2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستان عزیزم :
بعد از 10 روز قطعی اینترنت ، بالاخره امروز موفق به وروداینجا شدم .
پلنگ صورتی ، بهترین برنامه رو شما دارین اجرا میکنین . ما که هرچی به شوشو گفتیم دو هفته زودتر برو ، جا بگیر بعد من وسایل رو فریت کنم گوش نداد . حس میکنم حضور من براش دلگرمیه و میترسه تنها از پسش بر نیاد !!!( باین میگن کارت تبریک فرستادن برای خود) .میدونم با نلیسا و بدون ماشین دنبال خونه گشتن و آوردن بارها خیلی سخته .لی قبول نکرد هرچی بهش گفتم .
منکه استعفام رو دادم و تموم شد .فردا آخرین روز کاریمه . البته فقط ار من تموم شده . هنوز تسویه حساب و ... مونده .حالا کی میتونه پول بگیره ؟ بیمه هم که فاتحه اش خونده است . چون بالی 10 سال سابقه کاردارم و نمیتونم با حداقل بیمه ادامه بدم .یعنی در نهایت سماجت تازه میخوام توی 40 سالگی از اول شروع کنم !!!!
سازمان سنجش هم زد توی کاسه کوزه ام و امتحان ایلتسم رو انداخته 7 مرداد !!! پرروپررو ، میگه اگر نمیخوای شماره حساب بده پولت رو برگردونیم . هر چی ریسیده بودم پنبه شد .... ما 10 مرداد پرواز داریم ، 7 مرداد چه جوری برم امتحان بدم؟ !!!!حالا خوبه امتحان 4 خردادم افتاده بود 10 تیر و اونوقت 13 روز قبل از امتحان میل میزنن که امتحانتون افتاده 7 مرداد !!! خیر سرم گفتم امتحانم رو 10 تیر بدم و بیفتم دنبال جمع و جور کردن ...
کاترین جون ، راستش توی قضیه وکالت خیلی روی دوست بودن با افراد حساب باز نکن . یکی از دوستان خودمون ، چند سال پیش روی حساب همین آشنایی ، برای استرالیا اقدام کرد و بعد از 2.5 سال دوباره برگشتن سرجای اول . اگر احساس میکنی کارش رو خوب نمیدونه ، بی خیالش شو . اونایی که کاربلد بودن الان موندن ،وای بحال کس که توی این اوضاع تازه میخواد دست بکاربشه .
خدا خودش کمک کنه به ما و به همه کسانی که پا توی این راه گذاشتن .خیلی کندن سخته ولی وقتی هیچ امیدی به بهبود نیست ، راهی جز طی طریق نیست .
سلام دوستان-شهرزاد جون ماچون خونمون سازمانیه وتا6ماه واسمون نگه میدارن ومن همه چیزم رو نمیخوام فعلا بفروشم واسه همین از لحاظ خونه مشکل ندارم ضمن اینکه داداشام ومامانم هم قراره بیان پیشم-تازه سرکار رفتنم هم تا روزهای اخر ادامه میدم(کلا همه چیزم باهمه فرق فوکوله ههههه)اره سپیاجون دور بودن خیلی سخته ولی اینجوری حداقل وقتی مامیریم ان شالاه هسرم کار داره و از لحاظ هزینه هم خیلی بصرفمون هست -اونجا هم خونه یکی از دوستانمون که دارن میان ایران خالیه وهمسرم میره اونجا
بجه ها ما می خواهیم برای مهاجرت اقدام کنیم . اما اول می خوایم با یک وکیل مطمین و خوب مشورت کنم . تا بتونیم تصمیم درست بگیریم .
اگه هر کدوم از شما ها وکیل خوب می شناسین ممنون میشم به من معرفی کنید
با تشکر از شماها
سلام

یادتونه بچه که بودیم شروع تابستون نوید تجربه های گرم و شیرین بچه گانه بود. بازی با همسن ها .. عصرهای قایم باشک و بالا بلندی... گوجه سبز و آلبالو... شنا و آب تنی...

شروع تابستان ارزش جشن گرفتن رو داره.. بیایید امسال همراه بچه ها مون دوباره بچه بشیم.

باشگاه کودک تماشا باهدف ایجاد لحظاتی شاد و خاطره انگیز برای کودکان شروع تابستان را در تاریخ پنجشنبه اول تیر ماه جشن میگیرد.

(ظرفیت محدود)
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
22374857
شهرک غرب بلوار فرحزادی خیابان طاهرخانی پلاک 61 باشگاه کودک تماشا
پلنگ صورتی عزیز،خوشحالم که همه چیز داره براتون به شکلی که میخوای جور میشه .دقیقا"بهترین کاررو میکنید .اصلا "رنگ نوشته هات عوض شده و شادی توی نوشته هات پیدااست .امیدوارم بقیه برنامه هاتون هم به خوبی پیش بره . همسرت هم یقینا " کار پیدا میکنه . زبانش که خوبه ، جوان هم که هست ، در زمینه نفت و گاز هم تجربه داره . صددرصد وقتی شما برید ، سرکاره .
ما الان بابت دوهفته اقامت موقتمون ،تازه جایی که آشپزخونه اش مشترکه ، شبی 70 دلار داریم میدیم .حدود 1000تا همین ورودمون و آوردن اسباب هامون هزینه داره .اگر شوشو تنها میرفت ، خیلی کمتر میشد ولی قبول نکرد .از حالا غصه ام گرفته با این بچه چه اسیری باید بکشیم برای دنبال خونه رفتن !!!
میدونین کلا " بین این فروم و نی نی سایت یه چیز مشترک وجود داره ،اونم اینه که بنظرم مهاجرت مثل زایمانه !!!!برای هر کس یکجور پیش میره . میشه از تجربیات دیگران درس گرفت ولی قابل پیش بینی نیست چی پیش میاد ! گهگاهی میگم نکنه بخاطر سنمون نتونیم کار گیر بیاریم !!ولی بعد به خودم میگم من اونجا گرسنه و بدبخت ندیدم .بالاخره تا تنم سالمه ، یه کاری میکنم دیگه ....
فردا میخواستم آخرین روز کاریم رو برم شرکت ولی مثل اینکه لازمه برم سنجش !!! فکر کنین از مهرشهر کرج تا کریم خان !!!! تازه با یه پای لنگ ! مچ پای راستم دوروزه خیلی درد داره و اصلا " نمیدونم چرا اینجوری شده . اگر به سلامت برگشتم ، خبرش رو بهتون میدم .
سوگلی جان ، ما میریم تورنتو .بنظرم برا ی چند سال اول جای خوبی برای شروعه . هر چند که از لحاظ کاری با کلگری قابل قیاس نیست . فکر کنم متوسط زمان پیدا کردن کار توی آلبرتا دو ماه باشه ، در حالیکه توی انتاریو حدود 7 ماه میشه .ولی هم شلوغی اش جای خالی شلوغی تهران وکرج رو پر میکنه ، هم بدلیل تراکم ایرانی ها خیلی احساس غربت نمیکنی . معمولا " توی فروشگاهها حداقل یه خانواده ایرانی رو میبنی . تا آدم عادت کنه و جا بیفته و اگر کار مطلوب پیدا نشد ، اونوقت شهرش رو عوض میکنه .
بقول همسرم داریم میریم مرخصی اجباری !!!!!
خانمهای مقیم کانادا یه سوال دارم .راستش یه چیزی شنیدم که اصلا " بنظرم درست نمیاد و یکی از آشناها نقل قولی کرده از یه خانم مقیم کانادا که یک دختر 12 ساله داره . ظاهرا " دخترش کلاس شنا میرفته و بدلیل وضعیت قرمز دو جلسه نرفته کلاس ، زنک زدن و علت رو جویا شدن ، مادر این دختر خانم گفته که ایشون بدلیل پریود نمیتونه بیاد .خلاصه از طرف مسولین مدرسه تهدید که اگر نیاد اخراجش میکنیم و تازه پریود هم که میشه از پد های داخلی استفاده کنه .مادرش میگه بابا این دختره و نمیتونه از اون پدها بگذاره و ظاهرا " اونها عصبانی شدن و گفتن یعنی چی دختره ؛ ببرش دکتر که پرده رو برداره .ما اینجا از بدو تولد ، پرده دخترها رو برمیداریم !!!!!
راستش ببخشید به همون شکلی که شنیدم ، نوشتم . توی جامعه ای که سعی میشه به ارزش همه انسانها و جوامع احترام گذاشته بشه ، خیلی بعید میدونم ، اولیا مدرسه یه همچین چیزی گفته باشن . ولی باز خواستم از صحت و سقم مطلب اطمینان حاصل کنم .واقعا" اینجوریه یا این خانم بد متوجه شده ؟
باز هم بابت این سوالم معذرت میخوام .
سپیده جون متاسفانه این نقل قول های اشتباه همه جا هست. من که میدونی تو مدرسه هستم شاگردی داشتم که مادرش اومد مدرسه گفت چون ما مسلمونیم نمیتونه این بیاد سر کلاس موسیقی من بهش گفتم خوب من هم مسلمانم و ما تو ایران آموزشگاه موسیقی هم داریم گفت مسلمون واقعی کم پیدا میشه. خلاصه که مدیرمون با آموزش پرورش صحبت کرد گفتن باید به عقایدشون احترام بزارین و برا بچه تو ساعت موسیقی کار دیگه ای بکنین مدیر هم ساعت موسیقی بچه رو میبرد تو اتاق خودش تا به کارهای عقب موندش برسه این رو گفتم بدونی که محاله این حرفی که بهت زدن راست باشه. این همه مسلمون دو آتیشه تو این کشور زندگی میکنن. متاسفانه تو جامعه ایرانی از این شایعات زیاده . خیلی ها بچه هاشون رو تربیت نمیکنن بعد میگن اگه دعواش کنیم پلیس میاد میگیرتش منی که تو مدرسه هر سال برامون جلسه میزارن و بهمون میگن چی رو گزارش بدیم چی رو ندیم میدونم که به این راحتی ها هم نیست
پلنگ صورتی جون امیدوارم همه چیز براتون خیلی خوب پیش بره و همسرت هم خیلی زود کار پیدا کنه.
سپیا جون من مطمئنم این حرف از ریشه چرته همچین چیزی امکان نداره. من نمیدونم چه اصراریه آدمها حرف بزنن؟!
سوگلی جون اینجا دولت به خانواد های کم درآمد برای مهد سوبسید میده که البته این سوبسید به خانواده هایی تعلق میگیره که یا مادر شاغل باشه یا محصل و درآمد خانواده براساس معیارهای دولت کم باشه من دقیق نمیدونم معیارشون چقدره که اونم درصدی از پول مهد رو میدن نه همشو. مسئله دیگری هم که هست اینه که برای دریافت سوبسید مهد هم باید در لیست انتظار بمونی یعنی حدود 6 ماه تا یکسال طول میکشه تا نوبت دریافت سوبسید بشه. به نظر من بد نیست در بدو ورودت در سایتش ثبت نام کنی و منتظر بمونی منم اولی که اومدم ثبت نام کردم اما بعدا دیگه مشمول حال ما نمیشد و منم پیگیری نکردم.
سلام

سپیده جونم ایشالا که همه کاراتون خوب خوب پیش میره. . . . منم مثل شما خیلی استرس دارم ولی این روزا هم زود میگذره. . . . . کار ما هم اگه جور شه میایم تورنتو. . . . ایشالا اون موقع میام و تو تورنتو میبینمت

شهرزاد جون ممنون عزیزم. . . . . حالا تا بینیم چی میشه. . . . . حالا اون سوبسید برام خیلی مهم نیست که بگیرمش . . . . فقط صرف دونستن پرسیدم. . . . میگم اگه کانادائیها قبل به دنیا اومدن بچه شون برای مهد ثبت نام میکنن خوب میشه کس دیگه ای قبل اومدن اسم نی نی مون رو بنویسه؟