سلام به عزیزان :
امیدوارم خوب و خوش باشید . ما از فاز اول پروژه در اومدیم و باید بریم سروقت فاز دوم . امتحان تعیین سطح زبان رو دادیم که متاسفانه بنده از کلاس رفتن مبری شدم و توصیه کردن برم سراغ elt , بعد co-op رو هم خودم پیدا کنم . همسری رو هم نشوندن esl 4 و ه رکلاس هم سه ماه طول میکشه و یهتنی همسری 9 ماه باید بره کلاس که هنوز بهش زنگ نزدن .
خلاصه بنده دست از پا درازتر رفتم یکی دو تا کالج و از اونجا که فعلا " امکان استفاده ازosap برام وجود نداره ( بدلیل اینکه ذولت کانادا میگه الان پول داری بیا برو سر کلاس ، بعد همه پولت تموم شد ، میمونی ول معطل یا نه ، دیگه به کسی مربوط نمیشه ) .بی خیال ادامه تحصیل شدم ( حداقل امسال ) . تا سال دیگه بی پول بشیم بتونم osap بگیرم . بعد خواستمبرم دنبال کار نیمه وقت توی فروشگاه . که جند نفر رای من رو زدن که اول بگرد دنبال کار خودت ؛ بعد اگر نشد برو دنبال کار فروشگاه . اکثرا " هم توصیه داشتن که از طریق ترسال رزومه به سایتها بجایی نمیرسی و باید یکی معرفی ات کنه و حتی الامکان هموطنت باشه و بهترینش همون لینکداینه .
خلاصه دوباره برگشتم سر پله اول که از هفته ذیگه نلیسا خانم میره مدرسه ، بنده بشینم رزومه ام رو بنویسم و برم سراغ لینکد این . همسری رو هم دارم push میکنم اینقدر نگران زبان نباش . ولی خداییش حس بدیه که میبنی همه سرمایه زندگیت عین باد داره میپره . اگر بخوایم ماشین بگیریم باید حدود 400 دلار بیمه بدیم !!!! وحشتناکه !! همین الان قبض موبایلم اومده 170 دلار !!!! بابت 80 دقیقه اضافه صحبت کردنم ، 80 دلار شارژشدم !!! مغز سرم سوت کشید . امروز رفتم مدرسه و فهمیدم ناهار بچه ها رو گرم نمیکنن !!! حالا برام شده بود مساله که چه جوری غذای بچه تا ظهر گرم بمونه . مربی شون هم مسن بود .درست برعکس ایران که توی مهد کودک ها اصلا مربی مسن نمیبینی . استقبال نلیسا هم اصلا خوب نبود .خدا کنه بعدا با بچه ها بیشتر جور شه . البته از 20 تا بچه ، 6 تاشون ایرانی ان . فردا هم یکساعت باهاش میرم سر کلاس . همه اش نگرانم نکنه بخوره توی ذوقش و از مدرسه زده بشه . حتی تغذیه مدرسه اش هم برام مساله است . الان سه روزه توی فروشگاهها دنبال اسنک های peanut free میگردم ، چون فقط کیک و بیسکویت های با این آرم رو میتونن ببرن مدرسه و دختر من از خیلی از طعم های اینجا خوشش نمیاد !! خیلی دوست دارم اسکیت و باله اش رو دنبال کنم ولی حداقل 200 دلار در ماه هزینه کلاسش میشه . امروز رفتم دیکیر پشت مدرسه اش برای before school و after school ، در نهایت تعجب گقت یک نفر جاداریم ولی روزی 36 دلار میگیره . براشون فرقی نداره بچه 4 ساعت اونجا است یا همه روز . ماهش حدود 740 دلار میشه و موندم چکار کنم !!! بخوام نگذارمش ، نمیدونم دیگه کی جا پیدا میکنم و بگذارمش پرداخت این هزینه برام خیلی زیاده . یه دندون نلیسا که اونجا پر کرده بودیم ، پر کرد
یش افتاده و بچه ام چیز شیرین میخوره دردش میاد ... خدا میدونه چقذر باید برای دندونپزشکیش بدم( برین بالای 1000 دلار ) . خلاصه حسابی سر در گمم ....
البته تمام این هزینه ها رو دولت بهت بر میگردونه ، بشرطی که کار داشته باشید و ما هنوز بیکاریم . البته یه گهگاه یمیگم بابا 35 روزه اومدی ....ولی همه اش حس میکنم 3 ماهه اینجام ...
خلاصه دعا کنید بچه ها بتونم راه درست رو پیدا کنم ...