2789
mamnoon nasim joon hame khobeem man hododan 5.5 hafte dige daram azizam

rasti kasi inja hast ke alberta zendegi kone????????????n

majeed mige chand ta company khob daran hayer mikonan reshteye inaro mige berim onja eheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

man ke pak gij shodam ama age kasi az alberta hast yekami information bezare
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
کاهش مشاغل پاره وقت وجه روشنتر اشتغال را پنهان کرده است
Details Category: خبرهای کانادا Published on Wednesday, 05 September 2012 12:30
ایرانتو: در یک نظر ، کاهش شدید میزان اشتغال در جولای در کانادا، به هنگامی که بهبودی اقتصادی در ایالات متحده کند شده و اروپا در رکود عمیقی به سر می برد ، مانند یک جغد شوم است. اما نگاهی عمیقتر نشان میدهد که دست آوردها در زمینه ی اشتغال دایم و رشد اشتغال در باقیمانده ی سال ۲۰۱۲ ، اشتغالی که تقاضای داخلی را تقویت خواهد کرد، تصویر روشنتری را عرضه می کند .

۳۰ هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی از دست رفته در جولای نرخ بیکاری را به ۷.۳ درصد رسانده است. اما در عین حال ۲۱ هزار و ۳۰۰ شغل دایمی هم یک رشد چشمگیر را نشان می دهد. به علاوه این رشد در زمینه های مالی ، بیمه و مستغلات بوده که نسبتا در مقابل کاهش قیمت کالاها مصونند. در واقع فقدان ۵۱ هزار و ۶۰۰ کار موقت بوده که سطح کلی اشتغال را پایین کشیده است.

به گزارش ایرانتو ، لسلی پرستون کارشناس اقتصادی بانک تورنتو دومینیون معتقد است که آمار شغلهای از دست رفته در جولای آنچنان هم که در وهله اول به نظر میرسد منفی نبوده است. پس از رشد ۸۲ هزاری و ۵۸ هزاری در ماههای آوریل و مارس سال جاری ، رشد متوسط اشتغال در ماه جون و کاهش اشتغال در ماه جولای نا امید کننده است اما در واقع از فوریه به این سو ، بطور متوسط ماهیانه ۳۰ هزار شغل دایمی ایجاد شده است. با توجه به رشد ۱.۹ درصدی اقتصاد در سه ماهه دوم امسال این رقم قابل توجهی است.

پرستون ادامه می دهد با توجه به میزان رشد اقتصادی ، ایجاد اشتغال در بهار حتی زیاده از حد به نظر می رسید. در جولای اما از شدت رشد اشتغال کاسته شد و به تناسب بیشتری با رشد اقتصادی رسید. او پیش بینی می کند که نرخ بیکاری درسطح ۷.۳ درصد باقی مانده و اندک اندک در سال ۲۰۱۳ به سطح ۷ درصد نزدیک شود. در مقایسه با ایالات متحده البته نمایش ماه جولای درخشان نبوده اما نقاط روشنی هم در آن قابل مشاهده است.

رشد مشاغل در زمینه های مالی، بیمه و مستغلات که از فوریه آغاز شده است در جون و جولای سرعت گرفته است. در صنایع اطلاعاتی، فرهنگی و سرگرمی هم ۲۴ هزار شغل در جولای ایجاد شده که پس از چند ماه نزول صورت گرفته است.

ایرانتو اضافه می کند ، گزارش جولای همچنین از بیشترین میزان افزایش در متوسط دستمزد ساعتی ظرف سه سال اخیر حکایت می کند که آنرا به ۲۴.۴۹ دلار رسانده است. دستمزدها درمقایسه با سال گذشته در بخش تولیدی ۴.۴ و در تمامی بخشها هم ۱.۲ درصد رشد را نشان می دهد.

با وجود اینکه نرخ بیکاری هنوز هم در سطحی بالاتر از دوران پیش از رکود قراردارد ، این نرخ اکنون نزدیک به نرخ متوسط دهساله سیر می کند. عدم دسترسی به نیروی کار کافی هم ممکن است از عواملی باشد که در افزایش دستمزدها نقش داشته باشد. داون دسجاردینس اقتصاددان رویال بانک کانادا می گوید دستاوردهای بازار کار برای حفاظت از سطح مصرف خانوارها و توانایی مردم در بازپرداخت بدهی هایشان امری اساسی است. او اضافه می کند که تقاضای نیرومند داخلی برای خنثی کردن آثار منفی بحران اروپا ، کاراست.

با اینحال اینها همه مایه تسلی کمی برای اقتصاد کاناداست که بطور سنتی صنایع صادراتی نیرومندی را دارد. با اینکه دست آوردهای اشتغال در صنایع تولیدی و صنایع مواد خام تقریبا نیمی از رشد فرصتهای شغلی را در نیمه اول امسال تشکیل میدهد ، در جولای بخش تولید ۱۸ هزار و ۴۰۰ شغل را از دست داده و اشتغال در بخش مواد اولیه طبیعی هم ۸ هزار ۹۰۰ نفر کاهش داشته است
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام
سبیا جان امیدوارم زودتر جا بیفتید. سابقه شغلی و کاریتون رو دقیق نمیدونم تو ایران جی بوده. ولی راستش رو بخواهی فعلا البرتا بهترین شرایط رو داره نمیکم اینجا هم راحت کار بیدا میشه ولی مسلما وضعیت بهتر از بقیه استانهاست. بهتون بیشنهاد میکنم اکه سابقه کارتون مهندسیه برای اینجا هم ابلای کنید. متاسفانه ایرانیها به خاطر شرایط اب و هوایی از اینجا فراری هستن ولی با توجه به شرایط اقتصادی به نظرم هرجا کار باشه باید زندکی کرد!!
من تو همین بنج ماهه اخیر بیش از ده نفر رو دیدم به تازکی از تورنتو یا ونکوور اومدن اینجا. یکی از دوستانمون سبتامبر کذشته اومدن کانادا شش ماه از جیب خوردن اخرش همسرش اینجا هم دنبال کار کشته و اومدن اینجا. حالا همه اش بشیمونن که جرا فقط به خاطر اینکه جهار تا فامیل اونجا داشتن شش ماه از عمرشون رو هدر دادن. سرمایه ای که به سختی تو ایران جمع کردن همینطور!!!
منظورم اینه درسته که مهاجرت خیلی سخته و ادم از دومیش میترسه ولی عذاب نباید بکشید مخصوصا همسرت. همسر من تو یه ماه کار بیدا کرد البته اون هم استثنا بود ولی در کل الان از عذابی که اون مدت کشیده میکه. اینه که به نظرم صحیح نیست همسرت داغون بشه با این فکرها...
دوستان میکن خوش بکذرونید ولی میدونم و کامل درک میکنمت .

یادته میکفتم من بار فریت کردم برای اینکه اوایل یه دلار ده دلار هم بوله؟؟؟ اون موقع شاید جدی نمیکرفتی ولی مهمه همه نکات کوجیک. ادم وقتی تو ایرانه با همه مسایلاش یه جوری بشتش کرمه ولی اینجا نه دیکه! به قول تو با این وضع دلار به سرمایه های داخل ایرانش هم نمیتونه اعتماد کنه.
حتما به این immigrant services ها رجوع کن و یه settlement counseler رو برای خودت انتخاب کن خیلی به ادم کمک میکنن تو معرفی مراکز و...این دوستت دروغ نکفته برای تایید مدارک جایی هست که برای اول واست رایکان انجام میده... دفعات بعدی سر به فلک میزنه!!
سارا مامان کیان راستش دروغ جرا من هیجوقت بستهای فینکلیش رو نمیخونم الان شانسی وقتی صفحه داشت لود میشد اخرین بستت رو دیدم درباره البرتا برسیدی!!! نوشته قبلیم رو که دیدی برای سبیا. باز هم سوالی داشتی بکو جوابی داشته باشم با توجه به سابقه بنج ماهم حتما بهت میکم!!!

باید بکم شاهد از غیب رسید که میکن تویی! دیدی سبیده؟
سلام بچها ببخشید من فارسی نمی‌تونم بنویسم ولی‌ الان از تو بهنویس کپی‌ کردم

تیستو جون مصی از راهنمائیت واقعاً به موقع بود

مجید میگه چند تا کمپانی خوب نفتی‌ دارن استخدام می‌کنن رشته‌های اینارو میگه ما هم بریم چند تا از همکاراش رفتن خوب کارشون مس همین کار با درامد خیلی‌ بهتر

خلاصه که با تیستو موافقم که میگه جایی‌ آام راحت زندگی‌ می‌کنه که کارو درامد خوبی‌ داشته باشه

من فقط میترسم چون اگه رفتی‌ باشیم حداکثر تا ۶ ماه آینده باید بریم و رایان اون موقع ۳.......۴ ماه هستش با ۲ تا بچه......

کارش هم که از همینجا اوکی می‌شه استخدام می‌شه قاطی بعد میریم حالا نمیدونم من اینجا بمونم مجید بره ۳.....۴ هفتها‌ی خونه اوکی کنه بعد ما بریم یا یهو همه باهم بریم

تیستو جون می‌خوام بدونم مخارج زندگی‌ اونجا چطور نسبت به اینجا ما تورنتو هستیم

...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سارا می شه بگی کدوم شرکت داره استخدام می کنه؟

سایتش رو می ذاری؟اعلام عمومی کرده یا نه لامصب

اه

اینقدر گشتم تو نت دیگه حالم داره از کار خودم بهم می خوره.

اه.اینو واسه خودم نمی خواما.

نسیم خوبی؟طفلی ارشان.عیب نداره خواهر خوبه برای بچم.بچه مسلمونه دیگه.امدیم زن ایندش هم مسلمون بود گیر داد که برو ختنه کن اونوقت تو 20 سالگی براش سخت تر بود :))))))))))))))))))))

نسیم می بینی وضع رو؟می بینی عجب خر شانسی هستیم ما.نه می بینی فقط.

بچه ها سایت جاب سرچ خوب بهم معرفی می کنین؟همش الکیه به قول سپیده .اینقدر گشتم از گوگول دیگه بدم میاد.

سلام
سارا جان من کلگری هستم. راستش ادمونتون مرکز استانه ولی کلگری یه کم بهتره یه جوری خودش رو بهتر جا انداخته.

اینجا هزینه های اجاره اینها بالاتره ولی خورد و خوراک البرتا مالیات استانی نداره .اونی که تو ونکوور و تورنتو شما دارید. ما فقط مالیات فدرال رو میدیم .

شهرهاش خب به پرجمعیتی تورنتو و شلوغی اونجا نیست. یه جوری میشه گفت در حد ده محسوب میشه در برابر اونجا. ولی خب فرقش اینه که آرامشش به همون اندازه بیشتره و از طرفی هم امنیتش.
به هرحال وقتی وضعیت کاری مردم بهتر باشه به همون نسبت امنیت فکری و ...هم میره بالاتر.

اگه بتونه همسرت زودتر بیاد جا و مکان پیدا کنه مسلما برات خیلی بهتر میشه. مخصوصا با بچه کوچیک که داری میایی.

فقط خب سرمای اینجا طولانی تره دیگه

برای مهندسین به خصوص کسانی که کار نفت کرده باشن فوق العاده کار مناسبه. باز هم میگم به اون راحتی ها هم نیست ولی خب خیلی شرایط بهتره.
مثلا یکی از دوستان تو ایران پایپینگ کار کرده مهندس مکانیکه. اینجا دو ماهه کار پیدا کرده. کارش مرتبط با سابقه کاریش نیست ولی پرت هم نیست از کار مهندسی. کار coordination گیر آورده. تو یه شرکت معتبر. بهتر از اینه که بری کار کاملا غیر مرتبط انجام بدی یا بخوای چندسال دوباره کالج بری و ...

سما متاسفانه اینجا هم پارتی بازی زیاد هست. خیلی از شرکتها نیرو میگیرن ولی آگهی نمیدن!!! نیروهای خودشون توو شرکت اگه معرفی کنن کسی رو اون شخص ارجح هست تا بخوان از بیرون همینطوری کسی رو بیارن.

شرکت همسرم دنبال مهندس senior بوده .برداشته از تورنتو یکی دو نفر رو استخدام کرده...داره اجاره خونه طرف رو هم میده. مدتی که ماشین نداشته هزینه ماشین و رفت و امدش رو میداده. قرارداد دو ساله هم با طرف بسته!! خب فکر میکنید یه نفر دیگه چی میخواد؟؟
سلام به همه دوستان گل کلی
تیستو شرکت که همسرت کار میکنه نیرو نمیخواد خب حالا من ماشین برای رفت و امد ازش نمیگیرم...............وای منم از این شانسا میخوام
موقع من که رسید در سفارت رو هم تخته کردن
ایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دوستان عزیز اینجا برای کار پیدا کردن نت ورکینگ حرف اول رو میزنه اصلا شرکتهای بزرگ سیستمی دارن که به کارمندهاشون میگن که میتونید رزومه کسانی رو که میشناسید رو سابمیت کنید و اونها به نسبت کسانی که از بیرون شرکت رزومه میفرستن در اولویت قرار دارن. ضمن اینکه اگر کسی رو که یکی از کارمندان رزومه اش رو گذاشته استخدام بشه 3 ماه بعد استخدامش یک پولی بابت این قضیه به سابمیت کننده میدن. اینه که معمولا تمام کسانی که استخدام میشن براساس آشنایی بوده. البته روند اداری خودش رو باید طی کنه یعنی با طرف مصاحبه میشه و اکر خوب باشه استخدام میشه نه اینکه صرفا معرفی شده باشه.