2789
شهرزاد جون دوست بهم میگه یک سال اول باید پ.ست بندازی اگه ربانتون خیلی عالی نباشه به اندازه 2 سال پول بیار چ.ن کار پیدا نمیشه مگر کارهای کارگری
حتات من خودن لیسانس حسابداریم شوهرمم لیسانس کامپیوتر فوق مدیریت داره
من الان 1 ساله دارم فرانسه میخونم یه دختر 6 ماهه هم دارم
در کل به خانوادم خیلی وابستم و میدونم برام سخته ولی اگه یه اطمینان داشته باشم که ممکنه همسرم تا 6 ناهه اول کار پیدا کنه خوب خیالم خیلی راحت تره
2 سال خیلی زمان زیاداینم بگن که همسزمم داره کلاس زبان انگلیسی میره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه.

پلنگ صورتی عزیزم می دونم الان چه جوری هستی و این هم حتما برای خانوادت هست گلم.خیلی سخته اما

وقتی بری اونا بیان شما بیاین یه کم برات عادی می شه.نمی دونم نمی خوام بهت زور کنم اما گلم باور کن فقط مشکل مالی نداره اینجا
فقط مشکل کلاس پیانو مدرسه عالی کلاس زبان خصوصی نیست این رو باور کن.
اگه بچه نداشتی بهت نمی گفتم اما الان دختر تو این مملکت شکل می گیره بزرگ می شه.از من و تو گذشته اما اوون چی؟
چرا نباید بهش فرصت شکوفا شدن بدی؟
باور کن دختر عموی من تو ایران بدون مامان بزرگش نمی رفت مهد.خیلی بد اخلاق بود.حقم داشت.
از وقتی رفت کانادا کلی اعتماد به نفس پیدا کرد.کلی مسابقه برنده شد(اونجا همه رو برنده اعلام می کنن اعتماد به نفست می ره بالا)
مثل چی پیانو زد بالای سن.پاتیناژ بازی می کنه انگار 30 ساله این کارس.
ببین مشکل اینا هست آره اما من فکر می کردم به خاطر سیاست و این چیزا می خوام برم اما نه مشکل اینجا اجتماعیه.
می تونی بگی بی خیال سیا ست زندگی کنی.به قول تو دخترت بهترین مدرسه بره کلاس بره.
اما رفتار اجتماعی رو کدوم کلاس می خوای بذاری؟
به خدا اینجا از لحاظ فرهنگی داغونه از بی فرهنگی گذشته بد فرهنگ شده.حالم بد می شه از رفتارای مردم.
خلاصه که پلنگ صورتی جون برات دعا می کنم که هر تصمیمی که می گیری بعدا پشیمون نشی و طوری نشه که جلوی پیشرفت دختر (که این وسط از همه مهمتره ) گرفته بشه چه اینجا چه اونجا.

موفق و پیروز باشی عزیزم.
گلدره جون در مورد کار پیدا کردن هیچ حساب کتاب خاصی نیست من شوهرم با اینکه فوقش رو همینجا گرفته بود (لیسانس مکانیک از ایران فوق مواد از اینجا) ولی خیلی طول کشید کار پیدا کنه در صورتی که خیلی کسای دیگه رو میبینم که از ایران میان 3 ماهه کار پیدا میکنن . یا من خودم به محض اینکه درسم تموم شد سریع کار پیدا کردم ولی خیلی از همدانشگهیام که کانادایی بودن و اینجا هم بزرگ شده بودن خیلی طول کشید کار پیدا کنند. این و گفتم بدونی هیچکس نمیتونه بهت بگه چقدر طول میکشه کار پیدا کنین. بهتره یه6 ماه تا یک سال حالا هر چقدر که مد نظرتون هستش مرخصی بدون حقوق بگیرین ایران اگه میتونین بعد بیاین ببینین میتونین اینجا کار پیدا کنین یا نه اگه نتونستین خوب بر میگردین.
سما خانومی سوپر ویزا شرایطش شبیه ویزای معمولی هستش فقط کسی دعوت نامه میفرسته یعنی فرزند متقاضی یا نوش باید به نسبت افراد خانوادش یه حداقل حقوقی رو داشته باشه. در ضمن بعد از اینکه کل مدارکت رو چک کردن یک سری آزمایشات پزشکی داره و در نهایت هنگام تحویل ویزا باید بهشون نشون بدی که به اندازه یک سال بیمه پزشکی داری که تا سقف صد هزار دلار رو پوشش میده . (این قسمت آخرش خیلی حرص داره من نگاه کردم حدود سه- چهار هزار دلار پولش میشه)
مرسی دوستان از جواباتون-نسیم جون همین موضوع هم خیلی نگرانش هستم که ایا اونجا میتونیم موفق بشیم یا نه؟ایا میتونم بعداز مدتی به این درجه از رفاهی که هستم برسم یا نه؟من الان دخترم به هرچی احتیاج داشته باشه میتونم براش فراهم کنم ایا اونجا هم خواهم تونست؟
-میدونی سماجون حرف من در جواب نسیم جون بود که الان تو ای ران میتونم هر امکاناتی رو که بخوام بهش برسم ولی تو کانادا معلوم نیست-اخه اونجا زن و شوهر باید کار کنن چون کاری بعنوان رسمی و تضمینی وجود نداره و همیشه دلهره داری یکوقت اقتصاد بالا پایین نشه و کارتو از دست بدی-یکی از دوستامون چندسال پیش دوسال بیکار شد بعد از ده سال کار در یک شرکت معتبر و اگر خانمش کارنمیکرد فکرکن باید خونه ی تو ایرانش هم میفروخت همونطور که یکی از دوستامون که خانمش شاغل نبود این کارو کرد.منظورم اینه که نمیدونم اونجا به این درجه ای که الان هستم میتونم برسم یانه؟
شهرزاد جونم کاش همسرمنم منو اجبار میکرد ولی بیچاره میترسه اجبارم کنه و اونجا دلتنگی و غریبی این حرفها امونمو ببره و همش بگم تو منو اجبار کردی-هرچند بقول خودش من ادم سازگاریم و باهرمحیطی خودمو وفق میدم-مثلا الان هم از خونوادم دورم ومشکلی ندارم
مامان گلاره عزیز در مورد کار با نظر دوستت موافق نیستم بقول نسیم جون وبنظرمن بستگی به شرایط اقتصادی اون زمان وشانس ادم هم داره مثلاهمسرمن تو همون مدت دوماه که کانادا بودیم کارگیر اورد اونهم باحقوق خوب-یا همین الان هم که ایرانیم دو تاپیشنهاد کاری داشته که یکیشو چندروز پیش کنسل کرد چون الان شرایط کار خیلی خوبه-دوست خودم بااینکه زبانشم اصلا خوب نبود تویک شرکت ایتالیائی رفت سرکار-خودشم باورش نمیشد
میدونی سماجون من کلا ادم سازگار وقانعیم-میگم دخترم هم مثل خودمه-میگم اگر ادم بخواد پیشرفت کنه باهمین شرایط بدهم میتونه-هرچن سخته-هرچندخیلی حق خوریهاوجودداره-ولی بازم شدنیه-شایدچون دارم تویک شهرکوچیک و اروم زندگی میکنم وهنوز با مصائبی که توکلان شهرها هست اشنانیستم اینو میگم-مثلا اینجاخبری ازجمع کردن دیش نیست-گشت ارشادوجود نداره-ماتویک شهرک جدااز شهر زندگی میکنیم-همه چیز دم دسته-باشگاه-کلاس زبان-بیمارستان-همش هم رایگان-چون اهل سیاست هم نیستم پس این بگیروببندهای سیاسی هم شامل من نمیشه- هرچندخوب بعضی وقتهاادم خیلی ناراحت میشه ولی من ادم سیاسی نیستم که بخوام بگم نمیتونم اینجا ازادانه حرفمو بزنم-سرم تو لاک خودمه -میدونی میخوام بگم کلا از اونایی نیستم که بخوام بگم نمیتونم دیگه نفس بکشم و شرایط حال رو تحمل کنم یا مثل خودت وقتی میرم بیرون از خیلی از رفتارها حالم بهم بخوره-چون بیشتر وقتم توی خونه و محیط کار سپری میشه-