2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها من دیروز دکتر بودم. گفت بچه هنوز تو لگن نیومده خلاصه که گفت احتمالا تا هفته آینده هیچ خبری ازش نیست مگر اینکه یهو معجزهٔ بشه. سارا جون دیدی گفتم جا خوش کرده. راستی‌ سارا ببخشید بدون مشورت کردن بهات دوتلبت کردم که اگه برم بیمارستان به بچه‌ها خبر بعدی آخه هیچکس دیگی‌ به فکرم نرسید.
مهسا جون من تورنتو هستم. یه چند وقت هم قبلش وینزور بودم. کلا اینکه تو کدوم شهر راضی‌ باشی‌ بستگی به سلایق خودت داره من شهر بزرگ دوست دارم برا همین اصلا به شهر کوچیک نمیتونم فکر کنم همین الانش که داریم از تورنتو میریم ونکوور ناراحتم که شهرم کوچیک میشه. ولی‌ خوب خیلی‌‌ها هم هستند که شهر کوچیک دوست دارند میان شلوغی و ترافیک تورنتو رو می‌بینن اعصابشون خورد میشه. ولی‌ کلا به نظر من هر جا که آدم دوست و آشنا داشته باشه خوبه. اون چند سالی‌ که وینزور بودم چون تو دانشگاه کلی‌ دوست پیدا کرده بودم بهم خوش میگذشت ولی‌ وقتی‌ درسم تموم شد خوشحال بودم که از شهر کوچیک میام بیرون
نلی باسی جونم مرسی از راهنماییهای خوبت آره دارم یه لیست تهیه میکنم که اونجا بدم تو بدو ورودم
راستی من کارم از طریق کبک درست شده شوهرمم سال پیش مونترال لند کرد ولی حالا که کار من درست شده میخوایم مستقیم بیایم ونکوور اونکه PR داره مشکلی نداره منکه دفعه اول میخوام لند کنم فکر میکنین مشکلی باشه اگه ونکوور لند کنم ؟ اگه بگن چون از کبک اقدام کردین باید اول اونجا لند کنین یه بلیط میگیرم از ونکوور میرم مونترال بعد دوباره برمیگردم . نظرتون چیه ؟
نسیم جان اولا تولدت مبارک باشه خانومی ایشالا بزودی فارغ میشی و میری ونکوور شاید همدیگرو دیدیم :)
نلی جان منم مثل نسیم دنبال پزشک خانواده ه ام . این پزشکی که معرفی کردیم تخصص زنانه؟ مریض جدید اینجوری میپذیره؟
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
سپیا جون من ایرانم خیلی هم این چند روزه به یادت بودم جولیا هم از وقتی اومدیم ایران خیلی بیشتر سراغ دخملت رو می گیره اولین فرصت برات می زنگم اگه تونستی شمارت همون قبلیه اگه تونستی دوباره برام میل بزن.
ممول جان واقعا بی خیال آوردن وسایل برقی شو که مجبور میشه بندازی دور می دونی چرا اینجا هخمه خونه ها یخچال و گاز و لباسشوئی .پو ظرفشوءی دارن؟چون کسی به راحتی جنس دست دو نمی خره یا تقریبا مجانی می خره اگه هم بخوای جابجا کنی هزینه کارگرش از خودش بیشتر میشه پس هر چی داری همون ایران بفروش پولش رو بیار.