2777
2789
سما جون لطف کن شماره نیک ویزا رو به من هم بده...سایت نیک ویزا هر کاری میکنم باز نمیشه هنگیده...با اینکه ارزیابی میکنم برای استرالیا هم امتیاز نمیارم...حالا باهاشون صحبت کنم ببینم معجزه ای چیزی برای من ندارن...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستای گل. بیشتر از اوون چیزی که فکر کنین دپرسم.

واقعا گاهی فکر می کنم انگیزمون چی می تونه باشه؟خدا رو شکر خدا سلامتی بده هیچی نخواستیم اما اخه من دوست دارم بچه دار بشم اما اینجا؟

انگیزه ندارم.حالا فکر کن اینجا بچه دار شم بیچاره اوون بچه چی می شه.هر روز مثل اصحاب کهف می مونیم شب می خوابیم صبح پا می شیم قیمت ها سر به فلک کشیده.
اوون روز تو یه تاپیک گفتم.

من فکر می کردم مشکل ایران سیا سیه.بعد فهمیدم اجتماعیش شدید تره.حالا می بینم اقتصادی ناجورتره.

بعضی ها رو می بینم جیگرم اتیش می گیره.نون ندارن بخورن ای خدا.

بعد ما دنبال انگیزه هم هستیم.

نمی دونم.

آنی مرسی عزیزم خودم هم یه روزی اینجوری فکر می کردم اما حالا نامردا همه جوره نمی ذارن. :)

سپیده جونم انشاالله به سلامتی و دل خوش می رین و هیچ وقت هم پشیمون نمی شین.

مونا جونم اخه الان دیگه به سن نیست.شرایط سخت شده دیگه فرقی نمی کنه.

نسیم جونم قربون اوون ارشان برم جیگرطلام.بوس.

میشاد این شمارشه عزیزم زنگ بزن ببین چی می شه.

ما امتیازمون طوریه که می ریم تو قرعه کشی.برای نیوزلند 110 برای استرالیا 60 هستیم.البته نیوزلند یه کم بیشتر هم جا داریم.

حالا این مصی گیر داده نیوزلند رو اکی کنیم.اه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشاد یه زنگ بزن ببین چه جوریه.

مهشید جون شما که داروسازی هست رشتتون می تونین برای نیوزلند اقدام کنین ها.

http://www.nicvisa.com/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D9%88%D8%B2%D9%84%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA

سما نیک ویزا این لینک هم گذاشتی برای من باز نمیشه..هنگ میکنه
تماس میگیرم ..چی میگههههههههههههههههههههههههههههههه ..کلا خیلی بیحوصله ...تشریف دارم
سما ممنونم گلم...
ب
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد خیلی قاطیم.به مصی می گم بیا استانی بریم می گه پول نداریم.داره ها.اه.

می گه نمی خوام اصلا جایی برم که برام ناز می کنه.

همش زیر سر این مرتیکه کنی هست.از وقتی امده هی فاز می ده.
سلام سما جون خوبی؟؟؟؟

من که حسابی دیوونم به خدا ! اعصابم خورده و دپرسم

هر روز دارم یه جایی رو سرچ میکنم صبح تا شب تو نتم بلکه بتونم یه جایی پیدا کنم که بتونیم بریم

این کانادا هم شده دردسری!!! هر روز یه چیزی از توش در میادددد......

وقتی فکر میکنم میخوام 4 سال تا 5 سال دیگه اینجا بمونم ! مخم سوت میکشه دیوونه میشم! با شوشو دعوا میکنم با سامی هم همین طور ! پاک به هم ریختم...

آخه بدبختی نه استرالیا نه نیوزلند به رشته من نمیخوره هیچ کدوم! شوشو هم همین طور.... موندیم به خدا چه خاکی تو سر بریزیم

الان سه هفته هست که لای فرانسه رو باز نکردم بس که اعصابم خوردو داغونم.... دو هفته دیگه هم مثلا امتحان ت س اف سفارت رو دارم!!!

خل شدم سما خل...
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سلام ساهارا خوبی ؟

چی شدی ؟ چرا یهو قاط زدی ؟!!!!! تو که خیلی خوش بینانه نگاه میکردی. من سعی میکردم مثل تو باشم.
من هم بدجور قاطی کردم. خسته ام از تمام خستگیها و روزمرگیها و تکرار ها و بی عدالیتها و بی احترامیها
از محیط کارم هم دیگه دارم ناامید میشم حتی دلم میخواد کارم رو عوض کنم.
هر روز شرایط بدتر میشه تو جامعه. احترام ها هر روز کمرنگ و کمرنگتر میشه.

من هم دو هفته هست لای فرانسه رو باز نکردم. این دو هفته اتی هم فرصت ندارم.
دو ماه هم خودمون کلاسمون رو تعطیل کردیم که کمی راحت تر بخونیم. البته اگه بخونیم.خیلی خسته ام . خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلیییییییییییییییییییییییییییییی.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
دوستان از همدردی تون ممنون از دیشب تا حالا که جواب نامه شون اومده داغونم

سما راست می گی پس من چی بگم که به امید مهاجرت دوتا بچه آوردم
من و همسرم شرایطمون واسه مهاجرت خیلی خوب بود و وقتی شوهرم رفته بود مدارکمون رو مهر تایید بزنه تو سفارت کانادا خانومه کارمند کانادایی سفارت گفته بود چه عالیه پرونده تون به شما سریع ویزا میدن ولی هیهات که در مرحله آپدیت موندیم حالا هم که تا ژانویه باید صبر کنیم و بعدش هم حتما از رده سنی اونا بالاتر میزنیم

بچه ها دارم دق می کنم نمی خوام دخترم مقنعه بزنه و بره مدرس نمی خوام از مذهب سر در بیاره نمی خوام پسرم زیر پرچم جمهری اسلامی بشه سرباز امام زمان
دارم دیوووووووونه میشم
تو رو خدا بیاین باهم یه community درست کنیم و همدیگر رو آروم کنیم
باید زیر پای شوهرم بشینم که فرانسه بخونه آخه یکم بلده شاید از راه کبک بهتر باشه
زیر بار استرالیا هم نمیره میگه واسه پزشکا جای خوبی نیست از اب و هواش هم بدش میاد
ای کاش تمام اینا یه خواب وحشتناک بود
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
سلام دوستان خوبین؟

ساهارا جونم خوبی؟می دونم چی می گی.من هم هی به این مصی بی چاره گیر می دم.اصلا اعصاب ندارم زود عصبانی می شم هی می پرم.نمی دونم.

شادان واقعا ادم اعصابش خورد می شه باز ما اقدام نکرده اینجوریم شما چی؟ طفلیها.این همه صبر کردین این همه انتظار برای مهاجرت بعد یهو بیان بگن کلا کنسل واقعا نامردیه.

ساهارا خواهشا بیا نتیجه سرچت رو به ما هم بگو.هی به مصی می گم نروژ می گه اروپا هم اوضاع خرابه.

چمیدونم.
آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند.
آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند.
همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند

نقطه سر خط، نشریه دانشجویان دانشگاه شریف
وای سما نمی‌دونی چند بار تا حالا با مهدی به این فکر کردیم که کاش شرایط زندگی‌ تو ایران طوری بود که برگردیم. به خصوص که پدر مادر مهدی سنی‌ ازشون گذشته و میگه الان که به من نیاز دارن من پیششون نیستم.
واییییی که شادان شرایطتت خیلی بده میفهمم حرفایی که میزنی حرفای خودمه.... منم وقتی فکر میکنم پسرم اینجا بره مدرسه روانی میشم بد هی به شوهرم گیر میدم هی میپرم به این طفلک بیچارهههههههه

کلا بهم ریختیم همه از دست این نابسمانی و این مملکت مزخرفففففف

به نظرم اگه شرایط استرالیا رو دارید اصلا درنگ نکن اونجا هم خیلی کشور خوبیه من اگه شرایط هر جایی از دنیا رو داشتم یه لحظه صبر نمیکردمممممم این کانادا هم که شده رویااااااااااااا

دیوونه شدم به قرآن ! خیلی کلافم اصلا روحیه کار و خوندن زبان رو ندارم ای خدا کمککککککک

یه راهی بزار جلوی پامون که به صلاح باشههههههههههههههههههههههه اگه همین راه به صلاحمونه بهم انگیزه بده ادامه بدم وکم نیارمممممم خیلی حالم بدههههه
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم