نسیم جونم بی خیال باش اصلا اهمیت نده به این کاراشون عجب ادم هایی پیدا می شن ها.دوراز جونت ایرانی ها همه جا باید خاله زنکی کنن. طفلی خواهرت ای جان.نازی خاله ی مهربون ارشان. میشاد خیلی اعصابم داغونه.امروز رفتیم سمینار نیوزلند اصلا خوشم نمیاد از استرالیا و نیوزلند خوب بدم میاد دیگه.اه. عاشق کانادام ای خدا. خلاصه که فعلا لنگ در هواییم. مونا جونم پس باید صبر کنیم این کارت پایان خدمت همسری لامصب زود بیاد که پست کنیم.حالا عجله هم نداریم. فعلا باید ایلتس بدیم چه برای کانادا2013 چه نیوزلند چه استرالیا ی خراب شده.
سما سمینار ؟؟چه جالب ..من تا الان نرفتم..چی میگفتن.برای من هم بگوووووووووووووووو چرا خوشت نیمد...؟مزیتهای کانادا رئ نسبت به استرالیا و نیوزلند در چی دیدی؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
من کلا هی عقب میمونم از بحثاتون :) میشاد جون من اگه قرار باشه همه وسایل رو اونجا بخرم خوب مال خودمو میبرم به صرفه تره حتی یخچالم که نوی نو مونده :) سماع جون اگه میشد که حتما میبردیمتون خانوم :) ولی باور کن داشتن وسایل خودت اونجا خیلی بهت کمک میکنه که احساس کنی تو خونه خودتی بعدشم شنیدم ماکزیمم یک میلیون شاید کمی بیشتر هزینشه که میارزه باز باید کلی از نو اساس بخری که به ضرره اکثر اروپایی ها که هماجرت میکنن کانادا تمامی اساسشونو میبرن فقط ما ایرانیاییم که همه چیمونو حراج میکنیم میریم از نو میخریم من تا تلویزیونمم میبرم :)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نسیم جون خودتو ناراحت نکن گل خانوم آفرین به خواهرت که با این سن و سال کم baby shower گرفته واست :) سعی کن اول به سلامتی و خوشحالیه خودت فکر کنی و لذتشو ببری بقیه دوست ندارن شادی کنن ولشون کن:)
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
دوستان عزیز در مورد جاب آفر باید بگم اینکار اصلا کار ساده ای نیست و به نظر من در مورد وکلایی که ادعا میکنن اینکارو میکنن حسابی تحقیق کنید. شرکتی میتونه جاب آفر به غیر مقیم کانادا بده که در 3 نوبت متفاوت با فاصله های زمانی مشخص در روزنامه و اینترنت آگهی بزنه و اگر نتونه کسی رو استخدام کنه اونوقت در صورتیکه اون شرکت دارای اعتبار کافی و درآمد کافی و چند سری مشخصه دیگه باشه میتونه جاب آفر به غیر مقیم بده. معمولا هم شرکتها زیر بار چنین کاری نمیرن. مثلا شرکتی که من کار میکنم علیرغم اینکه به یک سری نیروی متخصص نیاز داشت و من شخصی رو در ایران میشناختم که کاملا با اون کار جور درمیومد اما قبول نکردن. یادمه اینجا یکی از دوستان که پزشک بود و دنبال جاب آفر میگشت باید بگم این عملا غیر ممکنه چون پزشکی که مدرکش اینجا معادل سازی نشده باشه هیچ ارزشی نداره ضمن اینکه اینجا کلا کار برای پزشکان مقیم چند برابر از بقیه سخت تره به دلیل اینکه ورودشون به سیستم کار خیلی مشکله چون علاوه بر امتحانهای سختی که باید بدن ورودشون به مراکز پزشکیه که خیلی تعداد محدودی رو میپذیرن و بسیار هم مافیاییه.
سما جون اینقدر هرس نخور مادر ایشالله کارتون درست میشه میای پیش خودم. ارشان هم میگه من دوست دارم خاله سما اینجا باشه. در مورد Job offer هم واقع اطلاعی ندارم ایشالله که درست میشه اگه نشود ببین دانشجویی میتونین بیاین؟ برای فوق لیسانس یا دکترا اگه بتونین پذیرش یه رشتیی رو بگیرین که تز داشته باشه یا پروژه داشته باشه بهتون یه حقوقی میدن بعد هم میتونین به عنوان کمک استاد یا کمک برای تحقیق هم تو همون دانشگاه یه کارایی بگیرین. من شوهرم اینجوری اومده کانادا. ببخشید در جوابتو میدم دیروز خیلی اعصابم خورد بود. در ضمن همه دوستایی که بهم دلداری دادن ممنون. واقعا اینجور آدم ها ارزششو ندارن آدم خودش رو عصبانی کنه مهدی هم فهمیدم مشکلش با نیوشا نبوده از دسته فک و فامیلش عصبانی بود من الکی به خودم گرفته بودم. ممل جون اینجا احتمالا اوایل که خونه اجاره میکنی هر خونه ای هم اجاره کنی خودش توش یخچال و گاز داره لباس شویی و خشک کن هم ساختمون های شیک تر تو واحد دارن قدیمی تر ها و معمولی تر ها هم طبقه پایین دارن برا کل ساختمون. ساختمون های شیک و جدید حتی مایکروویو و ماشین ظرفشویی هم دارن. خلاصه به غیر از اینکه برق اینجا به ایران نمیخوره رو دستت هم میمونن. من شش سال پیش یه ماکروویو خریدم یک سال بعد که خونم رو عوض کردم خونه جدیدم خودش توش بود مجبور شدم بدمش بره.
ممل چه جالب. پیشاپیش پس تولدت مبارک. پسر من هم اگه لطف کنه یه چند روز بعد از ماها به دنیا میاد دکتر تاریخ داده 6 مرداد ولی دوست دارم زودتر بیاد تیر ماهی بشه
lممول جان همونطور که بچه ها گفتن اوردن کل وسایل زندگی بخصوص وسایل برقی اشتباهه.می تونی اونایی که مهمن رو فریت کنی. من قبلا یه لیست تو وبلاگم درست کرده بودم اگه سچتهای دوسال قبلمو ببینی شاید بدردت بخوره. نیسم جان بعد زایمان می ای ونکوور؟اگه کمکی از دست من بر می اد بهم خبر بده.
تی دی بانک کانادا حساب مشترکان ایرانی الاصل را مسدود کرد
به گزارش پارسینه به نقل از صدای ترکیه،"تی دی بانک"، بزرگترین بانک کانادا، در پی اجرائی کردن تحریمهای دولت کانادا علیه ایران، حساب مشترکان ایرانی الاصل خود را مسدود کرد. بانک تورنتو دومینیون، بعنوان بزرگترین بانک کانادا، اقدام به مسدود کردن حساب برخی از مشتریان خود نمود که بسیاری از آنان ایرانی الاصل هستند. محمد ناخدا سخنگوی تی دی بانک، اظهار داشت که هدف این تحریم، ایرانیان مقیم کانادا نیست بلکه هدف اجرائی کردن تحریمهایی است که از سوی حکومت کانادا در خصوص ایران به مورد اجرا گذاشته می شود. حکومت کانادا در چهارجوپ تحریمهای مصوب علیه ایران، آیین نامه ویژه ای در راستای تدابیر تحریمی تهیه دیده و برای اجرائی کردن آن، این آیین نامه را به موسسات و نهادهای ذیربط ارسال کرده است. براساس این آیین نامه، تمامی نهادهای تامین اعتبارات مالی در کانادا، از ارایه خدمات مالی ای که می تواند برای ایران مفید باشد منع شده اند. به دنبال این تحول، کنگره ایرانیان کانادا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، این آیین نامه، زندگی روزانه اعضای این کنگره را بصورتی منفی، تحت تاثیر خود قرار خواهد داد. در این بیانیه همچنین آمده است که کانادائی های ایرانی تباری که حساب بانکی آنان در تی دی بانک مسدود شده، به هنگام گشودن حساب بانکی جدید در بانکهای دیگر، با دشواریهای زیادی روبرو خواهند شد. این کنگره خواستار شد تا این آیین نامه تنها در رابطه با انتقال پول به مورد اجرا گذاشته شود
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.