سارینا جون اینجا باید اول بری پیش دکتر خانواده اون معرفیت میکنه به دکتر زنان. بعد هر بیمارستانی که دکتر زنانت زایمان میکنه همونجا باید بری. من خودم چون یه کم واسواسیم تو دکتر قبلش یه کم تحقیق کردم به دکتر خانوادم یه لیست دادم که من رو به یکی از این دکتر ها معرفی کن. در مورد پرواز هم نترس من هفته 8 اومدم ایران هفته 11 از ایران برگشتم هفته 24 و 25 و 31 هم رفتم ونکور و برگشتم فقط بهشون بگو برداری که یا Aisle صندلی بگیری یا یه جایی که جای پات راحت باشه هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت هم پاشو یه ده دقیقه یک ربع راه برو. در مورد زبان هم نگران نباش اینجا عادت داران با کسایی که مشکل زبان داران ارتباط برقرار کنن. خیلی ها هستند که یک کلمه هم انگلیسی بلد نیستند یه چند سال پیش من وینزور زندگی میکردم یه روز از بیمارستان بهم زنگ زدن که ما شماره شما رو از فلانی گرفتیم یه زایو تو بیمارستان داریم که از ایران اومده و اصلا انگلیسی بلد نیست اگه میشه بیاین بیمارستان براش مترجم بشین داشتم راه میوفتادم برم که دوباره زنگ زدن که تو کارمند های بیمارستان یه فارسی زبان پیدا کردیم و شما لازم نیست بیاین. شما که انگلیسی هم حالا یه کم بلدی که دیگه اصلا مشکلی نیست . اگه باز هم سوالی داشتی بپرس اگه بتونم جواب میدم
یک دنیا ممنون نسیم جان ممنون میشم به منم بگی نمیدونستم اینقدر سخته ! آخه من شنیدم مستقیم نمی شه متخصص زنان دید باید اول پزشک خانواده داشته باشی بعد اون معرفی کنه به متخصص سما ء جان ممنون از راهنماییت شنیدم کیلویی دو تا سسه دلار میشه فرت ولی موضوع اینه که یخچال و چیزهای حجیم رو که نمیشه فرت کرد واسه همین باید کانتیتر بگیریم بفرستیم فکر کنم تمام وسایل خونه ٣٠٠ کیلویی بشه نمی دونم به صرفه هست که فرت کنم ؟کسی هست اینجا کانتینر گرفته باشه ؟ بازم مرسی
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
نسیم دعا کن به جفتمون ویزا بدن برنامه دارم حتما بیام پیشت.باور کن :))))))))))))))))))
چون کلا بیایم باید یه جایی بگیریم چون عمومینا سادبری هستن و باید یه جا تو تورنتو بگیریم حالا به خاطر تو یه ونکور هم میایم.می بینی خونه خالست دیگه.ما که کل کانادا رو گشتیم اونجا هم میایم.
نسیم جونم اگه خدا خواست و امدیم فکر می کنی بتونیم یه جاب افر پیدا کنیم؟
الان که عموم این دعوت نامه ها رو فرستاده چقدر طول می کشه تا جواب بدن؟برای مراحل اولیه کار هم پاس لازمه؟ لامصب این کارت و پاس همسری نمیاد که اه.
وای خیلی اعصابم خورده بچه ها. خواهرم بنده خدا امروز برام baby shower گرفته بود البته قرار بوده دیروز باشه ولی چون تولد یکی از دوستام بود و من هم قرار بود برم یهو مجبور شد که روزش رو تغییر بده بندازه امروز چون اگه این کار رو نمیکرد من شک میکردم. بعد کلا 12 نفر دعوت کرده بود چهار نفرشون اومدن. خالم بهش برخورده بود که چرا با من مشورت نکردن روزش رو تغییر دادن من وقت ندارم نمیام. حتی نزدیک بود دختر خالم رو هم نظاره بیاد با اصرار مامانم اومد. بعد دوستام اومده میگم مامانت چرا نیومد میگه دعوت نبود بعد خواهرم میگه من که گفتم تو خودت صاحب مهمونی هستی هرکی رو فکر میکنی من جا انداختم ولی باید باشه بگو میگه نه باید مامانم و مادر شوهرم رو میگفتی خیلی هم بهشون بر خورده. جالبیش اینه که خود این آدم هفته پیش ما رو دعوت کرده بود ولی نگفت مامانت هم بیار من خودم فهمیدم بخاطر مامانم داره دعوت میکنه گفتم مامانم اون روز نمیتونه بیاد ولی من و شوهرم میایم گفت اگه مامانت نمیاد که پس هیچی حالا شما رو بعدا میبینیم. بعد یکی از فامیل های شوهرم صبح زنگ زدن که ما نمیتونیم بیایم خوب میتونستن از قبل خبر بدن. تازه الان رفتم تو facebook میبینم کلی اون جا فعال بودن امروز معلومه که خونه بودن. من هم همش به این خانواده سرویس دادم مثلا یه روزمادرشون وقت دکتر دشت همشون باید میرفتن سر کار من مامانشون رو بردم دکتر یا بعضی وقت ها بچه هاشون رو میارم خونمون که خانوم آقاهه با هم تنها باشن. بعد از همش بدتر اینکه با شوهرم حرف میزنم میگم ببین این همه باره مردم انرژی میزاری آخرش اونجایی که بهشون نیاز دری اینجوری پشتت رو خالی میکنن به جای اینکه من رو آروم کنه میگه خوب حق داران خواهرت نباید روز برنامه رو تغییر میداد میگم خوب اگه تغییر نداده بود که من از همه جا بیخبر میرفتم تولد میگه خوب بهت میگفت. بیچاره خواهرم کلی چیز میز درست کرده بود (فقط 20 سالشه) به مامانم هم گفته بود همه کار رو خودم میکنم کلی هم خونه رو تزیین کرده بود خیلی دلم براش سوخت.
آخی نسیم...اشکال نداره..پیش اومده...بجایی که این ملت خوشحال باشن که مراسم شادی دعوتن..بهانه میارن...حالا اگر من بودم با سر میرفتم...کلا بی پز پزی بودن هم خوبه هاهههههه نسیم وقتی اینطوریه یا چند بار اینطوری دیدی بیشتر برنامه هات رو کوچکتر بگیر یا با دوستان صمیمیت برنامه بزار و یا بیرون دور هم جمع بشید..
اما یه چیزی بگم چه جالبه که فامیل همه اونجا جمعه... و اینکهBABY SHOWER چی چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلاسلام دوستان منو هم به جمع خودتون راه بدین ....... ما (منو وشوشو ) دوساله کارت اقامتمون رو گرفتیم ولی دودلیم برای اومدن یا نیومدن راستش استرسمون برای کاره .....آیا می تونیم یک شغل مناسب گیر بیاریم ؟ میشه راهنمائیمم کنید؟