2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام سپیا جان خوشحالم که جاگیر شدین و انشالله به سلامتی باشه و به خوبی و خوشی زندگی جدیدتونو شروع کنید و زودتر یه کار خوبم پیدا کنید ببخشید چنتا سوال داشتم اگر وقت داشتی جواب بدی ممنون میشم.

اول اینکه تا الان که اونجا هستین راضی هستین؟و اصلا احساس پشیمونی سراغت نمیاد ؟
و ببخشید یادم رفته شما از چه طریق اقدام کردین و چه قدر طول کشید؟
و سوال اخر اگر دوست داشتی اینو جواب بده که شما با چه قدر سرمایه مالی رفتین اونجا ببخشید اینا سوالای همسرمه اخه خیلی وسواس داره برای رفتن

ببخشید با سوالاتم خستت کردم عزیزم
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
سلام به همه عزیزان

خوبین؟

سپیا جونم ایکیا رفتی جای ما رو هم خالی می کردی :)

سارا جونم خوبین عزیزم؟کیان خوبه؟مجید و خودت و نی نی خوبین؟نی نی هم که دیگه میاد به سلامتی.کاش مامانت میومدن تنها نبودی نازی.
آره حتما برنامه دارم اگه به جفتمون ویزا دادن به همه سر میزنم. :)

نسیم مامان بابای مهدی رفتن ما میایم ها بگم.ههههههههههههههههه
سلام به همه عزیزان :
سما جون اومدی ، یه سر هم به ما بزن .
میمی جان ، جایی که ما گرفتیم منطقه نورث یورک میشه .منزل ما کاندو است و در نتیجه لباسشویی و خشک کن در داخل هر واحد هست . رنتال ها است که لباسشویی خشک کن عمومی پولی داره و ما نتونستیم توی دو هفته توی یک رنتال خوب جا پیدا کنیم .چون رنتال ها عموما " از 2 ماه قبل اجاره میدن .مجبورشدیم خیلی بیشتر از حد انتظارمون اجاره رو قبول کنیم وگرنه مجبوربودیم بریم هتل !!اونم اگر جا بود !!
حالا تا سال دیگه وقت هست اگر دیدیم اوضاع کار و وضع مالی خوب نیست میریم رنتال میگیریم .
هیلا جان .ما از طریق skilled worker اقدام کردیم .6.5 سال طول کشید . صادقانه بگم ، اصلا " احساس دلتنگی تا حالا نکردم و البته فکر میکنم یک کم زوده برای دلتنگی !!!تورنتو شهر خوبی برای شروع زندگی یک مهاجره . شلوغی یک شهر رو داره . امکانات خوبی داره و فقط مشکلش اینه که خیلی بزرگه و حتما باید ماشین داشته باشی که کلا " آمریکای شمالی همینطوره .بشرط اینکه قضیه کار خیلی طولانی نشه .
به همه تون اکیدا " توصیه میکنم اگر فکر مهاجرت هستید و از نظر سن و سال هم شرایطش رو دارید بدون بچه بیایید خیلی جلوتر میفتید . الان خیلی از هزینه هامون بخاطر نلیسا بالاتر رفته . منتی سرش نیست . وظیفه مونه ، چون یکی از دلایل اومدنمون نلیسا بود . ولی مثلا " رنتال دیده بودیم با قیمت 1050 تا ولی بدرد ما که بجه داشتیم نمیخورد .یا اینکه الان تلویزیون رو بخاطر نلیسا گرفتیم که بتونه برنامه های کودک رو ببینه .اگر خودمون بودیم خیلی کمتر میشد و اینکه مثلا " الان منتظرم مدرسه نلیسا بازشه ببینم ساعت رفت و آمدش کی میشه . بعد مدرسه اش متاسفانه before school و after school نداره و برای کار فول تایم عملا " باید صبر کنم تا ببینم وضعیتش چی میشه .خلاصه حسابی سر در گمم !!!!
ما حدود 30000 تا آوردیم که تا حالا حدود 7000 تاش رفته .( چک یا cash ).
سلام دوستای گل.

سپیا جونم حتما عزیزم.:*

دوستان بیاین بگین ما وقتی پاس مصی امد کجا بریم. ببینین ما از اول ازدواج به خاطر نداشتن کارت پایان خدمت مصی

هیچ سفر خارجی نرفتیم حالا هم می خوام مدارکمون رو بفرستیم سفارت کانادا تو آنکارا برای ویزای توریستی.

حالا.به نظرتون بهتر نیت خودمون مدارک رو ببریم؟یعنی فرقی داره اصلا.یا اینکه مدارک رو بفرستیم و منتظر بمونیم برای

مصاحبه؟

نمی خوام خیلی خرج کنیم که حتما بتونیم بریم کانادا برای ویزیت حتی.مصی می گه تا حالا که جایی نرفتیم یه جایی

می ریم بعد که مصاحبه شد می ریم آنکارا.

اما فکر کنم اینجوری خرج بره بالا و دیگه نتونیم بیایم کانادا اگه ویزا هم بدن.

به نظرتون ویزای اروپا بخوره تو پاس تاثیر داره؟لطفا بگین چه کنیم بهتره؟
نه عزیزم....مصاحبه نمی شن ....خوب بعضی ها میرن هم سفر و هم به کارشون میرسن...البته بگم فقط برای گرفتن ویزا این پولو دادن....قبلش هم کلی پول ترجمه وویزا که جلو جلو میگیرن....ولی حداقل زمان در بهترین شرایط 4 ماه بود...می تونی خودت از اینجا DHL کنی ولی همش باید خودت پیگیری کنی....
سپیا جون داشتم پستتو میخوندم ایشالا بزودی یه کار خوب هر دو تون پیدا میکنین منم دقیقا به همین دلیل بچه دار نشدم که بیام اونجا اقدام کنم
از حال خودت خبر بده عزیزم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.