شادان عزیز :
سلام . الان با این دوستم صحبت کردم .متاسفانه برای اونهم خبری نیست .د یماه سال 89 آپدیت مدارک رو فرستادن ، تقریبا " همزمان با شما .گفتم تلفنی ، پیگیری ... گفت تلفنی که جواب نمیدن ، ایمیل هم اوندفعه سه بار میل زدم تا پاسخم رو دادن . ولی همونموقع توی سایت چک کرده بود و پرونده اش جز ابطالی ها نبود . الان توی سایت شماره پرونده رو میزنین چی میاد ؟
خواب این کانادایی ها بسیار سنگینه . همین دوستم اونموقع که با لاپایین میپریدم سر کارت نلیسا ، میگفت بابا اینها خیلی خونسردن و اصلا " عجله توی کارشون نیست .فکر کن ما اول مهر لند کردیم ، کارت من و شوشو سر 6 هفته رسید ولی نامه عکس نلیسا 4 ماه بعد دریافت شد . البته پس از ارسال عکس ، ظرف یکماه کارت رسید ولی در کل توی این پروسه ؛ تنها راهش اینه که زندگی ات رو بکنی و بگذاری جلوبره .ببین من خودم عین این روزها رو گذروندم ، بخدا 5 سال اول انتظارم خیلی مهم نبود که توی دو سال آخرش اذیت شدم . تا قبل از ما بعد از آپدیت ، سه ماهه مدیکال میومد ، درست از یکماه قبل از ما ، خوردبه تعدیل سفارت و زولانی شدن پروسه ، جوری که مدیکال ما پس از 11 ماه رسید . اونم که دادیم ، گفتن ویزا 2 ماهه میاد ، رفت تا 8 ماه بعد، الان هم احتمالا دارن خودشون رو باد میزنن که متقاضیان قبل از7 200 بی خیال شن ؛بعدش هم که موضوع کارت نلیسا پیش اومد .یعنی تو فکر کن از آپدیت مدارک تا pr شدن ما 2 سال طول کشید .درحالیکه برای قبل از ما ظرف 6 ماه انجام میشد .
در هر حال عمر داره میگذره و شما هم دارین تلاشتون رو میکنین .من خودم خدای حرص و جوشم و اگر فقط کمی میتونستم با وضعیت جامعه و مدرسه و اقتصاد و ... کنار بیام ، یقینا " بی خیال رفتن میشدم ولی خوب نتونستم .منظورم اینه که حال رو بخوبی بگذرون ، انشا ا... بزودی حوصله شون میگیره کار پرونده های ناتمام رو تموم میکنن .