و برگشت بود ) ، هفته پیش رفت سراغ گواهینامه و با خواندن کتاب ایین نامه 2010 رفت که بعد از رد شدن از امتحان ، متوجه شدیم اینجا مثل ایران نیست که کتاب آیین نامه 20 سال پیش رو امتحان میدی !!!!باید مال سال 2011 رو میگرفت که دیدیه چند سری تست روی کامپیوتر زد و دیروز قبول شد و حالا هر کاری کردیم سایت برای امتحان شهر مشخصاتش رو قبول نمیکنه !!! باید دوشنبه زنگ بزنیم ببینیم علتش چیه . رزومه هاش رو نوشته ولی هنوز apply نکرده .کلاس های زبانش هم هنوز شروع نشده . منهم در کنار همسرم در حال متر کردن خیابانها هستم و روزهایی که هوا خوبه برای خرید مسافت ها رو پیاده روی میکنیم که سه دلار برای سوار شدن به مترو و اتوبوس رو ندیم !!!!همون یک هفته که نلیسا رو بردم آوردم ، یه metro pas به قیمت 40 دلار آب خورد.
ببین ممول فرش دستبافت رو از نظر فریت نمیتونی بیاری . ولی کار گذاران شرکت هواپیمایی میگفتن اگر یکی دو تا شش متری داری ، بیار ، شاید بشه ردش کرد .البته ما اینکارو نکردیم .از نظر قانونی میتونی فرش ماشینی رو فریت کنی ولی فرش دستبافت رو باید با چمدون همراه مسافر بیاد . میتونی ببری و اگر نگذاشتن ، برشون گردونی . برای سبزیجات خشک و ادویه جات محدودیتی وجود نداره .
من برای 30 می 2013 که میشه 10 خرداد 92 بلیط گرفتیم برای تورنتو . با پرواز تورکیش کامفورت. خوشحال میشم تجربیات شما رو بدونم. چون یه بچه 13 ماهه دارم که اون موقع میشه 21 ماهه. در مورد اینکه چیکار کنم با بچه سخت نگذره و چه چیزهایی داخل هواپیما براش داشته باشم
ممول جان با حدود 1300 الی 2500 می تونی جاهایی که کوتاه مدت اجاره می دن رو تو ونکوور پیدا کنی.یعضی ها تو اپارتمان و هایراز هستن بعضی ها قسمتی از یه خونه هستن مثلا صاحبخونه طبقه بالاست.بعضی هاشونم مینیمم 2-3 ماه باید اجاره کنی.یعضی ها یوتیلیتی (بعنی برق و اب و اینترنت)داخل هزینه اجاره در نظر گرفته شده بعضی ها نه.من لینک چندتااز وبسایتها رو م ذارم نگاه کن.اگه راجع به هر کدوم از منطقه ها سوال داشتی بپرس تا حد اطلاعاتم کمکت می کنم: http://www.makeyourselfathome.com/index.php?page=results#
سلام آنی جون ما هم خوبیم. بردیا هم خوبه و میره مدرسه البته مدرسه اش فقط 3 ساعته و از مهد میبرنش و میارنش . اما مدرسه رو دوست دره و ملا به نظر میاد بهش خوش میگذره. خوشگلهای تو چطورن آنی جون؟ عکسهاشونو تو فیس بوک می بینم از طرف من ببوسشون. شما چه شیک بودید که آئین نامه رو فارسی امتحان دادید.
انوشه جون من به بردیا پرومتازین دادم و بیشتر راه رو خوابید اون زمانی هم که بیدار بود کارتن نگاه میکرد یا غر میزد اما سخت نگیر آسونتر از چیزیه که فکرشو بکنی. اگه اسباب بازی خاصی دوست داره براش بیار بردیا چون اهل اسباب بازی نبود کار رو سخت تر میکرد.