2789
خوب پس منا جون اگه همه ی کارا رو این خانم می کنن خوبه حالا به موقع شمارشو می گیرم ازتون.یعنی کارشون اینه؟

نسیم جونم خوبی؟ارشانم بزرگ شده؟عشقمه به خدا.تونستی عکس جدید بذار یا میل کن.چی کار کنیم ما عکاسا عاشقه عکسیم دیگه. :)

سپیده توم تو از نلی جونم عکس جدید گرفتی بذار یه کم روحیمون تازه شه خواهر.

ساهارا چرا جواب نمی دی میلم رو بدو بیا بخون خواهشا.
خوب پس منا جون اگه همه ی کارا رو این خانم می کنن خوبه حالا به موقع شمارشو می گیرم ازتون.یعنی کارشون اینه؟

نسیم جونم خوبی؟ارشانم بزرگ شده؟عشقمه به خدا.تونستی عکس جدید بذار یا میل کن.چی کار کنیم ما عکاسا عاشقه عکسیم دیگه. :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سبیا جون یک دنیا ازت ممنونم بابت این حوصله ای که بخرج دادی و تمام سوالاتم و جواب دادی ,انشالله همین روزا با یه خبر خوش که سرکار رفتن شوهرت خوشحالمون می کنی
مواظب خودتون باشین و نلیسا خانمو ببوس
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
دولت فدرال در حال بازسازی و تغییر در سیستم پذیرش مهاجر جدید از طریق نیروی کار ماهر که در ۱۰ سال گذشته اجرا می گردیده ، می باشد.

این تغییرات از ژانویه سال ۲۰۱۳ قابل اجرا می باشد و تاکید بسیاری بر روی سطح دانش زبان ، اخذ تاییدیه های رسمی مدارک تحصیلی و همچنین سابقه کار خارج از کانادا ، دارد.

این تغییرات ، اولین و اساسی ترین تغییرات در سیستم مهاجر پذیری کانادا از سال ۲۰۰۲ و زمانی که دولت لیبرال کانادا حداقل امتیاز لازم جهت واجد شرایط بودن را از ۷۵ به ۶۷ کاهش داد ، می باشد.

بر اساس اصلاحاتی که دولت فدرال در روز جمعه اعلام نمود ، با توجه به اینکه سطح دانش زبان تاثیر بسیار بالا و مثبتی بر روی اقتصاد کانادا و همچنین موفقیت تازه واردان دارد ، حداکثر امتیاز بخش زبان از عدد ۲۴ به ۲۸ افزایش خواهد یافت.

حداقل امتیاز لازم جهت واجد شرایط بودن متقاضی جهت مهاجرت به کانادا ، همچنان در عدد ۶۷ باقی خواهد ماند و این درحالی هست که کانادا علاقه مند است تا قشر جوان بیشتری را به عنوان مهاجر ، بپذیرد و حداکثر امتیاز لازم که پیش از این ۱۰ بوده ، از ژانویه سال آینده به عدد ۱۲ تغییر خواهد کرد و متقاضیان در رده سنی ۱۸ تا ۳۵ ، حداکثر امتیاز را کسب خواهند کرد و به متقاضیان بالاتر از ۴۶ سال ، امتیازی تعلق نخواهد کرد.

به گزارش ایرانتو ، وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا همچنین تغییراتی را در مدت زمان و امتیاز سابقه کار متقاضیان لحاظ خواهد نمود. بر اساس خبر اعلام شده ، حداکثر امتیاز سابقه کار که تا پیش از این ۲۱ بود ، به عدد ۱۵ کاهش خواهد یافت و متقاضیانی واجد شرایط کسب حداکثر امتیاز این بخش خواهند بود که حداقل ۶ سال سابقه کار داشته باشند. ( شایان ذکر است که تا پیش از این ، با داشتن ۴ سال سابقه کار ، حداکثر امتیاز توسط متقاضی کسب می گردید)

بر اساس گزارش دولت ، این تغییرات بر اساس درخواست کارفرمایان اعمال گردیده و موفقیت متقاضیان را در کاریابی و استخدام در شغل مورد نظر ، تضمین می نماید.

همچنین متقاضیان می بایستی مدارک تحصیلی خود را مورد ارزیابی قرار دهند و امتیاز لازم مدرک تحصیلی ، بر اساس ارزیابی صورت پذیرفته و بازار کار کانادا ، به متقاضی تعلق خواهد گرفت.

به گزارش ایرانتو و وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا ، متقاضیان با زمینه های شغلی خاص مانند متقاضیان گروه پزشکی و حسابداران ، می بایستی مدارک تحصیلی خود را به سازمانهای بررسی کننده ، ارائه نمایند تا نسبت به استاندارد بودن تحصیلات آنها توسط سازمانهای مربوطه بررسی های لازم صورت پذیرد و در مورد واجد شرایط بودن آنها جهت اشتغال در آن مشاغل در کانادا ، اظهار نظر گردد.

دولت فدرال همچنین یادآور شد که جهت مرتفع نمودن کمبود نیروی کار در بخش های ساخت و ساز ، برنامه جدیدی اعلام میگردد و متقاضیان با سوابق کاری در زمینه سر آشپزی ، آشپزی ، قصابی و نانوایی نیز در این برنامه قرار خواهند داشت. اما متقاضیان واجد شرایط در این بخش ، علاوه بر داشتن حداقل الزامات مورد تایید وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا ، می بایستی دارای یک درخواست کار معتبر یا تاییدیه استانی ، سطح دانش زبان ، داشتن سابقه کار ۲ ساله در خلال ۵ سال گذشته در همان شغل نیز ، باشند.

این تغییرات ، متقاضیانی که از شیوه سابقه کار کانادایی و یا تحصیلات کانادایی اقدام نموده اند را نیز شامل می شود و دولت فدرال پیشنهاد داده است که مدت زمان داشتن سابقه کار کانادایی که در حال حاضر ۲۴ ماه هست را به ۱۲ ماه در طول ۳ سال گذشته ، تقلیل دهد
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام خانوما
خوبین؟
من یه سوال داشتم

کسی اینجا از ونکهور هست؟

ما تا 6 ماه دیگه نهایت باید مهاجرت کنیم به ونکهور
می خواستم از شریط زندگی بپرسم
منظورم شرایط مالی و ... نیست.شوهرم شغلش مشخصه.
می خواستم درمورد محله هاش بپرسم و مسایل حاشیه ی زندگی که برای خانوما مهمه چشمکککک
حقیقتش اصلا باورم نمیشه
با اینکه اصرار خودم بود که اقدام کنیم، الان هول کردم..... نمی تونم اصلا تصور کنم چی پیش میاد
برای همین ترجیح دادم بیام اینجا تا یکم در جریان قرار بگیرم

ممنونم عزیزان
سلام مهسا جون خوبی؟عزیزم شما همونی نیستی که دپ شده بودی برای 10 جون؟ که کانادا اسکیل ورکر رو برداشته بود تا ژانویه.
یه تاپیک هم داشتی :)

خانمی اگه همونی به ما هم بگو از چه طریق اقدام کردی که به این سرعت دارین می رین.مرسی.

بعد هم اینکه ونکور یکی از بهترین های کاناداست از نظر همه چیز.خیلی هم گرونه می دونی دیگه.
نه سما جون من تا به حال تاپیک درمورد کانادا نزدم

وکیل برای شوهرم تابستان 89 جاب آفرر درست کرد البته بطور سوری
یعنی یه هزینه ای رو وکیل و یک شرکتی در ونکوور گرفتن برای اینکه جاب آفر بدن
البته مالیاتش با خودمونه
و این جوری خیلی سریع می توینم بریم
اگه توی دادن مدارکمون معطل نیم کردیم، از این هم سریعتر می شد
الان منتظر رسیدن ویزای کارمون هستیم.قرار بود تا شهریور بیاد که بخاطر مسایل سوریه و... برای یکی دوماه عقب افتاد
تا 6 ماه دیگه هم احتمالا PR مون میاد.

حالا سوال من اینه که اوجا شرایط زندگی چیه
من هییییییییییچ اطلاعی ندارم
راحت بگم، اصلا تو جریان زندگی اونجا نیستم
دلم می خواد اونجا ادامه تحصیل بدم یا حداقل سرتیفیکیت بگیرم تو زمینه گرافیک
اما نمی دونم از کجا شروع کنم
زبانم درحدی هست که بتونم منظورمو برسونم ولی به اون حد قوی نیست که سلیس حرف بزنم

بنظرتون اینجا کلاس مکالمه برم یا نه صبر کنم بیام توی محیط؟
تفریحات اونجا به چه صورتیه؟
راحت بکم می خوام قبل از اومدنم بدونم یه چیزهای ریز زندگی که به ادم در مرحله اول مهاجرت دلگرمی میده رو بشناسم
مثه رستوران خاصی یا تفریح خاصی که پیشنهاد بشه
مکانهای دیدنیش
مراکز خرید روزانش
برای بچه ی 2 ساله مهدکودکی هست یا کلاس خاصی که برای مادروکودک باشه؟
می خوام اینها رو از قبل بدونم............ تا از استرس هام کمتر شه

ممنونم عزیزان .ممنون از اینکه به سوالات همدیگه توجه می کنین
امیدوارم یه روزی مم بتونم به یکیتون کمکی کنم

salammmmmmmmmmm doostaye golammmmmmm

khobeed hameeeeeee

man ke hesabi sangino bihalam delam mikha az sobh ta shab bekhabammmmmm heheheeeeeeeeeeeeeeee

sama joon post kon ba postaye sefareshi man iran bodam hamash ba post ARAMEX madarekamo mifrestadam dameshq kheyli ham ali motmaen

be nazare man be kasi naspor in post kheyli arzoontar va motmaen tar hastesh man hata pasam ro ham ba hamina ferestadamo raftam gereftam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان
خوبید
در چه حالید؟
فکر کنم همگی در حال روز مرگی باشیم به جز بچه های اونور که باید سفت و سخت تلاش کنن

راستش این چند وقت واسه این دپرس هستم چون اینجا تو شهرستان اصلا امکانات آموزشگاهی واسه زبان فرانسه و انگلیسی نیست. ما این یک سال که فرانسه و انگلیسی خوندیم همش خصوصی بود اما دیگه میخواستیم تو کلاسای عمومی شرکت کنیم که هر چی تو این شهر میگردم واسه انگلیسی که همه کلاسها خواهران و برادران جداست!!!
واسه فرانسه هم فقط 2 تا آموطشکاه هست که اونها هم بچه هاشون کتاب 1 رو هنوز تموم نکردن و ما کتاب 2 هستیم . شاید یه سال دیگه ط.ل بکشه که به ما برسن!!!
حتی راضی شدیم بازم فرانسه رو خصوصی بگیریم اما معلممون میگه فقط یک جلسه در هفته وقت دارم اونم یک هفته در میون.

اینه که من کمی قاطی کردم الان 3 ماهه هیچ زبانی رو کار نکردیم.فعلا هم شرایط تهران اومدن رو نداریم.
سلام دوستای گل.خوبین؟

مهسا جون چقدر خوب حالا می تونی شماره وکیل رو و اسم شرکت رو بهم میل کنی خانمی.مرسی

ولی مهسا جون فکر نکنم پی آر بشی فکر کنم اونایی که با جاب افر می رن ویزای موقت دارن.البته شاید برای شما فرق کنه.

سارا جونم مرسی خانم خوشگله.بوس.سارا هنوز همونجور لاغری یا توپلی شدی؟یا فقط شیمک داری؟خوشبه حالت لاغریا.آورین :)

وبلاگ کیانمون رو هم آپ کن دلمون تنگ شده براتون بوس.