2777
2789
سلام دوستای گلم امدوارم همه خوب باشین .
سپیا جون شدیدا به کمکت نیاز دارم منم میخوام وسایلمو فریت کنم میخواستم ببینم شما چه وسایل برقی با خوتون بردین ؟؟مبل و میز ناهارخوری و تخت چطور؟؟وسایل بزرگ به جز ظرف چی بردین؟؟
شما چقدر ارزون بارتون رو فرستادین!!!!من هر جا زنگ میزنم حداقل از 3میلیون شروع میشه برای 500کیلو
اخه تا ادم خونه ثابت رو نگیره که بار رو نمیتونه ببره شما از اول خونه دائمی گرفتین؟؟
سپیده جون هر وقت وقت داشتی جوابمو بده:))
خدا شما رو از غیب برام رسوند در مورد وسایلم واقعا مونده بودمچکار کنم..............
عزیزم پلیز جوابمو لطفا بده!!!!!!!!!!!!!!!!
خوش به حالت عزیزم یه مرحله بزرگ رو پشت سر گذاشتی فکر میکنم سختترین مرحله خداحافظی با خانواده توی فرودگاهه.....خدا رو شکر به سلامت رسیدین...........
سلام دوستان
سپیده جون خیلی خوشحالم که کارا خوب پیش میره و راضی هستی . خسته نباشی. واسه ما هم دعا کن . فعلا مدارک و نتیجه امتحانهامون رو فرستادیم اما فکر نکنم تا 4 سال دیگه هم پامون به کانادا برسه. توکل به خدا ببینیم چی میشه.

نسیم جون میدونم که روزای سختی رو میگذرونی. با این تن سنگین آدم نه خواب داره و نه خوراک . ایشالله تو این هفته دیگه ارشان خان تپل مپل و سرخ و سفید میاد تو بغلت.

کیمیا جون در مورد اون قضیه اگه خواستی ایمیلت رو بده که راهنماییت کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فی فی عزیز:
من وسیله برقی هیچ چی بجز یه خشک کن لباس که 1100 وات بود نیاوردم .البته سشوار و اتوی مسافرتی داشتم که هم با 220 و هم با 110 کار میکنن .اینجا وسیله ای برقی با وات بالا با برق 220 ولت بدرد نمیخورن . باید تبدیل 110 به 220 داشته باشی که اینجا پیدا نمیشه ، توی ایران هم نبود .شوشو یه جلییرو توی آمریکا پیدا کرده که بعد از جاگیر شدن سفارش بذیم بیاد و حدود 70 دلاره . منهم مثل بقیه بچه ها ، نظرم اینه که خام نشو و وسایل برقی ات رو نیار . خصوصا " یخچال و فریزرو...چون تمام خونه های اینجا این وسایل رو دارن ،اونی هم که بهت میگه میفرسته ؛ شاید هم راست بگه ، میفرسته ولی اون پولش رو میگیره ووقتی اومدی اینجا و رو دستت موند ، پشیمون میشی از هزینه ای که کردی . در خصوص مبلمان و ناهار خوری هم اگر با ارزش هستن بیار . مثلا " اگر مبل چرم اصل داری ، ارزش داره بیاری ، اونهم وقتی خونه ات جا داشته باشه . که بنظر من ، اگر تازه داری وارد کانادا میشی ، اینکارو نکن . البته هر کس یه برنامه ای داره ومثلا " اگر از اول میخوای خونه مستقل بخری ، میتونی وسایلت رو بیاری وگرنه آپارتمانهای اینجا همه جمع و جورن .
در خصوص فریت وسایل ما یکبار رفتیم فرودگاه امام و با اکثر شرکتهای هواپیمایی صحبت کردیم . اکثرا" بالای 350 کیلو، حذود 2.7 دلار با نرخ دولتی( 1226 تومان ) حساب کردن .مثلا " لوفت هانزا نرخهاش تند تر بود .KLMوامارات ،بالای 350 کیلو با ترکیش بالای 100 کیلو یکی در میومد .بارت رو همونجا پیاده کنی توی فرودگاه بسته بندی میکنن و البته پولش رو هم ازت میگیرن . ما بسته بندی مون همه اش کارتن بود و شامل وسایل ریز اشپزخونه ، یه دست لیوان و یه دست چایخوری و یه سرویس چینی شش نفره و قابلمه و کتری قوری و چاقو و قاشق چنگال و ادویه جاتم که اگر نداشتم و اکثرشون رو نو نخریده بودم ، نمیاوردم .بعد کتابها بود که حدود 80 کیلو شد . بعد کیف و کفش و لباس من و شوشو و نلی ( عمده اش مال من و شوشو ) و اسباب بازی های نلیسا و اسکوترش بود و البته میز کامپیوتر شوشو و صندلی ماشین نلیسا و یک فرش ماشینی 3 متری .مجموع اینها 500 کیلو، اکثرا" بسته بندی شده در کارتن ، ( 32 تا کارتن ) و کد گذاری شده و لیست هر کارتن هم مشخص شده ، یه نیسان گرفتیم و شوشو و پدرم بردن فرودگاه و چون دیگه نیازی به بسته بندی نداشت ، یکراست رفت برای بازرسی . البته خداییش همسرم خیلی زحمت کشید و زمان گذاشت . اینقدر صدای چسب زدن کارتن شنیده بودم ، حالم داشت بد میشد !!! ولی خیلی خوب و تر و نمیز شد و توی فرودگاه دیگه اذیت نشد .
باز هم اگر شماره ای ، چیزی خواستی بگو بهت بدم . دفاتری که بهشون زنگ میزنی ، اختمالا " میخوان بیان دم خونه ازت تحویل بگیرنو برات بسته بندی کنن و بفرستن .تازه 1.800.000 ما بابت چندروز اضافه نگهداشتنش توی گمرک هم هست ، چون خودمون خواستیم بارمون 10 -12 روز بعد از ورودمون برسه .

نسیم عزیز: دیروز یه خونه دیدیم و امیدوارم جور بشه بگیریمش ، اون قبلی که توی ایران خوشم اومده بود پرید . یک کم گرونه ولی با توجه باینکه هنوز کار وباری نداریم ، مجبوریم این هزینه ار برای سال اول انجام بدیم .اگر جور بشه ؛ آدرسش Rean Drهست . مشکلم اینه که وقتی توی tdbsمیزنم ، مدرسه crestviewرو بهم میده که خیلی دوره و تویseneca hill Drهستش ...تازه منحنی اش هم وحشتناک نزولیه . دیشب چشمم در اومدتا فهمیدم مدرسه hollywood که نزدیکشه هم ابتداییه ولی توی tdbsخبری ازش نیست !!! راستش گیج شدم !!! چرا وقتی مدرسه نزدیکش هست crestview رو نشون میده و از کجا باید بفهمم hollywood چه جور مدرسه ایه ؟ببخشید تورو خدا .میدونم سخته پای
سپیده جون لزوما شما نزدیک‌ترین مدرسه به خونه نمیرین. خودشون مناطق رو طبقه بندی می‌کنن هر منطقهیای فقط یه مدرسه میتونه بره. ولی‌ اگه فاصله از یه حدی دورتر باشه سرویس مجانی‌ براتون میزارن. در ضمن جفت مدارس رو چک کردم crestview به نظرم مدرسه بهتری اومد تا hollywood. جفت‌شون خوبن ولی‌ crestview نتایج امتحانات استانیش یه کم بهتر بود.
مرسی سپیا جونم عزیزم خیلی محبت کردی اینهمه وقت گذاشتی برام همه رو نوشتی امیدوارم همه کارها به امید خدا به خوبی پیش بره و برات ارزوی موفقیت میکنم ..........
من شیدم ترکیش خیلی بی مسئولیت هست و وسایل رو گم میکنه حالا شما بالاخره با کدوم فرستادین ؟؟اگر شما راضی بودین منم با همون بفرستم..........
راستی شما شکستنیها رو چه جوری بسته بندی کردین نشکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر امکان داره لطفا شماره ها رو برام بزار وگرنه ایمیلمو بزارم که محبت کنی برام میل کنی.
بازم ممنونم عزیزم نلیسا گلمو ببوس...........
سپیا جون خیلی خوشحالم که موفق به رفتن شدید ایشالا بقیه کاراتو ن بخوبی انجام بشه

شیواجون مرسی از جوابت شوهرم الان داره کفیک خم را میخونه که 1درس دیگه کتاب اولش تموم میشه بنظرت با همین اطلاعات میتونه امتحان بده ؟
امتحانش هزینه ای هم داره ؟ اگه داره چنده؟
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
آخی نسیم عزیزم به سلامتی خوشگل خانم.منتظر تو و ارشان با هم و با کلی عکس هستیم.زود بیاین ها.

می بوسمت خواهر گلم.بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوس.
سلام دوستان
سپیده خوشحالم که با خوشحالی مینویسی..انشالله بقیه کارهات هم جور بشه و سریع جا بیفتید.......و اینجا بیای از روزهای خوبتون با قلم قشنگت بنویسی

نسیم انشالله به سلامتی نی نی ات به دنیا میاد

سما زبان رو داری چکار میکنی...من که انگار معلقم..نمیدونم برای چی دارم زبان میخونم...نمیدونم ولش کنم برم سراغ فرانسه.........
به امید روزهای طلایییییییییییییییییییییییی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
من هنوز بیمارستانم هرچی‌ بهم اکسیتسین زدن اثر نداشت یه زره درد شروع میشد ولی‌ هیچوقت بیشتر از درد پریود نمی‌شد حالا منتظرم متخصص بیهوشی که سر یه جراحی هستش تشریف فرما بشن من برم برا سزارین. خود دکتر‌ها هم تعجب کردن که چقدر بدن من مقاومه.