2777
2789
Nasim e azizam salam.
Dige hatman alan Arshan pishete.khob baba bache jash rahate!!!
Emailet umad tuy e mailboxam vali baz nashod!!!yani man alan azat shomareh nadaram!!! Ma hanooz donbal e khuneim!ghabli goft yekhabe be 3 nafar nemidam.Tyani nayad balatar ejarehb bedim .Dorpoz ham raftim donbal e rental,vali he ta 2ah e dihe jay e ljali nadaran!!!!Hala ham khordim be long weekend !!!!Lhoda khodesh kak koneh!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نسیم جون من فکر میکنم خدا دوستت داشته که نشد زایمان طبیعی کنی چون من سزارین کردم و هیچی نفهمیدم امیدوارم به سلامتی و خوشی نینی بیاد تو بغلت..........
سپیده جون عزیزم انشالا به زودی خونه دلخواهتو پیدا کنی وقتی خیالت راحت شد عزیزم جواب منم میدی میدونم همه میگن روزهای اول تا رله شدن کارها خیلی سختهمراقب خودت باش عزیزم...............
تصور کنید نسیم با لبتاپ و شکمی که توش ارشان لالاییده روی تخت دراز کشیده..و مشغول تاپیدن در نی نی سایت...
خیلی باحالی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به دوستان عزیز:
فی فی جان ، ما با KLMفرستادیم .برادرم سال پیش جهیزیه خانمش رو که همه شکستنی بود رو با امارات فرستاد .البته همه چیز رو خوب خودشون با نایلون حبابدار و فوم ضربه گیر پیچونده بودن و خدا را شکر همه چیز رو سالم تحویل گرفتن .ما هم میخواستیم با امارات بفرستیم که به شوشو گفتن سر امارات برای بار تورنتو خیلی خیلی شلوغه و اینجوری شد که با klmفرستادیم .منتظرم بارم بیاد ، بعد بهت بگم این شرکت خوب بوده یا نه ولی از امارات مطمئن هستم .تلفنشون رو از روی سایت یا فریت بار فرودگاه امام میتونی بگیری .مسولش آقای انصاری بود.
سما جون و میشاد عزیز ، بخدا بحث تحویل نگرفتن نیست .از صبح تا شب توی نتم دارم میسرچم دنبال خونه و مدرسه مرتبط و مسیرش و خوب یا بد بودنش .بعد چون بیشتر با موبایل اینکارو انجام میدم ( الان نگین که سپیده خارجکی شده ، با موبایل سرچ میکنه ) و روی آیفون بلد نیستم چه جوری فارسی بنویسم و خوشم نمیاد اینجاfinglish بنویسم ، برای همین کمتر مینویسم و نوشته های انگلیسی ام کوتاهه .ضمن اینکه اینجا تقریبا " همه جا بجز مترو میتونی از موبایل برای چک کردن نت استفاده کنی و بخاطر همین همه ایمیل چک میکنن و عموما "message کاربردی نداره ...
هنوز خونه نگرفتیم و من نگرانی ام داره بیشتر میشه .اینجا هم که هستیم کولر نداره و دیروز گرم شده بود مثل تیر ماه شمال ....نلیسا طفلکی عصری خوابید ، بیدار شد انگار رفته توی دریا واومده بیرون !!! یکراست به حمام فرستاده شد.از اینور هم خوردیم بهlong weekend وکار خونه رو از اول برای روز سه شنبه باید شروع کنیم .خیلی هم وقت نداریم ...پریروز رفتیم چندتا رنتال دیدیم ، همه برای دو ماه دیگه میگفتن خالی میشن و ازاونجا که جایی که هستیم واقعا " برای یکی دو هفته خوبه و نه بیشتر ، مجبوریم پول کاندوی بیشتر از یک خواب رو بدیم .در هر حال هزینه های اولیه است که بدلیل نداشتن کار وفامیل والبته داشتن بچه ، مجبوریم پرداخت کنیم . همه تون رو دوست دارم و ای کاش تلفن نسیم دستم رسیده بود بهش یه زنگ میزدم !!!
ارشان من هم بالاخره به دنیا اومد. بعد از ۲۴ ساعت که بهم سرم فشار وصل بود چون اصلا زایمانم پیشرفت نمیکرد دیگه تشخیص به سزارین دادند چون کیسه آب رو هم پاره کرده بودند و امکان عفونت هم زیاد بود. وای ولی‌ واقعا سزارین درد بعدش خیلی‌ وحشتناکه. البته خوب اینجا هم چون نمیخوان مسکن وارد بدن بچه بشه مسکن خیلی‌ قوی نمی‌دن فقط استامینوفن میدن که به بچه آسیب نرسونه. ارشان هم وقتی‌ به دنیا اومد سینش کمی‌ خش خش میکرد که دکتر گفت احتمالا چون سزارین شده هنوز تو ریش آب هستش ولی‌ به هر حال میخوایم چکش کنیم خلاصه فقط یه نگاه دیدمش بعدش هم بردنش برا xray ریه. بعد هم که آوردنش گفتن خوب بوده و مشکلی‌ ناداشته شب تا صبح با من و شوهرم تو اتاق بود ولی‌ باز امروز صبح اومدن گفتن تو آزمایش خونش باکتری پیدا شده و چون بچه‌ها تقریبا سیستم ایمنی نداره بدنشون باید ۴۸ ساعت تو nicu بهش آنتیبیوتیک بزنن وقتی‌ هم که بردنش دکتر گفت ما تو موارد اینجوری حتما از آب دور نخاع بچه نمونه میگیریم که یه وقت عفونت مشکل دیگه یی براش ایجاد نکرده باشه من که کلی‌ گریه کردم بیچاره پسرم هنوز به دنیا نیومده کلی‌ سوراخش کردن فکر کنم میدونست که نمی‌خواست دنیا بیاد. حالا من با این دردم هر ۳ ساعت یه بار باید برم اونجا که بهش شیر بدم تازه فکر میکردیم فردا میتونیم ببریمش خونه حالا باید واستیم تا پسفردا که دوباره ازش آزمایش خون بگیرن تازه بهمون بگن که میتونه بیاد خونه یا اینکه باید یه هفته اینجا باشه. خداییش امروز مادرهایی که زایمان طبیعی کرده بودند رو میدیدم چقدر سر حالن دلم برا خودم می‌سوخت.
نسیم جون تولد پسر گلت مبارک. خوب مادری اینها رو داره با همه لذتهاش. و دیگه یک نگرانی دایم رو خواهی داشت.
منم سزارین شدم البته تو ایران و بقدری راحت بود که حتی یکبارم بهم مسکن بعدش نزدن چون درد نداشتم اما برای افراد مختلف قضیه متفاوته. به نظر من هر چی بیشتر بمونی بیمارستان برای خودت و نی نی بهتره بعد که رفتی خونه متوجه میشی که چقدر اون تخت بیمارستان برای بلند شدن و نشستن راحت بوده.
نگران پسرت هم نباش همه چیز خوب پیش میره خوبه که دکترها اینقدر وسواس دارن و خیال شما رو هم راحت میکنن.
نسیم جان اولا مبارک باشه مادر شدنت
بعدشم نگران نباش ایشالا که هیچی نیست الان همه چکاپهارو بکنن خیلی بهتره
میدونم خیلی سخت بت این حالت اونجا ولی چشم بهم بزنی میگذره
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نسیم جان مادر شدن مبارک..قدمش پر از خوشی و شادی برای خانواده باشه...
انشالله مشکلی نیست...داره خودش رو لوس میکنه که بعدها بیشتر نازش رو بکشی...

سپیا قربونت..عزیز خو خارجکی شدی.....انشالله درست میشه..الان چه حسی داری؟از مکان جدید جای جدید ؟؟/
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

نسیم جیگر سلام عزیزم.ارشان جونم سلام خاله امدی؟جیگرتو برم اخه این دکترای کانادا چقدر حساسن الکی گیر می

دن به همه البته مهربونن دیگه عوضش با خیال راحت می ری خونه عشق من.جیگر تو و مامانیت رو برم.

نسیم جون 100 تا بوس .خیلی مبارک باشه قدمش خیر و سلامتی باشه عزیزم.