سارینا جون اینجا باید اول بری پیش دکتر خانواده اون معرفیت میکنه به دکتر زنان. بعد هر بیمارستانی که دکتر زنانت زایمان میکنه همونجا باید بری. من خودم چون یه کم واسواسیم تو دکتر قبلش یه کم تحقیق کردم به دکتر خانوادم یه لیست دادم که من رو به یکی از این دکتر ها معرفی کن. در مورد پرواز هم نترس من هفته 8 اومدم ایران هفته 11 از ایران برگشتم هفته 24 و 25 و 31 هم رفتم ونکور و برگشتم فقط بهشون بگو برداری که یا Aisle صندلی بگیری یا یه جایی که جای پات راحت باشه هر یک ساعت و نیم تا دو ساعت هم پاشو یه ده دقیقه یک ربع راه برو. در مورد زبان هم نگران نباش اینجا عادت داران با کسایی که مشکل زبان داران ارتباط برقرار کنن. خیلی ها هستند که یک کلمه هم انگلیسی بلد نیستند یه چند سال پیش من وینزور زندگی میکردم یه روز از بیمارستان بهم زنگ زدن که ما شماره شما رو از فلانی گرفتیم یه زایو تو بیمارستان داریم که از ایران اومده و اصلا انگلیسی بلد نیست اگه میشه بیاین بیمارستان براش مترجم بشین داشتم راه میوفتادم برم که دوباره زنگ زدن که تو کارمند های بیمارستان یه فارسی زبان پیدا کردیم و شما لازم نیست بیاین. شما که انگلیسی هم حالا یه کم بلدی که دیگه اصلا مشکلی نیست . اگه باز هم سوالی داشتی بپرس اگه بتونم جواب میدم