2777
2789
سلام به همه دوستان
من قراره واه زایمان بیام کانادا یا مونترال یا تورنتو
استرس دارم نزدیک کسی ندارم اونجا
واسه هفته ٢٨ حاملکی که میه ٢ ماه دیکه بلیط دارم
به نظرتون سختم میشه
اونجا شرایطش جه جوریه دکتر زایمان
من انکلیسیم خیلی معمولیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

akhey nasim joon kash ye zang be man mizadi

man ham basinet bood ke vase new borne ham takhte park hichkomesh ro ham lazem nadaram ta 3....4 mah dige ke mizam hala age basinet khasti man daram ta harvaqt inja boodi estefade koni

eshala ke nini be salamati miyad baqalet azizam

haminke mamanet pishete ye donyast hameye mamana haminan ye daqiqe aroom nemishinan to asab khodeto khord nakon

booossss

vase hame doostaye golam
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان
نسیم جون انشالله به سلامتی فارغ شی..نسیم خیلی هم دلت بخواد مامان گلت اومده پیشت..نزن توی ذوقش...و به قول سما خودش هم مشغوله..بزار هر کاری دوست داره بکنه..تو بیخیال باش حرص نخور
سما من نمیدونم چکار کنم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد سپیده 10 مرداد پرواز داره اما نمی دونم کجاست چرا نمیای خواهر؟

میشاد ما هم موندیم والا.

دوستان عموم برامون دعوتنامه فرستاده.اما گفت باید برم سایت سفارت کانادا تو ایران رفتم چیزی دستگیرم نشد.

بیشتر در مورد سوپرویزا بود

لطفا راهنمایی کنین مراحل رو مرسی.

سارا جونم چرا دلت گرفته عزیزم؟نازی.مامانت کی میان؟
سما فرمهای ارزیابی استرالیا رو پر میکنم باز هم مشکل عدم تناسب سابقه کار با مدرک تحصیلی دارم

و اینکه این سایت رو گذاشتی ...من که بهش نمیخورم..........
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
میشاد اره طفلی عموم تا گفتم زود فرستاد اما خوب به من و مصی با هم فکر نکنم ویزا بدن.شایدم دادن خدا رو چه دیدی.
سارینا جونم من که نمی دونم اما خیالت راحت نگرانیت برای چیه؟اونجا خودشون راهنماییت می کنن زبان هم چیز های اولیه رو بدونی کافیه همسرت هم که هست.انشاالله که زایمان خوبی رو داشته باشی گلم.بهترین تصمیم رو گرفتی.
وای مرسی سارا جون. فعلا که گرفتیم شاید حالا خیلی بد هم نشد چون روز های اول هم که میریم ونکور میتونیم استفاده کنیم تا براش تخت بگیریم. ولی دیروز کلی به مامانم و شوهرم پز دادم که ببینین چه دوستای خوبی تو سایت پیدا کردم که بدون اینکه من رو از نزدیک بشناسن بهم اینقدر از ته دل میخوان کمک کنن.
مرسی دوست ها که آرومم کردین. خوشحالم که مامانم اینجاست ولی مامانه دیگه یه وقتایی این مامان ها اعصاب آدم رو خورد میکنن بعدش میزنن رو فاز محبت آدم یادش میره. احتمالا ما هم همین بلا رو سر بچه هامون میاریم. ها ها