2789
سلام دوستان

تو شرکت های بزرگ اشنا ندارین رزومه ی ما رو بفرستین یه جوری تو این شرکت ها.البته چیزی که هست اونا محل اقامت رو تا ببینن ایرانه اصلا کاری ندارن دیگه.

بچه ها چرا شانس ما اینجوریه اخه؟سفارت که جمع کرد الان لیست اسکیل ورکر بیاد باور کنین ایران رو نمی ذاره.

ای خدا ه س ت ه ای می خوایم چی کار؟ کانادا رو که بی خیال مگر مالزی یی جایی بتونیم بریم اونم که اقامت نمی ده کلا.
سایتهای کاریابی کانادا
بانک شغل کانادا
monster
workopolis
Job Career Advice
canada jobs
job shark
ontario jobs
canada plus jobs
Job Start
The Star workopolis
globe careers workopolis
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی میشاد جان.ببینیم چی میشه.

یه دانشگاه پیدا کردم که یه سرتیفیکیتی بگیرم برای عکاسیم که هم ویزا بگیریم هم بتونم کار کنم .هزینش عالی بود.اما.

به قول مصی می گه تا بتونی ویزا بگیری و اینا رو دلار 3000 به بالا فکر کن که نمی صرفه.ای خدا.اگه 1000 بود هنوز چقدر خوب می شد.
سلام به همگی :
سحر طلایی ، جواب میلت رو دادم . جهت اطلاع و موفق باشی .
تی تی جان .این که وگفتی یعنی چه ؟ خوب ما یکبار مدارکمون رو معادل سازی میکنیم . برای چی باید دوباره معادلسازی کرد ؟ مثلا " یکبار برای کار معادل میکنیم ، یکبار برای دانشگاه ؟ من متوجه نشدم ؟
سما میخواستم بگم بهترین راه الان دانشجوییه . دیدم خودت دست بکار شدی !
شهرزاد جون ...یعنی بجز نت ورک نمیشه ؟!!!! خودم رو بیخود خسته نکنم !!!چون ما که هیچ کس رو نداریم !!!گریه !!
نسیم عزیزم جای مامان خالی نباشه پیشت عزیزم . ارشان خوبه ؟ مامانش رو که اذیت نمیکنه .
دختر من دچار homesick شده !!! دوروزه فقط داره dvd های فارسی اش رو نگاه میکنه !! خبری از تلویزیون و کارتونهای انگلیسی نیست .
دو تا ساختمون اونور میدون محسنی که قرینه دو تا ساختمون سمت ما هستن به مدت 48 ساعت برق نداشتن !!!!ظاهرا " خازن های ساختمون ترکیده بود !!!فکر کنین ، 28 طبقه مسکونی و هر طبقه 15 واحد برای هر ساختمون !!!تازه مغازه های بر میدون هم برق نداشتن . برام غیر قابل باور بود . لازم به ذکره که اینجا همه چی منوط به برقه !! وقتی توی مجتمع ها برق میره ، اب هم قطع میشه .امکان پخت و پز هم قطع میشه .خلاصه یعنی اینکه ادم فلج میشه . ولی واقعیت این بودکه بنده خدا ها 48 ساعت برق نداشتن !!من و شوشو رفتیم توی فکر اگر یه موقع برامون این اتفاق بیفته باید چکار کنیم ؟!!نه خونه مامان هست ، نه خونه مادر شوهر !!نه خاله ، نه عمو ...
دیروز رفتیم پیش دکتر عمومی برای تشکیل پرونده. این رو بگم که اینجا پیدا کردن دکتر عمومی خودش داستانیه !! هر چی دکتر دندانپزشک زیاده و همه هم بیمار جدید میپذیرند ، دکتر های عمومی کم هستند و بیمار جدید قبول نمیکنند !! میخواستم دکترم انگلیسی زبان باشه ولی هر چی زنگ زدم جا نداشتن . یکیشون هم که حضوری رفتم گفت شاید تا دو ماه دیگه بیمار جدید قبول کنند .آخرش مجبور شدم برم کلینیک ابو سینا که حدود 1 کیلومتر با ما فاصله داره و 4 تا دکتر ایرانی و دو تا دکتر چشم بادامی هستن که یکی شون متخصص اطفاله .وقت ما ساعت 12:30 بود وما حدود 12:10 رسیدیم . مشخصاتمون رو نوشتیم و نشستیم . با اجازه تون تا ساعت 2:15 منتظر بودیم !! دیگه کلافه شده بودیم ولی دقیقا " تا تمام افرادی که جلوی ما بودن ، نرفتن تو ، ما رو صدا نکرد . ( کلا " 6نفر جلومون بودن )من باسم دکتر محمدی وقت گرفته بودم که خانم بود ، رفتیم دیدیم دکتر قبادیان هست که آقا بود !!!البته بنظر دکتر بدی نبود. بین 35- 40 ساله بود . با من و همسری کاملا " صحبت کرد . گفت برای میگرنم چند تا قرص نمونه بهم میده که بخورم ببینم کدوم میسازه . چون اکر حالم مثل ایران خیلی بد بشه باید برم بیمارستان . اومدم بیرون به منشی اش گفتم ، گفت دوشنبه زنگ میزنه میگه بیام ببرم . بعد هم فهمیدیم هزینه ازمایشات سالیانه رایگانه وکلیه آزمایشات شاملش میشه .
بعد هم گفت اگر برای چکاپ های سالیانه ام سختمه پیش دکتر آقا برم ،میتونم از خانم دکتر محمدی وقت بگیرم .برای اینکه هم خیلی نشینیم حتما " اول وقت ،وقت بگیریم .
اینهم اولین تجربه پزشکی کانادا .

آره سپیده ولی اگه بورس نکن کمه کم اونم برای یه دیپلما که 2 ساله هست حدود 50 تومن ما میشه.بدون خرج زندگی.

تازه تا اوون موقع اگه دلار بالا نره که می ره.

اگه مصی بتونه بورس پیدا کنه عالیه.خیلی سخته اما

میشاد برای عکاسیم.میشاد مصی خودش کار می کنه اینجا.تازه پارسال تونستیم با کلی اینور اونور کردن خونمون رو عوض کنیم.پول نداریم.
آره سپیده جان ممکنه لازم باشه جاهای مختلف ارایه بدید ولی راستش برای کار گرفتن تا حالا ندیدم از کسی مدرک بخوان مگر برای peng اقدام کنید . بعدش هم نت ورک همون دوستانتون هستن. حتی اگه به فکر اینجا خواستید بیفتید میتونید رزومه تون رو برای ما هم بفرستید.
این چیزی که شهرزاد گفت هست ولی جالبه انگار جذابیتی برای کسی نداره!! چرا نمیدونم.
نسیم میگفت همه پنهان میکنن انگار همینطوره همه میخوان انگار تو هم همون بدبختی ای که اونا کشیده بودن رو بکشی!! این هم ذات بعضی ایرانیهاست
سلام دوستان من خواهرم مقیم مونتراله . یه سوال دارم چون احتمالا تا چند ماه دیگه ممکنه بیام ببینمش میخواستم بدونم آیا میتونم تابلو فرش ابریشم، براش بیارم؟ مجازه؟ توی فرودگاه ایراد نمیگیرن؟ سوال دیگه اینکه برای خواهر زاده ام که دختر 16 ساله است میخوام یک گردنبند کادو بگیرم . ولی نمیدونم ایا اونجا طلا استفاده میکنن؟ یا نه؟ اگه اصلا دخترا استقبال نمیکننن چیز دیگه ای براش بخرم.

ممنون.
سلام دوستان عزیز همگی شاد باشید
میشاد جان ببخشید من چند روزی نبودم جوابتونو بدم
2میلیون ترجمه
2میلیون مرحله اول رسیدگی به پرونده
2/300 مرحله دوم پرونده فدرال
3میلیون سفر به استانبول برای مصاحبه
2/500 هزینه لندینگ
2میلیون معادل سازی مدرک خودم
1میلیون مدیکال (ویزیت پزشک ازمایشات رادیوگرافی
1میلیون هزینه سفر به انکارا برای گرفتن ویزا(برای اینکه نمیشه پاسپورت رو پست کنید حتما باید حضوری برید)
4میلیون بلیط کانادا

البته این هزینه ها برای سه نفر هست که 2میلیون مال بچه وبقیه مال ما دو نفر هست
سلام سپیا جون خسته نباشید عزیزم مطمئنم با روحیای که ازت سراغ دارم به اون چیزی که میخوای میرسی و شک ندارم
ضمنا به نظرم کبک کمک هزینه های خوبی برای زندگی میده و مونترال هزینه هاش از تورونتو کمتره اگر شما 1 سال تو کبک باشد شهروند اونجا میشید وکمک هزینه ها به شما هم تعلق میگیره حتی در س هم بخونید ماهی 800دلار بهتون میدن و انگلیسی دونستن خیلی مهمتر از فرانسه هتش و بدمن هیچ مشکلی میتونید کار کنید این اطلاعات رو از پسر خالم که اونجاست گرفتم امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم.