2777
2789
سلام دوستان-مدتی نبودم اوووووووه چه خبرا-متاسفم از قانون جدید کانادا که میدونم خیلیهاتون رو خیلی ناراحت کرده ولی همونطور که یکبار هم قبلا به سماجون گفتم باور کنید هرچی خیره پیش میاد-حتمامصلحتی در کاره که بعدها بهش میرسید من الان دیگه به این موضوع واقعا ایمان دارم-همسرمنم به سلامت رفت ودخترم هم اصلا بهونشو نمیگیره و خداروشکر باداداش ومامانم سرگرمه و به همون اوو قناعت کرده-دیروز همسرم رفته ودوباره ادامه ی کارهای حساب بانکیشوکرده ومشکلی نبوده(قابل توجه سپیده جون)-سپیده جون شماکه چقدرمشتاق رفتن بودی روزهای اخر تازه شدی مثل من که هزار تا اما و اگر میومد توذهنم حالا ببین من بیچاره دم رفتن چی خواهم کشید.وقت نکردم همه پستهاروبخونم-امیدوارم همه سالم و موفق باشید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام دوستان

نسیم جون باور کن هی می گم خدایا چرا نباید اینجا عالی می بود.کی بدش میاد با عزت تو مملکت خودش زندگی کنه؟

ساهارا جونم این که چیز خاصی نیست.بازم همون خبرهای همیشگیه دیگه.نه؟تو شکلی که خیلی ناراحت نکنه ادم رو :)

نیلی جونم سلام عزیزم خوبی؟خوشی؟مرسی گلم.بوس.

پلنگ صورتی جونم انشاالله به سلامتی.جای همسری هم خالی نباشه بوس.
salam doostjoonaaaaaaaaaaaa

vay nasim man ke in rooza hamash fekr mikonam kash iran mese inja bood miraftim pishe khanevadehamoon to shahre khodemoon zendegi mikardim

heyyyyyyyyyyyy

sama joonam azizam fekr nemikardam doos dashte bashi maman beshi azizam eshala har che zood tar hamechi vasat dorost beshe ye nini mamani biyad to delet

shadan joon moteasefam vaqean adelane nist karashoon

movazeb khodetoon bashidddddddddddd
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سسلامممممممممممم
یکی دقیق راهنمایی کنه دانمارک از چه لحاظ بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به من گفتن راحت میتونم برم اونجا راهنمایییییییییییییییییییییییییییی لطفاااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ررا
salam dustan

sara junam kheili alaghe be nini nadaram yani hosele nadaram

ama bayad biyarim dige hala alan na 10 sal dige nemishe pichundesh :))))))))))))))

azizam chera mamanet nemiyan?kash miumadan tanha nabudi.doa kon ta oon moghe be ma visa bedan khodam miyam moraghebe kiyanam ta to beri bezayee hehehe
boos

mahshid junam chera nari?boro az oonja karet ro dorost kon boro canada ya us
سلام دوستان
من که دارم روی ادامه تحصیل و ویزای دانشجویی برای خودم فکر می کنم ولی آخه با دوتا بچه کوچیک چجوری واسهphdدرس بخونم مگر شوهرم یه کاری بکنه تازه دوستان الان که خوبه تصورش رو بکنید ایران مثل سوریه بشه تربیت بچه پیشکش سلامتشون و اصلا سلامت هممون در خطر می افته....آقایون هیچ طوری نمیشه از مسند تکون داد رفتن و موندشون مستلزم ویرانی مملکته...هیچ راهی غیر از فرار نیست....من در مورد نروژ و سوئد دارم تحقیق می کنم از خود کانادا هم شاید بشه واسه phdویزا گرفت....راستی می دونستید من احمق واسه ادامه تحصیل تو دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اپلای کرده بودم و موفق هم شدم ولی خودم ادامه نداد البته این مال 5 سال پیشه
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
سلام دوستان خوبین؟
سوگلی جون تو یادت بودم خوبی؟سلامت باشی عزیزم.

شادان دقیقا.خدا خودش کمک کنه.ج ا م ز ه ر رو هم که نمی خورن اخه.

دوست جونیا اگه خدا بخواد فردا عمل لازک دارم اینم یه انگیزه :) تا چند روز هم نمی تونم بیام.خیلی دعا کنین که با موفقیت انجام بشه ها مرسی بوس.