2789
می دونم آزی جون با این حال بازم کلی از این جور افراد هستند...من در اولین فرصت شماره خانم را برات می فرستم. نه سما جون دانشجو نمی تونه درخواست سوپر ویزا کنه....برادر شوهرم یرسش که تمام شد برای پدر و مادرش در خواست کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

salam doostaye golam

mamnoonmishad joon

mesi samayi khob zood biya ta kiyano to negah dariiiiii che khalei hasti akhe

kiyan ro pish yeki 2 ta az doostam ke khonashoon kheyli be man nazdike mizaram age tool bekeshe miyaramesh to bimarestan khodeshoon daycare daran ama hanuz naraftam bebinam bayad beram bebinam mohitesho age khob bood ke az hamon aval mibaram hamonja
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام به عزیزان :
امیدوارم خوب و خوش باشید . ما از فاز اول پروژه در اومدیم و باید بریم سروقت فاز دوم . امتحان تعیین سطح زبان رو دادیم که متاسفانه بنده از کلاس رفتن مبری شدم و توصیه کردن برم سراغ elt , بعد co-op رو هم خودم پیدا کنم . همسری رو هم نشوندن esl 4 و ه رکلاس هم سه ماه طول میکشه و یهتنی همسری 9 ماه باید بره کلاس که هنوز بهش زنگ نزدن .
خلاصه بنده دست از پا درازتر رفتم یکی دو تا کالج و از اونجا که فعلا " امکان استفاده ازosap برام وجود نداره ( بدلیل اینکه ذولت کانادا میگه الان پول داری بیا برو سر کلاس ، بعد همه پولت تموم شد ، میمونی ول معطل یا نه ، دیگه به کسی مربوط نمیشه ) .بی خیال ادامه تحصیل شدم ( حداقل امسال ) . تا سال دیگه بی پول بشیم بتونم osap بگیرم . بعد خواستمبرم دنبال کار نیمه وقت توی فروشگاه . که جند نفر رای من رو زدن که اول بگرد دنبال کار خودت ؛ بعد اگر نشد برو دنبال کار فروشگاه . اکثرا " هم توصیه داشتن که از طریق ترسال رزومه به سایتها بجایی نمیرسی و باید یکی معرفی ات کنه و حتی الامکان هموطنت باشه و بهترینش همون لینکداینه .
خلاصه دوباره برگشتم سر پله اول که از هفته ذیگه نلیسا خانم میره مدرسه ، بنده بشینم رزومه ام رو بنویسم و برم سراغ لینکد این . همسری رو هم دارم push میکنم اینقدر نگران زبان نباش . ولی خداییش حس بدیه که میبنی همه سرمایه زندگیت عین باد داره میپره . اگر بخوایم ماشین بگیریم باید حدود 400 دلار بیمه بدیم !!!! وحشتناکه !! همین الان قبض موبایلم اومده 170 دلار !!!! بابت 80 دقیقه اضافه صحبت کردنم ، 80 دلار شارژشدم !!! مغز سرم سوت کشید . امروز رفتم مدرسه و فهمیدم ناهار بچه ها رو گرم نمیکنن !!! حالا برام شده بود مساله که چه جوری غذای بچه تا ظهر گرم بمونه . مربی شون هم مسن بود .درست برعکس ایران که توی مهد کودک ها اصلا مربی مسن نمیبینی . استقبال نلیسا هم اصلا خوب نبود .خدا کنه بعدا با بچه ها بیشتر جور شه . البته از 20 تا بچه ، 6 تاشون ایرانی ان . فردا هم یکساعت باهاش میرم سر کلاس . همه اش نگرانم نکنه بخوره توی ذوقش و از مدرسه زده بشه . حتی تغذیه مدرسه اش هم برام مساله است . الان سه روزه توی فروشگاهها دنبال اسنک های peanut free میگردم ، چون فقط کیک و بیسکویت های با این آرم رو میتونن ببرن مدرسه و دختر من از خیلی از طعم های اینجا خوشش نمیاد !! خیلی دوست دارم اسکیت و باله اش رو دنبال کنم ولی حداقل 200 دلار در ماه هزینه کلاسش میشه . امروز رفتم دیکیر پشت مدرسه اش برای before school و after school ، در نهایت تعجب گقت یک نفر جاداریم ولی روزی 36 دلار میگیره . براشون فرقی نداره بچه 4 ساعت اونجا است یا همه روز . ماهش حدود 740 دلار میشه و موندم چکار کنم !!! بخوام نگذارمش ، نمیدونم دیگه کی جا پیدا میکنم و بگذارمش پرداخت این هزینه برام خیلی زیاده . یه دندون نلیسا که اونجا پر کرده بودیم ، پر کرد
یش افتاده و بچه ام چیز شیرین میخوره دردش میاد ... خدا میدونه چقذر باید برای دندونپزشکیش بدم( برین بالای 1000 دلار ) . خلاصه حسابی سر در گمم ....
البته تمام این هزینه ها رو دولت بهت بر میگردونه ، بشرطی که کار داشته باشید و ما هنوز بیکاریم . البته یه گهگاه یمیگم بابا 35 روزه اومدی ....ولی همه اش حس میکنم 3 ماهه اینجام ...
خلاصه دعا کنید بچه ها بتونم راه درست رو پیدا کنم ...
salammmmmmmmmmmmmmm

vay sepid naziiiiiiiiiiiiii

gooshito ba koja gerefti akhe dokhtare khob age ba ye seri az companiya mese chater begiri ke pre paid hastesh dar mah vasat 25 ta 35 dolar dar miyad

aslan ham mahdodiyat nadari dar tol rooz ya shab ya harvaqt harcheqad doos dari harf bezan kharjet sabete man khodm goshim chatere kheyli ham raziyam

daycare ham ke ziyade home ay care bordish??????????onja kheyli poro bode mamolan home day care bahat rah miyad full time 35 part time 15 ta 20 dollare

aslan negaran day care nabash nelisa mage alan kindergarden full time nist????????dige koja mikhay befrestish akhe badam day care ziyade harvaqt khasti beri sare kari jayi bezaresh
man parsal ba rogers ye i phone gereftam zarf 3.4 mah 2000$ chargam kard be khoda chon internetam vasl boode manam nemidunestam ke hey bayad qatesh konam haminjur vase khodeshoon kontor mindazan manam kanselesh kardam jarimash ro ham dadam in khati ke alan daramo gereftam adam bishtare karash to rooze ke office baz bashe ba oon qarar dada kheyli mahdod mishi

raste karam dashti text kon man zang bezanam to zang nazani

boosss

vase hame doostaye golam
سلام دوستان
سپیده جون ایشالله همه کارا درست میشه . به قول یکی از دوستان تو دیگه به ما نمیرسی اما ما به تو میرسیم(یعنی تو سختی ها رو جلوتر رد میکنی اما ما چند سال دیگه به این حال الان شما میرسیم) مواظب خودتون باشید.ممنون که از تجربه هات مینویسی.
سلام به همگی :
امیدوارم خوب و خوش باشید . سارا جان ، ممنون از توصیه ات . نه عزیزم ، home day care نبود . Day care پشت مدرسه بود که ظاهرا " برای برنامه before school , after school با مدرسه joint هستش و بجه ها از اونجا میرن مدرسه و از مدرسه بر میگردن خونه . منم گفتم اسمش بره توی لیست انتظار ، شاید اگر کار خودم رو پیدا کردم بتونم بگذارمش اونجا . اصلا " انتظار نداشتم بگه یه جای خالی داره . منهم الان نمیخوام نلیسا به سبک ایران ازم دورباشه . همین الانش هم بنظرم برای ازصبح تا بعد از ظهر خیلی زیاده .پذرم همه اش میگه نمیشه ظهر بری بیاریش خونه ؟!!!!
شیوا جون مرسی از نظرت . من واقعا دارم سعی میکنم تجربیات شخصی ام رو برای مهاجرت اینجا بگذارم . همت نلی - باسی رو برای وبلاگ ندارم ... اینجا شده وبلاگم و دوست دارم تجربیاتم رو shareکنم . نه سایت ، سایت مهاجرته ، نه خصوصی . بنابراین خواهش میکنم اگر کسی از خوندن تجربیات شخصی من خسته میشه بگه . چون اکثر بچه های اینجا دنبال مهاجرت هستن ، بنظر خودم بد نیست در جریان پس از مهاجرت هم باشید . هر چند برای هر کس یکجور پیش میره و شاید شرایط من برای کسی که مثلا از طریق سرمایه گذاری میاد صدق نکنه . اینجا کم نیستن آمار خانواده هایی که با ساپورت خوبی میان و حتی راحت تا 4000 دلار در ماه هم خرج میکنن و نگران هم نیستن .ولی راستش وقتی میبینم مبلغ سپرده بانکی مون داره باسرعت نزول میکنه ، وحشت میکنم . ریال ما ضعیفه و دلار قوی . شما اینجا جنس زیر یک دلار بندرت پیدا میکنین . یگ دلار هیچ چی نیست ولی برای ما حتی همونش هم مهمه چون یعنی 2200 تومن .حداقل تا وقتی دلار نمیگیریم !!! برای همین وقتی 170 دلار برای موبایلم اومد ، کلی شاکی شدم !!!!چون یعنی 400 هزار تومن ،یعنی یک سوم حقوق یک ماه بنده بعنوان یک مهندس فوق لیسانس 14 سال کار کرده !!!
شهرزاد جون ، ممنون از تماست .
در هر حال اینها رو باید بگذارم به حساب هزینه های settlement . بیخود نیست اینجا تا 3 سال ، NEW COMMER
محسوب میشی .هزینه چیز هایی که نمیدونیم و باید بپردازیم تا یاد بگیریم .
دیروز نلیسا رفت و با یک گروه سه نفره که هر سه شون دختر بودن و یکیشون ژاپنی و یکی دیگه شون ایرانی بود ، یکساعتی بازی کردن .خدا را شکر دیروز خیلی خوب ارتباط برقرار کرد . پسر جوونی که کمک معلم سر کلاس هست ، چند تا کلمه فارسی بلده . مثلا " میگه : نلیسا بیا .
اول ازشون خواستن اسمهاشون رو ازروی کارتهای اسمشون که میندازن تو گردنشون بنویسن که هیچ کدوم درست ننوشتن ولی نلی از همه بدتربود . با این وجود آفرین گرفت !!!بعد بهشون گفتن نقاشی کنن . دستیار معلم تمام حرکاتشون رو زیر نظر داشت و یادداشت هایی هم بر میداشت . مثلا " وقتی نلیسارنگی رو که دوست ایرانیش میخواست بهش داد ، گفت : i liked it . goodjob .
ولی تمام کارهاشون رو باید خودشون بکنن . مثلا برا ی دستشویی رفتن ، در رو براش باز کرد و چراغ روروشن کرد ولی حتی در رو نبست و گفت نلیسا خودش ببنده . البته سرویس ها کوچولو و داخل کلاسه و بچه ها خودشون راحت میرن میان .
کلاسشون 22 نفره و 6 نفر ایرانی ان . فردا نلیسا تمام وقت میره مدرسه .
اون یکی خانواده که ایرانی بودن و تصادفا " خونه شون توی ساختمون اونطرف خیابون ما است ،حدود 1 سال و سه ماه بود اومده بودن . خودش پرستار بود و در حال گذروندن امتحاناتش بود . همسرش مهندس نرم افزار بود و میگفت توی این مدت نتونسته کار گیر بیاره و امسال رفته کالج و بعد ازظهر هم توی یک کارگاه نجاری کار میکنه .
دیشب که به همسرم گفتم ...تا صبح نخوابید ...صبح بهم میگه فکر کنم باید سرهمون کار ساختمانی میرفتم . اینجا ظاهرا " باین راحتی کار گیر نمیاد .
خلاصه فکر کنم کار خوبی نکردم !!!خیلی روحیه اش ضعیف شد .
الان هم رفته سر کلاس رزومه نویسی .فردا نلی بره مدرسه و ما اگر شد بریم سراغ انجمن مهندسین انتاریو ببینیم برای عضویت چه باید بکنیم . همین خانم که دیروز باهاش اشنا شدم میگفت یکی از دوستامون برای ارزیابی مدارکش که معماری بوده 2000 دلار داده !!!! از این پول ها بخوان ، من سکته رو زدم !!! خبرش رو خواهم دا
سلام یه همه

سپیده جون سلام خوبی خانمی؟خدا رو شکر که نلی سرش گرمه .

واقعا سه ساله اقاهه کار پیدا نکرده؟منم خیلی ناراحت شدم اما به همسری بگو ناراحت نباشه پیدا می شه سپیده ببخشید حتما خودتون بیشتر از من می دونین اما تو این سایت های کاریابی ثبت نام کردی؟به جز لینکد این.

سپیده من دارم یه جورایی بی خیال می شم خیلی روم فشار بود دیدم نمی تونم اینجوری زندگی عادی رو هم بکنم.بی خیال باشم بهتره.نه؟ الان تو که یه مرحله ی بزرگش رو گذروندی نظرت چیه؟خدایی.
می ارزه؟من واقعا سر این قضیه به خصوص اولا که می خواستم مصی رو راضی کنم دو تا تار سفید یافتم :)

نمی دونم از طرفی انگیزه ندارم واقعا ندارم از طرفی می گم اخه بذار همین جا خوب زندگی کنیم. نمی دونم.
سما جان ، اصلاح میکنم ، یکسال و سه ماه ، نه سه سال !
البته طبق گفته همسرش ، لیسانسش نرم افزار بوده ولی کارش سخت افزار . راستش الان بازار IT اینجا بنظر خوب میاد . ولی واقعا نمیدونم . چون از قرار معلوم ارسال رزومه به سایتها فقط وقت تلف کردنه یا اینکه در طولانی مدت جواب میده .کسانی هم که کار گیر آوردن ، رفتن دنبالش یا توصیه شدن .
واقعیت اینه که اینجا تنها و بزرگترین نگرانی کارهستش . اگر کار باشه ؛ همه چیز جور میشه .ولی ورود به این بازار کار هم سخته .بهتره بگم اگر بخوای بری توی فیلد خودت ، خیلی سخته .
اولش که میای زبانت خیلی خوب نیست ، درگیر خونه و زندگی هستی و چشم هم میزنی میبینی دو ماه گذشت .بعدزمان میگذره و همونجور که برادرم گفت : وقتی یکسال میشه و تو هنوز کار پیدا نکردی ، یه جور دیگه نگاهت میکنن . میگن چرا کار نکردی ؟ دنبال علت میگردن . انتظارشونم اینه که دیگه زبانت عالی باشه .
خلاصه عین یه باتلاقه بنظر من که اگر همون اولش کسی چوب نندازه و نجاتت نده ، دیگه در اومدنت سخت میشه .
بعد هم اگر نخوای کار کنی ، تا کار تخصصی خودت رو پیدا کنی ، با هزینه های اینجا ، چقدر دووم میاری ؟ ببین واقعیت اینه که من از روزی که اومدم تا حالا ، صادقانه بگم ، چند بار پشیمون شدم . تنها علتش هم اینه که میبینم همسری خیلی تو فکره . من از کارم ناراضی بودم ، اون بنده خدا رو چرا دنبال خودم کشوندم ؟ وضعیت پیمان توی ایران جا افتاده بود . براش سخته از اول شروع کردن ؛ الان پایه 1 نظارت ساختمان رو داره ولی تازه باید بره اینجا بده مدرکش تایید بشه !!!اونجا دستمون برای خرید باز یود . ماهی ، دو ماهی یکبار هایپر میرفتیم ؛ خریدمون رو میکردیم و باین حد رسیده بودیم که دیگه به قیمت جنس نگاه نکنیم و برش داریم . گرونی به ما هم فشار میاورد ، ما هم شاکی بودیم ولی دستمون برای خرج کردن خودمون باز بود . ول یاینجا الان قیمت همه چیز رو نگاه میکنم . مثلا " میگم نلیسا یه قمقمه آب دید که سرش نی داشت توی Canadian Tire، حدود 7 دلار بود ، توی Dollaramma شبیه همونرودیده بودم 1.25 دلار. با کلی گریه اون رو ازش گرفتم و براش دیروز عصر از دلاراما خریدم .
نمیگم بده یا خوبه . حتی اگر بعدا کار هم پیدا کنیم ، باز تا چند وقت باید محتاط بود . مثل اول زندگیمون . ما تو مملکت خودمون 10 سال زندگی مشترک داشتیم ، دو سه سال اخر با خیال راحت خرج میکردیم .الان حس میکنم همسرم بابت این قضیه ناراحته . حس میکنه اونجا میتونست برامون رفاه رو تامین کنه ولی اینجا نمیتونه . نگرانه که میتونه یا نه .
ولی واقعیت اینه که سما ، اینجا کسی با کسی دعوا نداره ، اینجا ماشین ها زیرت نمیگیرن ، اینجا جوونا ، لات بازی در نمیارن . اینجا مهم نیست چه جوری میری بیرون ، اینجا همه به هم احترام میگذارن .بعنوان مشتری ، همه جا تاج سری .
واقعیت اینه که ما بخاطر رفاه مالی مهاجرت نکردیم .من میخواستم فضایی باشه سالم و آزاد . نگران دویدن دخترم توی زمین چمن نباشم که سرنگ یه معتادتوپاش بره . دوست دارم دنبال کار تخصصی خودم برم بخاطر در آمدش . بله ساعتی 10 دلار با ساعتی 40 دلار فرق میکنه .ولی میخواستم اول برم سراغ کار 10 دلار در ساعت ، حالا میگذارم چند ماه دیگه میرم . ببین سما ، اینجا همه ساعت ناهار بیرون غذا میخورن !! یه کمبوی مک دونالد ( همبرگر دوبل ، نوشابه و سیب زمینی ) حدود 7 دلاره و وقتی حداقل حقوقشون ساعتی 10 دلاره ، صرف داره براشون بیرون غذا بخورن .یک پیتزای کامل که دو برابر پیتزاهای ایرانه حدود 8 دلاره . دو نفر آقا میتونن یکی ا شرو بخورن . حالا شما حداقل حقوق کارگر ایرانی رو با قیمت یه پیتزا مقایسه کن .شاید بتونه با حقوق یک روزش ، یک پیتزا بخره .
خداییش سما اینقدر خوبه دیگه حرص رانندگی و عدم رعایت حق و حقوق رونمیخورم .و فقط میتونم دعا کنم خدا شانس رو با شوشو یار کنه .و بتونه در زمان مناسب در جای مناسب قرار بگیره.

همسرم چرا توی لینکد این عضو شده ولی من هنوز رزومه ام رو نگذاشتم . سایتهای کاریابی هم بنا به توصیه برادرم ، کار اول رو پیدا نمیکنن . اولین کار رو خودت باید پیدا کنی و بعد که رفتی سرکار ، فید بکت رو از کار فرما میگیرن و بعد معرفی ات میکنن به کارفرماهای دیگه .فکرکنم لینکد این از همه شون بهتر باشه ، چون رابطه رو ایجاد میکنه .