سلام به دوستان عزیزم :
بعد از 10 روز قطعی اینترنت ، بالاخره امروز موفق به وروداینجا شدم .
پلنگ صورتی ، بهترین برنامه رو شما دارین اجرا میکنین . ما که هرچی به شوشو گفتیم دو هفته زودتر برو ، جا بگیر بعد من وسایل رو فریت کنم گوش نداد . حس میکنم حضور من براش دلگرمیه و میترسه تنها از پسش بر نیاد !!!( باین میگن کارت تبریک فرستادن برای خود) .میدونم با نلیسا و بدون ماشین دنبال خونه گشتن و آوردن بارها خیلی سخته .لی قبول نکرد هرچی بهش گفتم .
منکه استعفام رو دادم و تموم شد .فردا آخرین روز کاریمه . البته فقط ار من تموم شده . هنوز تسویه حساب و ... مونده .حالا کی میتونه پول بگیره ؟ بیمه هم که فاتحه اش خونده است . چون بالی 10 سال سابقه کاردارم و نمیتونم با حداقل بیمه ادامه بدم .یعنی در نهایت سماجت تازه میخوام توی 40 سالگی از اول شروع کنم !!!!
سازمان سنجش هم زد توی کاسه کوزه ام و امتحان ایلتسم رو انداخته 7 مرداد !!! پرروپررو ، میگه اگر نمیخوای شماره حساب بده پولت رو برگردونیم . هر چی ریسیده بودم پنبه شد .... ما 10 مرداد پرواز داریم ، 7 مرداد چه جوری برم امتحان بدم؟ !!!!حالا خوبه امتحان 4 خردادم افتاده بود 10 تیر و اونوقت 13 روز قبل از امتحان میل میزنن که امتحانتون افتاده 7 مرداد !!! خیر سرم گفتم امتحانم رو 10 تیر بدم و بیفتم دنبال جمع و جور کردن ...
کاترین جون ، راستش توی قضیه وکالت خیلی روی دوست بودن با افراد حساب باز نکن . یکی از دوستان خودمون ، چند سال پیش روی حساب همین آشنایی ، برای استرالیا اقدام کرد و بعد از 2.5 سال دوباره برگشتن سرجای اول . اگر احساس میکنی کارش رو خوب نمیدونه ، بی خیالش شو . اونایی که کاربلد بودن الان موندن ،وای بحال کس که توی این اوضاع تازه میخواد دست بکاربشه .
خدا خودش کمک کنه به ما و به همه کسانی که پا توی این راه گذاشتن .خیلی کندن سخته ولی وقتی هیچ امیدی به بهبود نیست ، راهی جز طی طریق نیست .