2777
2789
من هم تورونتو هستم . البته شوهرم الان ونکور کار پیدا کرده و احتمالا تا آخر تابستون من هم باید برم اونجا. من هم این نرخی رو که گفتم از همکارهام پرسیدم به من گفتن مینیمم $280 میدن. من معلم هستم و میدونم که همه معلم ها حقوقشون تازه از 50000 تا شوروع میشه برا همین نمیتونن کمتر از این درامد داشته باشن ولی خوب چون خودم هنوز نمیگیرم حرف شما احتمالا درست تر هستش
نسیم جون منظورت از 5000 دلار در ماه خالص درآمده یا قبل از کسورات؟ چون کسی که 5000 درآمد خالص ماهیانه داره اصولا باید حقوق سالیانه اش بیش از 90000 دلار باشه.
میمی جون من جواب سوالتو نمیدونم متاسفانه. ولی احتمالا دچار مشکل میشن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه
کیمیا جان اگه اینجا رو میخونی به سئوالم جواب بده لطفا:

ما هم خودمون اقدام کردیم تو فرم برای من هر دو رو زدیم 5 و برای همسرم هر دو 4 البته برای اون 2 هم کافیه.

این یعنی این که من امتحا بدم 10 بیاد بیارم ؟؟!!!! یا نه سطح ب 2 میشه. ما کلا 7 امتیاز کم داشتیم.

مرسی.
من خوشبختم برای داشتن دو چشم بینا، دو گوش شنوا، دو دست و دو پای توانا ، زبانی گویا، بدنی سالم و همسر و فرزند و خانواده ای خوب و سلامت و شاد. پروردگارم ، برای همه داده ها و نداده هایت سپاسگزارم...
فرح جون اگر کسی ویزای کار موقت بگیره و هدف از اومدن به کانادا فقط اون کار باشه آیلتس نیاز نداره ولی زمانی هست که کسی واسه مهاجرت اقدام کرده و بعد job offer میگیره در اونصورت چون اومدن به کانادا معنیش میشه مهاجرت و ویزای کار در واقع اومدن رو تسریع میکنه در اون صورت آیلتس لازمه.
سلام دوستان
نسیم جون قربون شکلت برم خواهر بیا یه راهنمایی دیگه به من بکن. خانوم من با خوندن پست شما تصمیم گرفتم قید مهندسی کامپیوتر و برنامه نویسی رو بزنم و بیام دبیری بخونم :-)))) خوب شد دل منو آب کردی.
حالا جدی جدی اگه کسی بخواد معلم بشه چند و چونش چطوره؟ورود به دانشگاه ، طول دوره تحصیلی ، ورود به بازار کار؟
مرسی عزیزم

خوب حال گل پسرت چطوره؟ شیطونی میکنه؟ اونجا سونو سه بعدی انجام نمیدن شکل ماه کوچولوش رو ببینیم؟
سلام به تمام دوستانم .
شهرزاد جون ، جدا خوشحال شدم پست هات رو اینجا دیدم . واقعا " میگم خیلی به شما ، مریم ، حتی نگین و مهدی فکر میکنم و خیلی دوست دارم باهات تلفنی صحبت کنم ولی میدونم عصر میای خونه خسته ای و کلی کار داری و اینجا هم که دیگه نیمه شبه و منم غش میکنم تا روز بعد باز بیدارشم و باز روز از نو و روزی از نو ....بردیا خوبه ؟ هنوز پیش همون خانمه میره ؟ از طرف من ببوسش . ما اگر همه چی همینجوری بمونه ( بدتر نشه ) و آقای همسر هم بالاخره با خودش کنار بیاد ، برای دو تا سه ماه اینده راهی میشیم . به خودم بود الان 7 ماه بیشتر بود اونجا زندگی میکردم ولی خوب در این مورد نمیشد یک نفری تصمصم گرفت و واقعا " نمیدونم همسربنده ، برای رفتن منتظر اولین بمباران تهران توسط آمریکا است ؟!!!!! ( هر چند میدون این اتفاق نخواهد افتاد )
نلی باسی عزیزم ، به سلامتی ...خوش میای ...اوقات خوشی داشته باشی و اگر پیش مامانت و بابات هممیونی افتخاری هم به ما بده ببینیمت . اطلاعات شما در وبلاگت و در اینجا خیلی به ما کمک کرد و خواهد کرد . اونوقت ، این کوچولوی شیطون بامزه کیه ؟
پلنگ صورتی ، راستش فکر کنم بهتره بری یه بررسی روی شرایط پذیرش دانشجویی شون بکنی . دانشگاهها رایدا کنی و با استاداشون مکاتبه کنی . بعضی هاشون جواب میدن و میتونن بهت کمک کنن .
چقدر زندگیها جالبه-سپیاجون دقیقا شرایط مابرعکس شماست اگر دست همسرم بود ما هفت ماه بود ساکن کانادا بودیم ولی چون هنوز من تصمیممو نگرفتم فعلا اینجائیم.همسرمنم بهم همینومیگه میگه
اینکه شرایط زندگی روزبروز داره بدتر میشه رو نمیبینی بایدحتما یه بمب از اسمون بیاد اونوقت بخودت بیای تا بگی بریم هههههه
پلنگ صورتی عزیز من چون اطلاعی نداشتم جواب ندادم . به هر حال امیدوارم زودتر تصمیم بگیری و از بلاتکلیفی ذهنی دربیای.
سپیا جون امیدوارم شما هم زودتر بیاید اینجا و زندگی جدیدتون رو شروع کنید. بردیا هم خوبه و پیش خانمه است همچنان تا ببینیم برای جون مهد نزدیک خونه مون جا میده یا نه؟ اگر هم جا نده چاره ای نیست فقط بدیش اینه که از سپتامبر میره مدرسه و چون نیمه وقت هم هست مدرسه اش یکی باید ببردش و بیاردش که باید یکی رو برای بردن و آوردنش پیدا کنم.
نسیم جون مرسی از رفع ابهام. امیدوارم هر کجا که هستی موفق باشی.
شیوا جون برای معلمی اینجا حتما باید لیسانس داشته باشی بعدش یک دوره 8 ماهست تو دانشگاه که بهت یک لیسانس آموزش میدن. بسته به مقطعی که میخای درس بدی شرایط ورودش متفاوته مثلا برای دبستان که از مهدکودک تا کلاس 6 رو شامل میشه باید حتما تو درسهای دوره لیسانست ریاضی، انگلیسی، تاریخ و جغرافی گذرونده باشی دوره راهنمایی که میشه از کلاس 4 تا 10 یک مقدار راحت تره و میتونه بر اساس رشته لیسانست یک مبحثی که دوست داری درس بدی و در موردش در دوره لیسانس حداقل 5 تا درس گذروندی انتخاب کنی. و برای دوره دبیرستان که از کلاس7 تا 12 رو شامل میشه باید در دو مورد درسی حداقل 5 تا درس تو هر کودوم گذرونده باشی. بعد یک فرم هست که باید پر کنی که بگی اصلآ چرا میخای معلم شی و قبلا تجربه کار مشابه داشتی یا نه و از اینجور داستان ها. رشته لیسانست اگه مهندسی کومپوتر بوده خیلی خوبه چون الان شدید به معلم کامپوتر نیاز دارن. نمیدونم کامل جواب دادم یا نه اگه بیشتر میخای بدونی ازم بپرس تا جایی که بتونم کمکت میکنم