2777
2789
مونا جون ، معدلت برای دانشگاههای کانادا عالیه .موفق باشی .16 به بالا برای اونا ok است .
سارا جون ، شما هفته چندمی ؟ انشا ا...همه چی برات بخوبی پیش بره .عزیزم ، اون پلنگ صورتی بود که همسرش فداکاری کرد و زودتر اومد .همسر بنده از من جدا نمیشه !!!!با حدود 300 کیلو بار انشا ا...میام تورنتو ببینیم کجا بهمون جا میدن !!!دعا کنید بچه ها زود خونه گیر بیاریم وتازه بگیم بسم ا....البته هنوز بارها رو بسته بندی نکردم !!!ولی اتاق نلیسا تقریبا " تا سقف پر شده و هنوز کفش های شوشو و یه سری مواد غذایی خشک مونده که باید جمع شه .انشا ا...فردا .
نسیم جون ، اونوقت ارشان اومد ، ما از کجا بفهمیم .
ذوستان تورنتویی ، چیزی از ایران نمیخواین؟
بچه ها کسی از ماریا خبر نداره ؟ غیب شده این دختر ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

mesi sepide joon man hafte 27.........28 hastam

akhey azizam pas baham miyayd eshala be

marya shayad safar rafte man behesh sms midam bebinam kojast ke nemiyad

salamatit sepide joon kheyli movazeb khodetoon bashid mavad qazayi ham inja hame chi hast

chizi nayari bakhodet
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
نلی باسی جونم مرسی از راهنماییهای خوبت آره دارم یه لیست تهیه میکنم که اونجا بدم تو بدو ورودم
راستی من کارم از طریق کبک درست شده شوهرمم سال پیش مونترال لند کرد ولی حالا که کار من درست شده میخوایم مستقیم بیایم ونکوور اونکه PR داره مشکلی نداره منکه دفعه اول میخوام لند کنم فکر میکنین مشکلی باشه اگه ونکوور لند کنم ؟ اگه بگن چون از کبک اقدام کردین باید اول اونجا لند کنین یه بلیط میگیرم از ونکوور میرم مونترال بعد دوباره برمیگردم . نظرتون چیه ؟
نسیم جان اولا تولدت مبارک باشه خانومی ایشالا بزودی فارغ میشی و میری ونکوور شاید همدیگرو دیدیم :)
نلی جان منم مثل نسیم دنبال پزشک خانواده ه ام . این پزشکی که معرفی کردیم تخصص زنانه؟ مریض جدید اینجوری میپذیره؟
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سلام دوست جونای کانادایی
من و همسر جان قصد مهاجرت داریم
حدود 120 میلیون تومن پول داریم
شوهرم هم مهندس شبکه هستش و 13-14 سال هم سابقه داره
به نظرتون میتونیم بیاییم کانادا ؟
امروز کائنات همه چیز را برای من بهتر از دیروز می سازد