2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستای عزیزم من باردارم وچون کمرم خیلی درد میکیره دیر به دیر میام نت

جه خبر؟ رفتیم هوا نه؟مال ما که خیلی عجیب بود همون شب که فرداش میخواستیم مدارکو پست کنیم 1 جولای من میگم حتما حکمتیه ولی نمیدونم تکلیف اینهمه خرج ومخارج که کردیم چیه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270692&PageNumber=1 ایده های ناب و جالب برای شب یلدا
مهشید جان کبک اسکیل ورکر میگیره و سرمایه گذاری و کارآفرینی فعلا به تعویق افتاده طبق خود اداره مهاجرت کبک

امتیاز لازم هم 63 هستش برای افراد متاهل و 57 اگه اشتباه نکنم برای افراد مجرد.
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
دوستانی که فکر پذیرش تحصیلی هستند اینو بخونند

من خودم تو این مدت خیلی سرچ کردم در مورد پذیرش از کشورهای دیگه و همین طور کانادا ... به این فکر بودم که پذیرش بگیرم برای فوق تقریبا تو رشته مرتبط با رشته کارشناسی خودم
امروز از استاد فرانسمون مشورت گرفتم
گفت هرگز این کار رو نکنم... البته من خودم آیلتیس هشت دارم و زبان انگلیسیم تقریبا خیلی خوبه
استادمون به من گفت اگه نهایتا 20 هزار لغت هم بلد باشی که نیستی استادی که میاد سر کلاستون صحبت میکنه از میلیونها لغت استفاده میکنه که شاید ده درصدشو تو بلد باشی محاله که بیشتر بدونی... گفت اگه کل هفته رو هم بزاری و صحبت هاش رو که ضبط کردی گوش بدی کل هفته رو باید بزاری فقط برای اینکه یه درس رو بفهمی تازه آیا بفهمی آیا نفهمی.... و برای بقیه دروست به مشکل برمیخوری... و این در حالیه که داری شهریه های سنگین پرداخت میکنی ... در هر صورت گفت روشهای دیگه رو ول کنم و روی همین لاک پشتی که سوارم باحرکت لاک پشتی جلو برم
سلام به همه خسته نباشین :) من هم تورنتو زندگی میکنم و از اشنایی با همه دوستان خیلی خوش وقت هستم
.
. سارا چطوری ؟ میخواستم حال تو بپرسم ، بهت زنگ زدم . شماره ات همونه یا عوض کردی ؟ سلام برسون . :)
سلام دوستان عزیز

ساهارا جان وای نگو ناامید شدم اخه ماهم داریم از طریق تحصیل میریم و منو شوهرم زبانمون خیلی خوب نیست یعنی نمی تونیم از پسش بربیام و تو کلاساشون می مونیم ؟؟؟؟؟؟ و هنوز ایلتس نداریم وای چکار کنیم؟؟؟؟؟؟

دوستان عزیز که کانادا هستین ما اگر بخوایم بریم ماهی تقریبا ٣٠٠٠دلار از ایران برامون پول میاد به نظرتون می تونیم برای ماهای اول دووم بیاریم تا کاری پیدا کنیم؟؟

منو شوهرم داریم دست و پا می زنیم هر چی زودتر بریم و از این م م ل ک ت راحت بشیم هر روز داره اوضاع بدتر میشه می ترسم چند وقت دیگه ویزای تحصیلی نزارن بریم.
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
هیلا جان خیلی تحصیلی سخته عزیزم میگم من خودم آیلتس 8 دارم رشتم هم مترجمی زبان انگلیسی بوده تو دانشگاه با گفته استادمون واقعا از تحصیلی رفتن منصرف شدم چون نمیخوام یه کاری بکنم و توش بمونم حالا بازم تصمیم با خودته عزیزم ولی اگه زبانت خوب نیست به نظرم منصرف بشی خیلی بهتره از یه طریق دیگه اقدام کن.

کاترین جان ببین برای کبک الان اگه بخوای اقدام کنی حتما باید هم آیلتس هم تف کیو یا ت س اف کیو داشته باشی که پروندتون رو رجکت نکنند. البته این قانون دقیقا از 6 دسامبر 2011 عملی شد.
اوستا جون اابته کرایه خونه هستا?

ساهارا جان شوهرم میگه دانشگاهای ونکور زبونشون انگللسیه و راحتره و ادم بهتر متوجه میشه .فکر کنم این استادتون خواسته یه جورایی شما رو منصرف کنه ازمهاجرت ,,,,
بدترین روزها امیدوار باش!همیشه زیباترین باران ها از سیاه ترین ابرها می بارد.
نه عزیزم من خودم اقدام کردم الان نزدیک ده ماهی هست که فایل نامبر دارم ... استادمون هم مربوط به فرانسه هست و خودش هم کارهای مهاجرتی رو انجام میده

دلیلی نداشته بخواد منو منصرف کنه تازه بهم گفت قطعی ترین راه و محکمترین راه از همین روشی هست که ما برای اسکیل ورکر اقدام کردیم گفت ممکنه که مثلا 4 سال هم طول بکشه ولی حداقل تو این 4 سال زبان رو تقویت کردی و یه مهارت و حرفه ای که بدرد اون طرف بخوره یاد گرفتی ...

یعنی منظورم اینه که خودش تو این کاره و هیچ دلیلی نداشته که بخواد منو منصرف کنه از رفتن ... فقط گفت که روش پذیرش تحصیلی کار بسیار سختیه و من چون بهش باور دارم حرفشو قبول کردم ...