2789
سلام سپیا جون.خوبی؟مرسی که زود جوابم رو دادی عزیزم.

ببین من به عنوان یکی که از بیرون دارم نگاه می کنم می گم می ارزه الان مشکل فقط کاره.که اونم واقعا برای هر کس که اول می ره کانادا هست.
یعنی می گم این قضیه چیزی نیست که فقط برای شما باشه.برای همه هست.به امید خدا اقا پیمان هم وقتی مدرکشون رو تایید کردن خیلی زودتر از اوون چیزی که فکر کنی کار پیدا می کنن.

ببین واقعا به پستت نیاز داشتم.من هنوز با خودم درگیرم هنوز درگیر همین مسایلی هستم که تو کانادا ازش به عنوان جوک یاد می شه.نمی دونم حس زندگی می خوام.

دعای خیر ما پشت سر شماست عزیزان.نلی رو ببوس.
سلام سپیا جان اینو مطمئن باش منو شوهرم یکی از خواننده های پروپاقرص نوشته هاتیم و به امید نوشته ها و خبرای شما میام به این تاپیک و هر روز به این امید میام که زودتر کار پیدا کنید و زندگی خوبیو شروع کنید.

سپیا جون ببخشید این سوالو می پرسم شما ملک و اموال ایرانتو آوردین اینجا (منظورم تمام دارایتونو) البته اگر دوست داشتید جواب بدید

سپیا جون در مورد قمقمه بگم من برای دخترم برای مدرسش یه قمقمه خریدم قیمتش ٢٨بود با چونه ٢٥خریدم تو این چند وقته قیمت اجناس تو ایران چندیدن برابر شده مطمین باش اینجا همچین آش دهنسوزی نیست

مواظب خودتو دختر گلت باش�
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

sepia جون سلام . امیدوارم زودتر دغدغه هاتون کمتر بشه و به اون چیزائی که میخواید برسین .

من و همسرم هم دنبال کارامون هستیم که اگه بشه بریم کانادا . اون پرستاره و من ماما . خبر داری اونجا واسه مامائی کار راحت گیر میاد یا نه ؟ متوسط حقوقشون چقدره ؟

سماء جونم به شما هم سلام میکنم . میدونم که همیشه اینجا رو پیگیری میکنی
من دارم واسه ایلتس بیسیک میخونم اگه یادت باشه چند روز پیش راهنمائیم کردی !!! خیلی از زبان بدم میاد .
شما چه رشته ای هستی ؟
سللام دوستان
سپیا جون من همیشه بهت گفتم قلم قشنگی داری یعنی طوری مینویسی که خواننده رو جذب میکنه ادامه بده به خوندن..ووقتی نقطه پایان رو میزاری باید منتظر بود تا بقیه رو در فصل بعدی بنویسی...تجربیات که داری بدست میاری و چراغ راهه بقیه است و قلم قشنگ برای نوشتن این تجربیات....ادامه بده دوست عزیز
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به همه.

بله مامی هیراد عزیز یادمه.اخرین پستتون رو نخوندم :)

من رشتم معماری همسرم صنایع هست البته مدرک عکاسی هم دارم و الان بیشتر عکاسی می کنم تا معماری.

تا خدا چی بخواد.
سلام به همه

سپیا جون همه? مسائلی‌ که تو مطرح میکنی کاملا نرماله منم وقتی‌ هنوز کار نداشتیم یا حتا زمانی‌ که فقط علی‌ کار میکرد بیشتر به قیمتها توجیه می‌کردم و اون اوایل هم که همیشه با ریال مقایسه می‌کردم. در مورد کار هم میدونم که نگران هستید ولی‌ سعی‌ کنید از این زمانتون استفاده کنید و حسابی‌ خوش بگذرونید و استرس نداشته باشید بعدا حسرت این روزها رو میخورید که ازش استفاده نکردید. ما اینجا واسه مدارکمون پولی‌ ندادیم من نمیدونم اینی که تو میگی‌ چیه؟ ما ترجمه? مدرکمونو دادیم به نظام مهندسی‌ همین. البته فقط مجبور شدیم دوباره اینجا ترجمشون کنیم چون ترجمه? ایران قبول نکردن فکر کنم قبلن هم گفت بودم که چیزی رو تو ایران ترجمه نکنید.

من چون دارم به بهنویس مینویسم برام سخته بدن میام مفصلتر مینویسم وقتی‌ خونم.
هیلا جان . ما خونه مون رو نفروختیم . واقعیتش گفتیم باشه تا ببینیم چی پیش میاد . البته یه اپارتمان کوچیک توی کرجه و از نظر مالی خیلی ارزشمند نیست . اونم با این وضعیت دلار ...
شهرزاد میدونم عزیزم ...برای همه این روزهت گدشته .ما میگیم آنچه براس من ارزو است برای تو خاطره است . من خیلی خوشحال شدم اونروز بهم گفتی پول نگرفتن . توی همین ساتهای دولتی کانادا ، یه سایتی بود که ادعا میکرد مدارکتون رو ارزیابی میکنه و ریز نمرات رو خودش از دانشگاهها میگیره . منهم تطلاعاتم رو دادم تا جایی که ازم 300 دلار خواست و من OK نکردم . باید برم PEO ببینم چی میشه . من ریز نمرات فوقم رودارم . ولی پلی تکنیک بهم نداد . نمیدونم همون کافیه یا نه ؟ بعد اینکه ظاهرا " پایین ترجمه ها رو باید یه PENG تایید کنه ، درسته ؟
اینجا حرف زیاد شنیده میشه و باید تحقیق کرد .2000 دلار برای تاییدیه خیلی زیاده . ممکنه یک کلاغ چهل کلاغ شده باشه . ولی در هر حال باید رفت جلو . چه کار تخصصی ، چه کار غیر تخصصی ...
سفارت کانادا توی ایران و سفارت ایران توی کانادا بسته شده . همسرم برای دریافت تاییدیه سابقه رانندگیش شناسنامه و پاسپورت ایرانی اش رو با پست سفارشی فرستاده سفارت و دیروز هم تحویل گرفتن . ولی امروز زدن از ارسال مدارک خودداری نمایید !!! بنظرشما آخر شانس نیستیم ؟
بعد هم از کانادایی ها خواستن تا میشه ایران نرن !!!! برای کارهاشون به سفارت کانادا توی آنکارا مراجعه کنن ولی ایرانی ها برای کارهاشون باید کجا برن ؟!!!!!مثلا " میگم همسرم تاریخ اعتبار پاس ایرانی اش داشت تموم میشد . نزدیک بود اصل کارت PR رو هم بفرسته تا یکدفعه پاسپورتش هم تعویض شه ...حالا خدا را شکر PR رو نفرستاد ولی برای پاسپورت و شناسنامه اش موندیم بخندیم یا گریه کنیم . به شوشو میگم منتظر بودن مدارک تو برسه و بعد درب سفارت رو ببندن !!!
امروز نلیسا صبح رفت مدرسه و بعد از ظهر وقتی توی پارک بود رفتیم دنبالش وآوردیمش .
انقدر خسته بود که تا رسیدخونه پتو رو کشید رو خودش و خوابید !!!ولی شاکی بود که توی ایران همه حرف من رو میفهمیدن ولی اینجا نمیفهمن !! ضمنا " ناهارش رو هم بهش نداده بودن !!
داستان های نلیسا دیگه به نی نی سایت مربوطه .!
سلام بچه ها. من عقبم از اوضاع. حسابی‌ در گیر اسباب کشی‌ و ارشانم. وسایلمون بالاخره سه شنبه رسید البته ماشین رو جمعه اوردن. من که واقعا انگار دنیا رو بهم داده باشن خیلی‌ به ماشین عادت کردم انگار بی‌ ماشین پا ندارم.

بدترین اتفاق این مدت هم ختنه کردن ارشان بود. من از اول دو دل بودم ولی‌ چون خانواده مهدی مذهبی‌ هستند مهدی میگفت چاره یی نداریم. خلاصه بچم رو چهارشنبه بردیم ختنه کردند من که اصلا تو اتاق نرفتم بیرون نشسته بودم با بچم گریه می‌کردم. بعدشم که اومدیم خونه انقدر حالم بد بود که به مهدی گفتم به خانواد‌ت بگو در این مورد با من اصلا حرف نزنن که عصبی میشم بچم رو دستی‌ دستی‌ زجرش دادم برای چیزی که خودم هم بهش اعتقاد ندارم. واقعا اگه بچه بعدیم پسر بشه عمری زیر بار این کار نمیرم جاش به بچم یاد میدم چجوری بهداشتش رو رعایت کنه.

سپیا جون این پست‌های آخریت رو خوندم خانومی سخت نگیر همه چیز درست میشه. تو مدرسه به بچه‌ها غذاشون رو نمیدن ساعت ناهار دارن بهشون میگن برین ناهار بخورین ولی‌ مجبورشون نمیکنن. مهم نیست که kindergartenan یا کلاس پنجم وقتی‌ تو مدرسن باهاشون عین بچه مدرسه رفتار می‌کنن البته من همکارهایی دارم که ساعت ناهار بالا سر بچه‌ها وا میستن مجبورشون می‌کنن غذا بخورن ولی‌ اکثرا کاری ندارند. غصه نخور قبل از این که چشم به هم بزنی‌ نلیسا اینجا جا افتاده با همه این سیستم‌های مدرسه هم عادت میکنه.

راستی‌ من هم دیروز فرم‌های شناسنامه وا پاسپورت رو از تو سایت سفارت پرینت گرفتم که امروز برم از ارشان عکس پاسپورتی بگیرم بفرستیم صبح پاشدم که برم شماره سفارت رو وردارم که یه سوال داشتم بپرسم دیدم اینجوری شده حالا بچم مونده بدونه شناسنامه وا پاسپورت ایرانی‌.

سما خانومی چطوری؟ همه چیز خوبه؟

نلی جون مامانم شنبه آینده میره شمارم رو برات ایمیل می‌کنم بعدش حتما همدیگرو ببینیم.

سارا جون کیان چطوره؟ رایان کی‌ میاد؟ فکر کنم دیگه یکی‌ دو ماه بیشتر نمونده باشه.
وزارت امور خارجه کانادا در بیانیه‌ای، از بسته شدن سفارت این کشور در ایران خبر داده است.

در بیانیه‌ای که جان برد، وزیر امور خارجه کانادا، امروز، جمعه، ۱۷ شهریور (هفتم سپتامبر) منتشر کرد، آمده است: کانادا سفارتش را در ایران تعطیل می‌کند.

مطالب مرتبطایران خواستار پیگیری فوری قتل سه ایرانی در کانادا شدبخش صدور ویزای سفارت کانادا در تهران تعطیل شداحتمال عمل متقابل ایران در برابر سفارت کاناداموضوعات مرتبطروابط خارجی ایران
وزیر امور خارجه کانادا دیپلمات‌های ایرانی در آن کشور را "عنصر نامطلوب" خوانده و اعلام کرده است که"روابط دیپلماتیک بین کانادا و ایران به حالت تعلیق درآمده است. تمام دیپلمات‌های کانادا ایران را ترک کرده‌اند و به دیپلمات های ایران در اوتاوا گفته شده است که در مدت ۵ روز این کشور را ترک کنند."

کانادا به دیپلمات های ایرانی در اتاوا پنج روز وقت داده تا خاک آن کشور را ترک کنند

در این بیانیه آمده است: موضع کانادا در قبال رژیم ایران شناخته شده است. کانادا دولت ایران را مهم‌ترین تهدید برای صلح جهانی و امنیت دنیا می‌داند.

در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا اضافه شده است: رژیم ایران به طور فزاینده‌ای کمک‌های نظامی در اختیار رژیم اسد (در سوریه) قرار می‌دهد؛ به طور مرتب اسرائیل را تهدید می‌کند؛ دست به لفاظی‌های نژادپرستانه و ضدنژاد سامی می‌زند و نسل‌کشی را تهییج می‌کند.

او ایران را از جمله بدترین ناقضان حقوق بشر جهان خوانده که "به گروه‌های تروریستی پناه می‌دهد و از آنها حمایت مالی می‌کند."

وزارت امور خارجه کانادا اعلام کرده است که رسما ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار می‌دهد.

خشایار جنیدی، خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی در واشنگتن می‌گوید که با اقدام دولت کانادا در قرار دادن ایران در این فهرست، مصونیت قضایی ایران به عنوان یک کشور مستقل لغو می‌شود و کسانی که خود را قربانی حکومت ایران می‌دانند، می‌توانند علیه این کشور شکایت کنند.

به گفته خبرنگار ما، ایران براساس قانونی که در ماه مارس امسال تصویب شد، در این فهرست قرار گرفته است. در چارچوب این قانون، به دولت کانادا شش ماه فرصت داده شده است دولت‌های حامی تروریسم را مشخص کند تا کسانی که قربانی تروریسم خوانده شده‌اند، بتوانند از این کشورها شکایت کنند.

در بیانیه وزیر امور خارجه کانادا آمده است: علاوه بر این، رژیم ایران بی‌اعتنایی آشکاری به معاهده وین و تضمین امنیت دیپلمات‌ها نشان داده است. در چنین شرایطی، کانادا نمی‌تواند به حضور دیپلماتیک در ایران ادامه دهد. دیپلمات‌های ما به عنوان افرادی غیرنظامی به کانادا خدمت می‌کنند و امنیت آنها در اولویت نخست ماست.

وزارت امور خارجه کانادا همچنین به شهروندان این کشور توصیه کرده که از هر گونه سفر به ایران خودداری کنند و گفته است که آنها می‌توانند برای دریافت خدمات مورد نیاز، به سفارت کانادا در آنکارا، پایتخت ترکیه، یا هر نمایندگی دیگر کانادا مراجعه کنند.

به کانادایی‌های ایرانی‌الاصل هم به طور مشخص هشدار داده شده است که ایران تابعیت دوگانه شهروندانش را نمی‌پذیرد و در چنین شرایطی، مقامات رسمی کانادا نمی‌توانند در شرایط دشوار، خدمات لازم را به این گروه از اتباع کانادا ارائه کنند.

کانادا اردیبهشت ماه امسال کلیک اعلام کرد که بخش صدور ویزای سفارتخانه‌اش در تهران را "برای کاهش هزینه‌ها" تعطیل می‌کند.
آخی نسیم جون نازی میدونم چه حسی داری. اما بالاخره گذشت. راستش من با اینکه مذهبی نیستم ولی هنوز بطور قطع نمیدونم از نظر پزشکی بهتره پسرها ختنه بشن یا نه؟ گاهی مقالات اینوری میخونم گاهی اونوری. اما یکجا خوندم که بهتره تحت بیهوشی انجام بشه اما مسلما نه در نوزادی. نوشته بود که این زجر دادن بچه خیلی اثرات بدی داره. به هر حال ما که بچه رو زجر دادیم رفت.
nasim joon az nazare pezeshki khatne baes mishe kheyli az ofonatha va bimariha vase marda pish nayad inja ham kheyli az kharejiya miran khatne mikonan hata gahi aqayoon cilinic haye makhsosesh ham hast

harchi ham zoodtar anjam beshe dardesh vasash kamtare

age hamon rooz aval dovom to bimarestan khatne beshe ke dardi nadare vasash

kheyyyyyyyyyyyyyyli mosamam pishnahad mikonam az ravesh bihooshi kamel estefade nakonid vase khatne yeki az bachehaye site pesaresho az dast dad door az joon hameye bacheha

oon qadr bozorg nist masalash ke bihoosh konan bacharo mage inke aqa bashe va mese jarahi bashe
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...