2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سما من وی پی انم اکانتش تموم شده هیچ ایمیلی هم از طرف سایتش بهم ندادن که تمدید کنم اکانتمو. میخوام برم فیس بوک نمیتونم کلافم راهی به ذهنت میرسه؟؟؟
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
سما من وی پی انم اکانتش تموم شده هیچ ایمیلی هم از طرف سایتش بهم ندادن که تمدید کنم اکانتمو. میخوام برم فیس بوک نمیتونم کلافم راهی به ذهنت میرسه؟؟؟
من از وی پی ان میکر میگرفتم ولی انگار جدیدا یه سایت جعلی هم عین خودش درست شده و از کاربراش خواسته بود دیگه تا روشن شده قضیه اون سایت جعلی از وی پی ان میکر خریدی نکنن. حالا منم موندم دیگه
مهر و ماه عزیز اصولا برای کار نفت و گاز بهترین جا ایالت آلبرتاست اما این به این معنی نیست که تو ایالتهای دیگه کار نباشه. اما اگر مثلا توی تورنتو 3 ماه طول بکشه کار پیدا کنی اونجا مطمئنا خیلی کمتر زمان میبره. و مسئله دیگه اینه که رنج حقوق اون ایالت به مراتب از رنج حقوق ایالت انتاریو و کبک بالاتره تا اونجایی که من توی دوستان دیدم حدود 30 درصد بطور متوسط حقوقها بالاتره. در مورد آب و هوا باید بگم اصولا شهرهای آلبرتا از جمله کلگری دمای پایینتری به نسبت انتاریو دارن ولی وقتی زمستون خیلی سختی باشه به نظر من دیگه 5 درجه بالا و پایین چندان فرقی نداره. راستش ما اون موقع به این دلیل اومدیم تورنتو چون اینجا آشنا و فامیل داشتیم و خوب کمک بزرگی هم برامون بود اما دوستهای من کلگری هستن و خیلی هم راضی هستن خوب مسلما کلگری به بزرگی تورنتو نیست و ممکنه برای بعضیها زندگی سخت باشه ولی به نظر من باید همه جنبه ها رو در نظر گرفت. در مورد اون دوستی هم که گفته بود مونتریال پارک داره و تورنتو همش بزرگراهه باید بگم این مسئله خیلی سلیقه ایه من مونتریال رفتم و به نظرم شهر خیلی قشنگیه اما نه از نظر اینکه سبزتره یا پارک بیشتر داره چون تورنتو هم از این نظر چیزی کم نداره کلا به نظر من کانادا در تابستون مثل بهشته اما زمستون خیلی زشت به نظر میاد.
شهرزاد جان شوهر من SNC ونکور هستش OAKVILLE رو از طریق یکی از دوستاش خبر دار شده که کار هستش. ولی این مدت که دنبال کار میگشت ما یک شماره کلگری گرفتیم و آدرس یکی از دوستاش تو کلگری رو میزاشتیم تو resume برا کارهای اونجا ولی دریغ از یه تلفن بلاخره بعد از یک سال اونجا یه کاری پیدا کرد اون هم وقتی که شماره کلگری رو قطع کرده بودیم با همین آدرس و شماره تورونتو خیلی ازاء اونجا مثل قبل نیست من یکی دو تا از دوستم که اونجا بودن lay off شدن البته همشون بلاخره کار پیدا کردن ولی برا کسی که سابقه کار کانادایی نداره سخته همین تورونتو خیلی بیشتر کار بود الان بهتر از کلگری ساسکاچوان هستش اگه کسی حاضر بشه بره. کلگری رو هم شوهرم میگه عین اینجا رسیدگی نمیشه همیشه تو زمستون یه لایه یخ رو زمینه بعد میگفت اکثر مردم در طول سال پولشون رو جمع میکنن یهو یه مسافرت خوب میرن که خیلی ها این نحوه زندگی رو دوست داران ولی اگه عین من یکی ددری باشه خیلی سخت میگزره. به هر حال دلیلی که آدم ها تو شهر های مختلف زندگی میکنن اینه که هرکی یه سلیقیی داره