نسیم عزیزم ممنون که جواب دادی و باعث دلگرمیه جوابهات
یه چیزی بگم بهتون ....من حدود دو ماهی هست عضو linkedin شدم... اتفاقا الان هم داشتم سرچی میکردم و توی disco شرکت میکنم هوراااااااااااااااا پس من کار پیدا میکنم... http://www.linkedin.com/groups1
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوستان عزیز ببخشید اگه بحثتون رو منحرف می کنم همسرم سال 2006 برای مهاجرت از راه فدرال و اسکیلد ورکر اقدام کرد الانم که آقای جیسون کنی دستور انحلال پرونده های 27 فوریه 2008 به قبل رو دادن ولی هنوز نامه یا ایمیل کنسلی دریافت نکردیم
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
ضمنا یک سال و نیم پیش پرونده مون رو آپدیت کردیم ولی هنوز خبری نیست ممکنه دوستانی که در این زمینه تجربه دارن راهنمایی کنن که تا کی باید صبر کنیم ، من نگران وضعیت دوتا بچه ام هستم که به هیچ وجه نمی خوام اینجا باشن
سوگلی حتما با هام تماس بگیر که بهت بگم چی کار کنی. میشاد جون اره کار پیدا میکنی اصلا غصه نخور. کلی از دوست های شوهر من تو سه ماه اول کار پیدا کردن یه مقدار شانسه یه مقدارهم راهنمای خوب که ما نداشتیم من چون خودم معلم بودم یه زره سیستم استخدامیمون فرق میکرد برا همین خیلی تو کارهای مهندسی آشنایی نداشتم مردم هم که ماشالله انگار چیزی ازشون کم میشه حالا هروقت رسیدی این ورا یه تماسی هم باهام بگیر یه سری کلک هاش رو هم بهت بگم.
شادان جان متاسفانه من خبری ندارم. ولی یه جا خوندم که دادگاه عالی کانادا دستور داده که پرونده هایی که قبول شدند رو باید کارشون رو تموم کنند حالا نمیدونم شما تو این گروه هستید یا نه
سلام دوستان قربونت نسیم جون وقتی اومدم دم به دقیقه بهت تلفن میزنم یه وقت نری شماره ات رو از دست من تغییر بدی.....ههههه انشالله که همیشه راه پیش رویت هموار باشه ...
شادان عزیز از جایی پیگیر نشدید؟تماس با سفارت و در ضمن میگی پرونده ات رو آپدیت کردی یعنی چی بهش اضافه کردی یا تغییر دادی؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام بچه ها !!!بیشتر از 24 ساعتی اینترنت قطع بود !!! داشتم از دوریتون میمردم !!!! شادان عزیز : یکی از روستان من که الان سه سالی هم هست با بورس تحصیلی ادمونتون زندگی میکنه ، شرایط شما رو داشت .درست روزی که این خبر رو شنیدم ، دلم براش هرررری ( با ضمه ه خوانده شود ) ریخت پایین .چون اینجا کار و بار رو ول کرده بودن و بامید درست شدن مهاجرتشون رفته بودن که تا درسشون تموم بشه ، PR هم بشن و کلی هم تا حالا هزینه شون شده .خدارا شکر ، میگفت دیدم خبری نشد ، دو سه بار میل زده بود به سفارت و دست آخر پاسخ داده بودن که ارزیابی پرونده شما قبل از این تاریخ تمام شده و لذا کار شما در دست اقدام خواهد ماند .تا اونجا که یادمه یه لیستی هم بوده که اسمشون توی اون لیست نبود . مونده بود حالا که کنسلی نیست پس تکلیفش چیه ؟ با توجه با اینکه زمانهایی که دادی خیلی به دوستم نزدیکه ، امیدوارم مال شما هم در جریان باشه .باز اگر خواستی ، زنگ میزنم ازش میپرسم . نسیم چقدر توصیه اون کارمند پدرت جالب بود !!!! کلی خندیدم !!! باین میگن از سر باز کردن !!!!اینکه کسی خوب راهنمایی ات کنه ، خیلی مهمه . ولی خوب ، دور از جون بچه های این فروم ، جماعت ایرانی همه جا همین رنگن !!!الان بفرمایید شام رو ببینین ....آی حرصم در میاد !!!
دوستان ببخشید دیر به دیر میام اینجا دوتا بچه پشت هم امونم رو بریدن نسیم و میشاد و سپیای عزیز خیلی ممنون از اینکه به سئوال من جواب دادید میشاد جان شوهرم یه میل واسشون زده و گفتن که ما اینطوری جواب نمی دیم آخرین اخبارو از طریق سایتمون بخونید و منتظر باشید نه گفتن ردید نه اینکه در حال انجان پروسه... سپیای عزیزم ممنون میشم دوستم اگه از اون دوستت یه سئوال بکنی...پس بذار یه خلاصه ای از پرونده مون بدم بهت من شوهرم جزو رشته های مورد نیازه ...پزشکه البته مترجم و مولف هم هست...خودم هم لیسانس ریاضی کاربردی دانشگاه تهرانم و فوق لیسانس صنایع شریف ... دوتا هم بچه داریم سه ساله و بیست ماهه....وقتی شوهرم برای تایید مدارکمون رفته بود سفارت کانادا خانم کانادایی که کارمند سفارت بود گفته بود شرایطتون خیلی خوبه به شما سریع ویزا میدن....موقع تشکیل پروده یعنی سال 2006 شوهرم مجرد بود اواخر 2010 نامه دادن که پرونده تون رو آپدیت کنین ما هم تا ژانویه 2011 این کارو کردیم و پرونده مون رو فرستادیم و تا الان هیچ خبری نشده.... ببخشید خیلی پرحرفی کردم ولی من اگه می دونستم توی ایران موندنی میشم هیچ وقت دوتا بچه طفل معصوم رو نمی آوردم تو این مملکت خراب آباد واسم کابوسه که دخترم مقنعه سر کنه اینجا بره مدرسه و پسرم تو مدرسه به زور حدیث و چرت و پرت حفظ کنه .....خیلی خسته ام اصلا از خونه بیرون نمی رم ... از در و دیوار اینجا اندوه میریزه....آدم حسابیامون تو زندونن یا زیر خاک...ممللکت زیر چکمه های سنگین شیطان داره له میشه ....دارم ذله میشم....شوهرم از من بدتر و باز فردامون مثل امروز و دیروز....