2789
سلام به همه.نرسیدم همه رو بخونم.

:)

نسیم جیگر ماشالا به ارشان طلا که زودی خوب شد و امد خونه با مامانیش.بوس واسه هر دو.

سپیده جونی خوبی؟همه چی ارومه؟

میشاد چه می کنی.

پلنگ صورتی جونم راستی عمل لازک خیلی راحت اگه تونستی قبل رفتن انجام بده کل سختیش 3 روزه
سلام دوستان عزیز
من چند روزه میام داخل این تاپیک و دارم از اول پستاتونو میخونم که بتونم یه کم اطلاعاات بگیرم
ما واسه سرمایه گذاری کبک اقدام کردیم و فایل نامبرمون سپتامبر 2009 اومد از اون موقع تاحالا هم فقط 2 بار یه سری مدارک تکمیل کردیم و یه سری امضا و این چیزا دسگه هیچ خبری نبود تا یه هفته پیش که وکیلمون ایمیل سفارت رو برامون فرستاده که یه سری دیگه مدارک narrative و section 4 رو update کنید واسه زمان و مکان مصاحبه
کسی از دوستان این روند رو طی کردن که منو راهنمایی کنن؟ما یه کم واسه کانادا رفتن اونم با سرمایه گذاری دودل شدیم چون اون زمان که اقدام کردیم دلار کانادا 900 تومان بود الان با این وضعیت 1200000 دلار کانادا 300 میلیون در میاد با حوالش
به نطر شما ارزششو داره؟
با توجه به اینکه اونجور که وکیلمون میگفت بهترین راهی که میتونیم سریع خانواده خودمو شوشو رو هم بیاریم کانادا سرمایه گذاریه
ممنون میشم راهنماییم کنید
Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله من مامان کورشم ! اما از کجا میشناسی؟
من الان کانادام

هزینه اش که خیلی بالاست ولی بستکی داره جقدر علاقمندی به سرعت از ایران خارج بشی و ایا تنها کزینه ات کاناداست ؟ و البته جقدر میخوای هزینه کنی بابت این خروج از کشور
تیستو جون منو نمیشناسی ؟ مامان کورشم . وبلاگ پسرت همیشه میومدم از قبل اینکه به دنیا بیاد
خوش به حالت چند وقته رفتی کانادا ؟ چطوری رفتی ؟
یعنی حداقل چقدر باید سرمایه بذاری ؟ زمانش خیلی مهمه . هر چی زودتر انقدر بهتر
الان کدوم شهر کانادا هستی ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد
مهسا جون دیگه پرونده سرمایه گذاریو قبول نمیکنن فعلا؛زمان ما قانونش این بود که
800 هزار دلار باید سرمایه داشته باشی و 120 هزار دلار هم بدی به دولت کانادا...بعد از ما قانونش عوض شد و هم سرمایه هم اون پوله که باید بدن به دولت کانادا 2 برابر شد واسه کسایی که جدید میخواستن سرمایه گذاری اقدام کنن؛الانم که چند ماه هیچ کیس سرمایه گذاریو قبول نمیکنن
من همه فامیلام آمریکا هستن,همه داییام و عمه و دختر و پسر عمه هام آمریکا هستن,خواهرمم که آمریکاست
فقط یه خالم و 2 تا دختر عمم و دوستام کانادا هستن,آمریکا خیلی سخت و ریسکی هست مهاجرتش؛ولی اینجوری که وکیله میگفت دیگه هزینش 120 هزار دلار نمیشه...چند تا ازین کشور اروپاییا هم مثل مالتا و قبرس و پراگ و اینا هم راجع بهش تحقیق کردیم ولی باز میگم کانادا هم جای بهتری هست واسه شغل ما هم برا زندگی هم خانواده هامونو میتونیم ببریم ,بقیه جاها باید قید خانوادمونو بزنیم
حالا واقعا موندیم چکار کنیم,آخه ما اینجا شکر خدا درآمدمون و زندگیمون خوبه,ما فقط نگران بچمون هسیتم,تا الانم نذاشتیم نینی دار شیم که اونجا بدنیا بیاد ولی قضیه داره خیلی کشدار میشه منم سنم یهو میره بالا دیگه....
مهسا جون دیگه پرونده سرمایه گذاریو قبول نمیکنن فعلا؛زمان ما قانونش این بود که
800 هزار دلار باید سرمایه داشته باشی و 120 هزار دلار هم بدی به دولت کانادا...بعد از ما قانونش عوض شد و هم سرمایه هم اون پوله که باید بدن به دولت کانادا 2 برابر شد واسه کسایی که جدید میخواستن سرمایه گذاری اقدام کنن؛الانم که چند ماه هیچ کیس سرمایه گذاریو قبول نمیکنن
من همه فامیلام آمریکا هستن,همه داییام و عمه و دختر و پسر عمه هام آمریکا هستن,خواهرمم که آمریکاست
فقط یه خالم و 2 تا دختر عمم و دوستام کانادا هستن,آمریکا خیلی سخت و ریسکی هست مهاجرتش؛ولی اینجوری که وکیله میگفت دیگه هزینش 120 هزار دلار نمیشه...چند تا ازین کشور اروپاییا هم مثل مالتا و قبرس و پراگ و اینا هم راجع بهش تحقیق کردیم ولی باز میگم کانادا هم جای بهتری هست واسه شغل ما هم برا زندگی هم خانواده هامونو میتونیم ببریم ,بقیه جاها باید قید خانوادمونو بزنیم
حالا واقعا موندیم چکار کنیم,آخه ما اینجا شکر خدا درآمدمون و زندگیمون خوبه,ما فقط نگران بچمون هسیتم,تا الانم نذاشتیم نینی دار شیم که اونجا بدنیا بیاد ولی قضیه داره خیلی کشدار میشه منم سنم یهو میره بالا دیگه....
خب مهسا جون همش که خودمون 2 تا نیستیم,ایشالا نینی بیاد من میمیرم از ترس و استرس تو این مملکت:( اصلا فکرشم نمیتونم بکنم بچم اینجا بزرگ شه دلم اصلا نمیخواد....میخوام به هر قیمتی شده امنیت بچمو تامین کنم...آسایش...رفاه...همه چیز,بنده خدا مامان باباهای ما که زور خودشونو زدن ولی نشد حالا ما که میتونیم چرا نکنیم؟البته سخته ولی ارزششو داره
عزیزم iui هیچی به هیچی...:(
اره به خدا گلی جون
ما هم همش همینو میگیم . لااقل بچه هامون یه جای درست زندگی کنن
گلی جون امیدوارم بار بعد نی نی دار بشی
راستی وکیل خوب سراغ نداری ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد