2777
2789
سلام به همه دوستای گل.خوبین.مرسی از پلسای مثبتی که روانه دارین.

به قول پسر عموم که لاتاری برنده شد می گفت اینقدر پالس فرستادم که یکیش گرفت.هر چی خدا بخواد فقط با سلامتی بخواد.

سوگلی جونم ما هنوز داریم زبان می خونیم خواهر جان هیچی معلوم نیست.

اگه خدا بخواد و رشتمون 10 تیر اعلام بشه برای فدرال اقدام می کنیم اما نمی دونم بعدا بریم کجا.

اگه نه هم برای منیتوبا.

سپیده من امیدم به اقای همسری شماست که برین اونجا ما که میایم دست ما رو بگیرین.

بابا زود یه اتلیه توپ بزنین باهم ما میایم کار نداریم.:)

سوگلی جون به همسریت بگو همه با هم بریم اتلیه سپیده اینا.هورا :)

سپیده شما تورنتو می مونین؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سپیا جون ممنون از جوابت من ورودی 75 مهندسی شیمی هستم

در مورد بحث زیراب زنی فقط واستم نجربه خودم رو بگم راستش هر جای دنیا که برین این موضوع وجود داره و راستش بدتر هم هست چون تا بیای با این شرایط اشنا بشی (لااقل تو ایران اشنایی دارین) کلی صدمه دیدین
اینجا هم هرچی پرحرفتر و موس موس کن تر باشی موفقتر هستی

البته این موضوع توی اسیایی ها شدیده که متاسفانه کانادا هم پر از اسیایی هست!
ولی خوب ارامش یه چیزی هست که توی ایران نایابه ولی جاهای دیگه به وفور پیدا میشه یعنی جدا از مسایل کاری بقیه جاها احترام اجتماعی و ارامش رو میبینی

من احتیاج به انرژی مثبتتون دارم تا تنبلی رو بزارم کنار و اقدام کنم و البته اینکه بهم بگین از کجا شروع کنم! من اینقد تنبلم که حتی مدرک فوق رو هنوز ازاد نکردم

قربونت بشم سما جون

والا واسه ما هم هنوز نه به باره نه به داره ....فقط مدیکالمون اومده و خدا میدونه که کی‌ بقیه کارامون انجام شه ....چه خوب که هم ما هم شما هم سپیده جون تو کار عکاسی هستیم....ما که قراره بریم تورنتو....شما هم بیاین اونجا که همه با‌هم باشیم D: راستی‌ چه پیشنهاد خوبی‌ دادی که همه با هم بریم آتلیه سپیده جون D:

بجای اینکه درس بخونم میام هی اینجا سر میزنم !!!!
نینا جون ، پس خیلی فاصله نداشتیم .من تا بچه های 74 پلیمر رو خوب میشناختم ولی از 75 به بعد دیگه تقریبا " هیچ کس رو نمیشناسم . در هر حال خوشوقتم .احتمالا " هم همدیگه رو دیدم .چون ما کنترل فرآیند رو با نیک آذر توی دانشکده مهندسی شیمی خوندیم و من آزمایشهای پایان نامه ام رو هم آزمایشگاه دانشکده مهندسی شیمی انجام میدادم ...تا پایان نامه ام تصویب شد استاد پروژه ام با دانشکده دعواش شد و رفت مهندسی پزشکی که آزمایشگاهش هنوز راه نیفتاده بود . پلیمر هم سر همین به من کمد نمیداد وسایلم رو بگذارم توش !!! مجبور بودم از کمد دانشکده شیمی استفاده کنم ....وای وای وای .... یادم میادیکروز از 10 صبح تا 3 عصر دنبال 1 لیتر آب مقطر چه بدبختی کشیدم .
تینا جون شما کار میکنی ؟ خیلی ها میگفتن کار اونجا متفاوت با ایرانه .حس هم میکردم اکثرشون از جامعه کار ی خیلی راضی نیستن . اکر دوست داشتی و فرصت بود ممنون میشم از این تجربیاتت استفاده کنم . در هر حال اگر غذای خوب و هوای خوب و جامعه آرام و کم استرس و با احترام متقابل و امکانات تحصیلی بچه ها و رفاه نسبی و امکانات موجود و آب خوب اونجا نسبت به اینجا برتری داره ، فقط یه کارش مثل ایران باشه ، میشه یک کار ی کرد !!!البته این چیزیه که فکر میکنم تا ببینم در عمل چی میشه .
سوگلی عزیزم ، وضعیت منم مثل شما است ، یعنی همسری دست فعال در عکاسی دارد ...منهم کار عکاسی رو دوست دارم ، بهم آرامش میده ولی اصلا " تکنیکی کار نکردم.راستش منکه فقط کار خودم رو بلدم و بس !!! البته فکر کنم عرضه درس خوندن رو هم داشته باشم هنوز . فعلا " خیال دارم خانه دار باشم و البته با رزومه موجودم دنبال کار خواهم بود ولی یک منبع موثق میگه برای پلیمر کلا " توی کانادا سخت کا رگیر میاد ولی آمریکا بازار حوبی داره .تا سال دیگه اگر کار پیدا کردم که هیچ ، اگر نه میخوام اقدام کنم برای مهندسی آب و فاضلاب برای فوق و بعد دکترا .راستش دیگه حوصله کار با ساعات اینجا رو ندارم . میخوام زمان بیشتر ی رو به خودم و خانواده و دخترم اختصاص بدم . 4 سال ازش دور بودم کافیه .ولی همسری آدم دست به آچاریه ، تقریبا " از همه چی سر در میاره . فعلا " زوم کرده روی تاسیسات و امیدوارم بتونه با بهبود زبانش توی تورنتو کار پیدا کنه . اگر بعدر از 2تا 3 سال نشد ، دنبال زندگی توی شهرهای دیگه کانادا میریم ، یا میریم آمریکا . هر چند از نظر من آرامش کانادا رو توی امریکا نمیشه پیدا کرد .ولی اصرار دارم تا 2 سالی که آدم هنوز حس غربت داره ، توی تورنتو بمونیم حتی اگر مجبور شیم کارهای غیر مرتبط انجام بدیم .وضع زبان و اعتماد به نفس من از شوشو بهتره . باید ببینیم چی پیش میاد .چون از خیلی ها شنیدم کار اونجا خیلی به شانس بستگی داره و البته به رابطه .از نظر رابطه فک و فامیلی که بخواد کمک کن باشه نداریم .چند تا دوست داریم که دفعه پیش هم باراهنمایی ها شون و نشون دادن شهر ، خیلی کمکمون کردن .امیدوارم منم روزی به حدی برسم که هم بتونم زحماتشون رو جبران کنم و هم برای هر کدوم از شما که بیاین اونجا کمکی باشم .شانس هم که خدا نظری کنه ، اگر یدونه مثل لاتاری پیش بیاد عالیه ...البته به موقع اش !نه 10 سال دیگه !!!
سپیا جان چه جالب حتما اگه عکتون رو ببینم میشناسمتون
و چقدر سختی کشیدین ولی باز می ارزید و من یکی که دلم برای همه اون سختیها تنگ شده
ایشالا هم رفتین اونجا هم خودتون و هم شوشو کار مورد علاقه تون رو پیدا میکنین و البته ساعات بیشتری کنار خونواده

من دبی هستم و توی یه شرکت نفتی کار میکنم و راستش بیشتر همکارام هندیها هستن و عربها و در درجه بعد فیلیپینیها! و متاسفانه تی همشون این خصوصیت زیراب زنی وحشتناک شدید هست
بگذریم که شوشو 28 سال المان بوده و بلاهایی که این چند سال از نظر کاری اینجا سرش امده یکبار توی اونجا براش پیش نیومده بود!!! و هر دومون از این نظر شاکی هستیم
از نظر اب و هوا هم که گرد و خاک اینجا معروفه ولی چون ب بیرون ارتباط ظیادی نداری و همه چی خونه ماشین، کار، مال و - هست زیاد تاثیری رو زندگی ادم نداره و از بقیه جهات واقعا ارامش داری
البته اینم بگم خداییش ارامش اینجا و امکانات خیلی بیشتر از کانادا و اروپا هست

salam bachehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

khobeed khoshidddddddddddd

hafte ayande long weekend canada day hastesh emsal majeed tatilate tabestonesho mire sare kar ke october begire morkhasisho ke zaymane mane

kheyli delam mikhast berim mosaferat vali nemishe hala shayad long weekend berim ye jayi 2.....3 shabi bazam bardar bashi kheyli kara nemituni bokoni heyyyyyyyyyyyyyy

movazeb khodetoon bashiddddddddddddddddddd
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...
سلام دوستان
چه جالب سپیا رشته ات پلیمره (رشته مورد علاقه من)و جالبتر اینکه همه شما که اونجا میرید میدونید چکار میخواید بکنید و رزومه اتون شامل چی میشه..
من رشته ام شیمی کاربردی هست اما تجربه کارم تا الان کالیبراسیون هست و ممیزی .یعنی شیمی رو فراموش کردم.....وای چه شود این رزومه...
نینا من اگر از این مقوله های پاچه خواری و موس موس اونجا ببینم دیگه فکر کنم تحملی برام نمونه و ..
دوستان شما برای احتیاط در کنار کار و رشته دانشگاهی تون چه مدارکی از اینجا(ایران)میخوایید بگیرید که اگر خدا ناکرده کاری تا مدتی مناسبتون پیدا نشد برید با اون مدرک کار پیدا کنید؟اصلا آیا به صلاحه این کار رو بکنید؟؟
مثلا من دیدم خیلی ها مدرک آرایشگری و انواع مدارک وابسته اش رو میگیرن..یا همین سما گل گلی که مدرک عکاسی رو داره آیا لازمه این مدارک رو بگیریم؟؟؟و اینجا یک سوال مطرح میشه مدرک رو اگر بگیریم و تجربه ای براش نداشته باشیم چی؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان مقیم کانادا فکر کنم در این زمینه اطلاعاتتون خوب باشه ......
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام دوباره به دوستان
یک خبر که الان من بهش توجه کردم
اینکه یکی از تخصصهای فدرالinternal auditur هست و زمینه کاری من هم هست
چون من تخصص کاری ام مسئول کالیبراسیون و ممیزی داخلی هستم
وای چه جالب..پس باید عجله کنم برای آیلتس

دوستان بیایید کمک
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام سلام

خوبین؟خوشین؟

میشاد جون والا رزومه من اوضاش خیلی‌ خرابه و تو کانادا اصلا به دادم نخواهد رسید....من لیسانس مامأیی دارم و علاوه بر اون نمایندگی بیمه‌ دارم ....آشپزی و آرایشگری رو هم خیلی‌ دوست دارم و شاید بخوام تو این زمینه‌ها کار کنم
بچه ها اینقدر نگران رزومه ها نباشین البته مهم هست ولی کار پیدا کردن اینجا هم مثل ایران یه بخشش شانس هستش یه بخشش پارتی بازی. من شوهرم لیسانس مکانیک داره بعد دو تا فوق داره یکی فیزیک یکی مواد خیلی هم علاقه داشت که تو زمینه لیسانسش کار کنه و میخواست حتما تو مهندسی کنش لوله ها باشه یه یک سال و نیمی هی دنبال کار میگشت پیدا نمیکرد متاسفانه جامعه ایرانی هم که همش بهت میگن ما فلانیم بهمانیم بعدش که به کمکشون نیاز داری میفهمی هیچ کاره ای نیستن. یا مثلا اگه یه چیزی بدونن بهت نمیگن که یهو ازشون جلو نیوفتی. یه آقایی رو بابام معرفی کرد که وقتی تو ایران بوده کارمند بابام بوده و اینجا تو یه کمپانی بزرگ نفتی یه پست خیلی خوب داشت باهاش تماس گرفتیم میگه اینجا باید تو اینترنت کار پیدا کنین رزومه بفرستین انگار ما خودمون عقلمون نمیرسه تا این حد رو . خلاصه بعد از یک سال و خورده ای یه دوستی به ما گفت چرا نمیرین تو linked in شوهرم هم رفت عضو شد و دائم کسایی رو که تو زمینه کاریش بودن به دوستاش اضافه میکرد بالای صفحه هم کنار اسمش نوشته بود looking for employment ظرف دو ماه کلی رییس روسای شرکت های مختلف باهاش تماس گرفتن سه ماه هم نشده دو تا پیشنهاد کار عالی داشت. اگه یکی این مسیر رو به ما زودتر میگفت شوهرم کلی زودتر کار پیدا میکرد. اومدین اینجا با من تماس بگیرین که تو این یک سال و نیم کلی تجربه کسب کردم شوهرم خیلی زودتر از این ها میتونست کار پیدا کنه اگه یکی که این مراحل رو پشت سر گذاشته بود کمکمون میکرد تازه بعد از این که کار پیدا کرد و ما گفتیم از طریق linked in کار پیدا کرده رو شد که چقدر از دور و بری ها از طریق linked in کار گرفتن ولی به ما هیچی نگفته بودن

چه جالب نسیم جون

چی‌ بگم والا ....من که سر در نمیارم که مردم چرا اینقدر بی‌ انصافن

پس یادم باشه حتما حتما وقتی‌ اومدم تورنتو باهات تماس بگیرم و از تجربه های‌ با ارزشت استفاده کنم.