2777
2789
دوستهای خوبم سلام میشه راجع به وضعیت مهدکودک تو ونکوور بهم اطلاعات بدین در حال حاضر چقدر باید تو نوبت بود ؟ اگه میشه یکم اطلاعات بهم بدین ما به زودی باید بیایم
زمانی که خاطره هایت از امیدهایت قوی تر شد، پیر شدنت شروع می شود.
شادان عزیز :
سلام . الان با این دوستم صحبت کردم .متاسفانه برای اونهم خبری نیست .د یماه سال 89 آپدیت مدارک رو فرستادن ، تقریبا " همزمان با شما .گفتم تلفنی ، پیگیری ... گفت تلفنی که جواب نمیدن ، ایمیل هم اوندفعه سه بار میل زدم تا پاسخم رو دادن . ولی همونموقع توی سایت چک کرده بود و پرونده اش جز ابطالی ها نبود . الان توی سایت شماره پرونده رو میزنین چی میاد ؟
خواب این کانادایی ها بسیار سنگینه . همین دوستم اونموقع که با لاپایین میپریدم سر کارت نلیسا ، میگفت بابا اینها خیلی خونسردن و اصلا " عجله توی کارشون نیست .فکر کن ما اول مهر لند کردیم ، کارت من و شوشو سر 6 هفته رسید ولی نامه عکس نلیسا 4 ماه بعد دریافت شد . البته پس از ارسال عکس ، ظرف یکماه کارت رسید ولی در کل توی این پروسه ؛ تنها راهش اینه که زندگی ات رو بکنی و بگذاری جلوبره .ببین من خودم عین این روزها رو گذروندم ، بخدا 5 سال اول انتظارم خیلی مهم نبود که توی دو سال آخرش اذیت شدم . تا قبل از ما بعد از آپدیت ، سه ماهه مدیکال میومد ، درست از یکماه قبل از ما ، خوردبه تعدیل سفارت و زولانی شدن پروسه ، جوری که مدیکال ما پس از 11 ماه رسید . اونم که دادیم ، گفتن ویزا 2 ماهه میاد ، رفت تا 8 ماه بعد، الان هم احتمالا دارن خودشون رو باد میزنن که متقاضیان قبل از7 200 بی خیال شن ؛بعدش هم که موضوع کارت نلیسا پیش اومد .یعنی تو فکر کن از آپدیت مدارک تا pr شدن ما 2 سال طول کشید .درحالیکه برای قبل از ما ظرف 6 ماه انجام میشد .
در هر حال عمر داره میگذره و شما هم دارین تلاشتون رو میکنین .من خودم خدای حرص و جوشم و اگر فقط کمی میتونستم با وضعیت جامعه و مدرسه و اقتصاد و ... کنار بیام ، یقینا " بی خیال رفتن میشدم ولی خوب نتونستم .منظورم اینه که حال رو بخوبی بگذرون ، انشا ا... بزودی حوصله شون میگیره کار پرونده های ناتمام رو تموم میکنن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سارا. چطوری خانوم؟ کیان و رایان چتورن؟ من که امروز هفته 36 رو تموم کردم مدارس هم که امروز روز آخرش از فردا بیکار میشم تازه استرس هام شروع شده. تا حالا وقت نداشتم فکر کنم مامانم هام اومده اینجا بنده خدا بیشتر از من استرس داره من باید آرومش کنم
شادان جون ما هم 2006 اقدام کردیم...اون موقع رشته مهم نبود بلکه تحصیلات و سن و زبان و.....امتیاز داشت...بعد از 5 سال !!!!!!یعنی امیدی هست منم حالم خیلی بده.....راه حلی نیست؟؟؟؟؟
sepia جون میشه منو راهنمائی کنی کدوم سایت برم که پرونده را پیگیری کنم....البته ما وکیل داریم...ازش راضی نیستم!!!ما هم 2006 اقدام کردیم که حالا میگن منتفی مگه میشه؟؟؟؟؟؟یعنی امیدی هست؟؟؟؟؟
سلام دوستای گلم.

فندق جونم عزیزم می خواستم ببینم اگه بخوایم برای نیروی متخصص منیتوبا اقدام کنیم چه جوریاست؟

فردا اعلام نیروی متخصص فدرال هست و اگه رشتمون باشه که خوب فدرال اقدام می کنیم اگه نه باید از طریق

نیروی متخصص منیتوبا اقدام کنیم که وکیل می گفت می شه و رشتمون رو داره (کلا فنی مهندسی ) اما لامصب 30

تومان می گیره وکیل.می خوام ببینم خودمونم می تونیم اقدام کنیم؟

یعنی به سادگی پر کردن فرم فدرال هست؟
سپیا خوبی؟

فردا چه روزیه سپیده استرس دارم جای تو

نسیم جونم چه طوری عزیز دلم.خوبی؟مامان خوبن؟به سلامتی عزیز دلم انشاالله که بدون استرس و با دل خوش و

سلامتی ارشان خان هم میاد.ای جونم.

می بوسمت خواهری.
نسیم جون رشته تحصیلی ات چی هست که اونجا خانم معلم شدی؟؟معلمهای اونجا با اینجا فرقشون در چه مواردی هست؟؟؟

سما جون ..............انشالله
راستی فدرال چقدر زمان بره؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.