2777
2789
zari joon inja age bekhay beri daneshag bayad ye seri corss dige ro ham inja begzarooni ke 2 sali vaqteto migire

age ham ke beri colleg ba hamon diplomet mishe ye teste zaban ham azat migiran vali vase daneshgah qeyr az oon corsa tofel ro ham bayad dashte bashi

hazinehash ham ke to colleg kheyli balast che berese be daneshgah yano koli bayad pol bedi ya qarz begiri az dolat baed ke kar peyda kardi pas bedi
...و خدایی که در این نزدیکی‌‌ست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سارا مامی من ویزای تحصیلی نمیخوام بگیرم که بعدش مجبورشم برگردم ...این جوری هزینه ها خیییییییلی کمتر میشه فکر کنم
راستی با همین دیپلمه تجربی هم میشه برم فشن دیزاین بخونم؟؟؟؟؟؟؟
خییییییییلی ممنون که کمکم میکنی من به یکی مثل شما خیییلی احتیاج دارم
i will survived
زری جون من با دیپلم ریاضی اینجا لیسانس موسیقی گرفتم ولی قبلا تو ایران 8 سال ساز میزدم و با عموم هم تئوری موسیقی و تاریخ موسیقی کار کرده بودم برا همین اینجا از پس امتحان ورودی دانشگاه براومدم. رشته fashion design تا اونجایی که من میدونم نمونه کار لازم داره اگه قبلا استاد داشتی و حرفه ای کار کردی از پسش بر میای مگرنه بهتره اول بری یه چند تا آموزشگاه دوره ببینی که بتونی نمونه کار برا خودت جمع کنی.
هزینه دانشگاه هم برا کسی که مقیم یا سیتیزن هستش الان حدودا ترمی $3500 هستش . البته این مبلغ تو انتاریو هستش که گرون ترین هزینه تحصیل رو در کانادا داره. کبک ارزون ترین هستش بقیه هم که این وسط ها
به چقدر فعل شدین بچه ها.آورین.

ماری خدایی سالی 10 دلار؟ اصلا کلاسی می شه پیدا کرد با سالی 10 دلار.ای ول کنادا.

نسیم جونم خوبی؟چوب خط می کشی واسه امدن پسملی.

پلنگ صورتی جون و سپیده جون شما هم در تدارکاتین دیگه.به سلامتی.

هیلا جان@

عزیزم می شه بپرسم رشتتون چیه؟هزینه ی تحصیل حدودن چقدر می شه.و این دانشگاه کدوم شهره.

و نمره ی ایلتستون چند بوده مرسی گلی.

یااااااااا خدا تافل؟شماها تافل دارین؟چقدر طول میکشه بگیرم؟؟؟؟؟؟/
اخه میترسم نمره های پیش دانشگاهیمو بدم بعدش بگن ربطی به رشتت نداره باید دیپلمه دوخت و دوز داشته باشی نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟
i will survived
سما جون از دیروز توهم زدم که بچه زود میاد من هنوز هیچی نگرفتم. اخه واستادم مامانم بیاد باهم بریم خرید. به خواهرم دیروز کریر بچه رو نشون دادم میگم اگه احیانا من رفتم بیمارستان سریع برو این رو بخر و بده یکی برات نصب کنه تو ماشین. هنوز ساک بیمارستان رو هم نبستم همش فکر میکنم اگه زود بیاد هیچی ندارم با خودم ببرم بیمارستان. این سری آخر هم که رفتم ونکور یادم رفت کارت بیمه شرکت شوهرم رو بگیرم چون با اون اتاق خصوصی برام مجانی میشه
زری جون میگم که من هم هم دیپلمم هم پیشدانشگاهیم ریاضی بود. ولی دانشگاه رفتم اینجا موسیقی یک مقدار کامی هم بورس شدم فقط باید ببینن در حد کسی که دیپلم اون رشته رو داره کار بلدی برا رشته های هنری حتی به مدرک دیپلمت هم قناعت نمیکنن چه دیپلم اون رشته رو داشته باشی چه نه باید نمونه کار ارائه کنی اونا تصمیم بگیرن در حد دیپلمه اون رشته کار بلد هستی یا خیر زبان هم که متاسفانه از همه خارجی ها میخوان. من پسر خالم امارات مدرسه کانادایی درس میخوند ولی چون این مدرسه تو کشور انگلیسی زبان نبود بعضی از دانشگاه ها ازش تافل خواستن
سلام نسیم جونم خوبی عزیزم.نه اصلا استرس نداشته باشی ها.مامانت کی میان؟

نسیم باید برام عکس بفرستی ها از این ارشان چیگر طلای من.خودت که ندیدم اما تصور دارم ازت حالا تا چه حد درست باشه دیگه نمی دونم :)

نمی تونی بگی همسری برات بفرسته کارت رو؟چه روزای خوبی خواهی داشت انشاالله عزیزم حسابی لذت ببر.

بوســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ واسه مامان و پسملی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــس
سپیا جون خیلی ناراحت شدم واسه چشمهای نلی-ازکجافهمیدی چشمهاش مشکل دارن؟دخترمن اصلا اجازه نمیده پامو تو مطب دکی بذارم چه برسه به معاینه چشم.امیدوارم هرچه زودتر استیگمات وتنبلیش ازبین بره چون سنش کمه-سعی کن ابهویج زیاد بهش بدی تا تو تقویت چشمهاش کمک کنه