2777
2789
هر استان حتا شهر به شهر هم فرق میکنه باید قبل از اینکه زایمان کنی‌ یک مدت ساطعی کار کرده باشی‌ که میتونی‌ تا شیش ماه حقوق بگیری که اون هم هر شهری فرق داره ولی‌ بین50-60% از آخرین حقوقت است..حالا یک کلکی ایرانی‌ها میزنن که من هر وقت امدی بهت میگم که تا یک سال میتونی‌ حقوق بگیری..
شیوا جون مرسی ممنون بلاخره ما هم اوایلش نمیدونستیم شاید اگه یکی کمکمون کرده بود برامون راحت تر میگذشت. استان تا استان شرایط فرق میکنه من میدونم انتاریو تا سقف هفته ای 400 $ حقوق میده به مدت یک سال . والی حتما باید 600 ساعت کار کرده باشین والی تا اونجایی که من شنیدم کبک این امکاناتش از انتاریو بهتره و حتی کمک هزینه بچه که بعد از به دنیا اومدنش میدن نزدیک ماهی 500 $ بالاتر از این اینجاست. شرکت ها هم حق نادران تا یک سال اخراج کنان والی خوب اگه قبل از اینکه استخدام شی بفهمن برداری ممکنه استخدمت نکنن یا اگه در دورانی که تو probation هستی بفهمن ممکنه عذرت رو بخان ولی اگه بزاری بعد از اینکه کار گرفتی و زمان probation گذشت اقدام کنی نمیتونن بخاطر مرخصی زایمان اخراجت کنن. تازه ادارات دولتی که بعد از اینکه یک سال مرخصی زایمانت تموم میشه تا 2 سال بعدش هم مرخصی بدون حقوق بهت میدن بدون اینکه اخراجت کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانی جون و نسیم جون ممنونم از راهنماییهای کاربردیتون.
سانی جون شما مونترال زندگی میکنی؟
بچه ها معمولا چقدر زمان میبره که یه تازه وارد همرنگ اجتماع بشه . میدونم سوالم کلیه اما یه جواب کلی هم میخوام (بطور میانگین)
موفق باشید.
ایرانتو: بدنبال افزایش میزان متقاضیان مهاجرت به استان کبک، وزارت مهاجرت و جوامع فرهنگی کبک (MICC) هفته گذشته، تغییرات جدیدی را در نحوه پذیرش مهاجر در گروه متخصصین به تصویب رساند. این تغییرات که از بیستم ماه مارچ یا اول فروردین باجرا درآمده تا 31 ماه مارچ سال 2013، دارای اعتبار خواهد بود.

به گزارش �ایرانتو�، به نقل از سایت وزارت مهاجرت، متقاضیان گروه متخصصین که به (Quebec Skilled Worker Program (QSW معروف است، متناسب با محل تقاضا و مدارک تحصیلی و یا رشته تحصیلی و همچنین برخی دیگر از پارامترها، به سه گروه تقسیم خواهند شد:

گروه اول:

متقاضیانی که در این گروه قرار می گیرند، اگر یک یا چند مورد از 7 پارامتر موجود را کسب کنند، واجد شرایط محسوب می شوند. تعداد افرادی که از این گروه ، توسط وزارت مهاجرت، مورد بررسی قرار می گیرند، نامحدود خواهند بود. هفت شرط مزبور به شرح زیر است:

1- کارگران یا افرادی که با ویزای موقت، در کبک زندگی می کنند
2- دانشجویانی که یک مدرک تحصیلی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کبک دریافت کرده و یا دریافت خواهند کرد.
3- جوانانی که برمبنای قراردادهای بین المللی تبادل نیروی جوان ، مثل "برنامه کار در تعطیلات" در کبک بسر می برند و در یک شغل تمام وقت، مشغول بکار هستند.
4- متقاضیانی که در کبک زندگی می کنند و تقاضایی را برای کبک ارائه کرده اند و بطور رسمی شهروند کانادا محسوب می شدند.
5- متقاضیانی که قبلا از سوی وزارت مهاجرت و شهروندی فدرال ، برای کسب اقامت دائم، واجد شرایط تشخیص داده شده اند.
6- متقاضیان یا همسران آنها که رشته تحصیلی آنها جزو گروه 12 یا 16 امتیازی هستند.
• مدرک مورد نظر می بایست حداکثر پنج سال قبل از تقاضا اخذ شده باشد، یا متقاضی ، دست کم یک سال از پنج سال مزبور، بصورت تمام وقت در رشته مذکور مشغول بکار بوده باشد.
• امتیازها، بسته به کسب مدرک در کبک یا خارج از آن متفاوت است.
7- متقاضیانی که یک پیشنهاد کاری از یک کارفرما داشته باشند.

گروه دو:

در این گروه تنها 14،300 نفر از متقاضیانی که یکی از دو مشخصه زیر را داشته باشند ، از 21 مارچ 2012 تا 31 مارچ 2013 ، پذیرفته خواهند شد

1- متقاضی با همسر او 6 امتیاز مطابق راهنمای انتخاب کبک، بابت مدرک تحصیلی کسب کرده باشند.
• مدرک مورد نظر می بایست حداکثر پنج سال قبل از تقاضا اخذ شده باشد، یا متقاضی ، دست کم یک سال از پنج سال مزبور، بصورت تمام وقت در رشته مذکور مشغول بکار بوده باشد.
• امتیازها، بسته به کسب مدرک در کبک یا خارج از آن متفاوت است.

2- متقاضی یا همسر او دارای مدرک تحصیلی از داخل کبک یا مترادف آن در خارج از کبک بوده با در حال کسب آن هستند. ممکن است شامل دارندگان سایر مدارک کانادایی باشد یا اشخاصی که دارای مدرک خارجی هستند اما قبلا اجازه کار با آن را در کبک اخذ کرده اند.

گروه سوم:

افرادی که شامل دو گروه بالا نمی شوند، در این گروه جای می گیرند و دارای مدارک بدون امتیاز ویژه ( رشته های صفر امتیازی) هستند. امسال هیچ فردی از گروه 3 پذیرفته نمی شود.

همچنین از اول آوریل 2012 هزینه بررسی پرونده برای نفر اصلی از 406 دلار به 750 دلار کانادا تغییر یافته ولی هزینه بررسی همراهان کماکان 156 دلار کانادا باقی می ماند.

سایر تغییرات:
تغییرات دیگری شامل گروه سرمایه گذار کبک گردیده است بطوریکه تا 31 مارچ 2013، تنها 2،700 نفر در این گروه پذیرفته خواهد شد. و برای گروه خوداشتغالی یا کارآفرینان ، رقم نهایی، 215 نفر خواهد بود.

دولت محلی کبک، امیدوار است با اعمال این محدودیت ها، از میزان متقاضیان موجود در صف انتظار بکاهد . طی سال های اخیر، تقاضای مهاجرت به کبک، بشدت افزایش یافته و از رقم 30،000 نفر در سال 2008، به 65،000 نفر در سال 2011 رسیده است.

جدول پارامترهای انتخابی مهاجرت کبک به شرح زیر است:

Education
Up to 12 points (Cutoff Score = 2 points)

Area of Training
Up to 16 points (Cutoff Score = 6 points)

Validated Employment Offer
Up to 10 points

Work Experience
Up to 8 points

Language Proficiency
Up to 22 points

Stay and Family in Quebec
Up to 8 points

Spouses Characteristics
Up to 16 points

Children
Up to 8 points

Financial Self-Sufficiency
1 point (Cutoff Score = 1)

برای کسب پذیرش مهاجرت کبک، فرد متقاضی مجرد باید 49 امتیاز و زوج متأهل 57 امتیاز کسب کند.که با در نظر گرفتن اختیار افسر مصاحبه در اعطای 6 امتیاز دیگر، کل امتیازات مجردان به 55 و متأهلین به 63 می رسد.

فوری: تصمیم عجیب دولت کانادا: رد تقاضای مهاجرت 300 هزار نفر از منتظران
ایرانتو: دولت کانادا، امروز اعلام کرد، بمنظور کم کردن انبوه متقاضیان موجود در صف انتظار مهاجرت، در گروه متخصصین فدرال، کلیه تقاضاهای مربوط به قبل از 27 فوریه 2008، را رد کرده و مبالغ دریافتی بابت بررسی پرونده را به آنها مسترد می کند.

این امر شامل دست کم 300،000 متقاضی می شود و مبلغی در حدود 130 میلیون دلار باید از بودجه دولتی کم گردد.
همچنین حدود 160،000 متقاضی اسکیلد وورکر، که بعد از فوریه 2008 اقدام کرده اند، همچنان در مسیر بررسی پرونده، باقی می مانند.

این تصمیم ، امروز در قالب ارائه بودجه سال 2012 به پارلمان و به منظور کم کردن میزان کسری بودجه و بالا بردن قدرت پاسخگویی دولت اتخاذ شده و در همین راستا ، وزارت مهاجرت و شهروندی، با ایجاد تحول در سیستم پذیرش مهاجر، طی سه سال آینده، 179 میلیون دلار از بودجه های خود را کاهش خواهد داد.

در بخشی از لایجه بودجه آمده است، کانادا بخاطر تعداد انبوه متقاضیان مهاجرت در صف انتظار، مغزها و چهره های شاخص بین المللی را بخاطر مدت زمان طولانی بررسی تقاضاها، به نفع سایر کشورهای مهاجر پذیر از دست می دهد.

بر همین اساس، نه تنها این تصمیم شامل بازگرداندن تقاضای 300 هزار نفر از افراد منتظر برای مهاجرت می شود ، بلکه نسبت به طراحی سیستمی که جریان رسیدگی به پرونده ها را تسریع بخشیده و از انباشتگی انها بکاهد ، متمرکز خواهد شد.

این گزارش حاکیست، رد تقاضاها، فعلا شامل گروه متخصصین فدرال می شود و هنوز خبری دریاره سایر گروه ها، از جمله سرمایه گذاران، منتشر نشده است.

وزارت مهاجرت ابراز امیدواری کرده که چنین تصمیمی، باعث صرفه جویی فراوان در هزینه های نگهداری پرونده و بررسی تقاضاهای قبل از 2008 گشته و افسران مهاجرت در دفاتر صدور ویزا، فرصت کافی جهت رسیدگی سریعتر به کسانی که طبق سیستم جدید ثبت نام کرده اند ، می یابند.

اتاوا همچنین معتقد است با اتخاذ چنین تصمیمی، راه برای ورود سریعتر متقاضیان با تخصص های مورد نیاز کشور، هموار شود و کمبود نیرو در بازار کار کشور، بویژه در استان های غربی برطرف گردد.

در عین حال، کسانی که تقاضای آنها رد می شود، خواهند توانست، در صورت داشتن شرایط لازم، از جمله مدرک بالای زبان و رشته خاص مورد نیاز کشور، مجددا ، تشکیل پرونده دهند تا تقاضای آنها با سیستم جدید مورد بررسی قرار گیرد.

سلام نسیم جون سال نومبارک نی نی منم پسر شد الان هماوایل هفته 22 هستم
هنوز اومدنمبه تورنتو صد در صد نشده و راستش از زایمان طبیعی هم می ترسم
از دکترت بگو مرده زنه خوب رسیدگی میکنه؟کجاییه؟
سلام دوستان خوبم

منم با همسرم برای کبک اقدام کردیم اسکیل ورکر فایل نامبرمون ماه نوامبر اومد و تقریبا 6 ماهی هست که خودم فرانسه رو شروع کردم. انگلیسیم خوبه و فرانسم هم تو این چند ماه خوب بوده و امیدوارم تا چند ماهه دیگه بهتر بشه متقاضی اصلی خودم هستم. رشتم مترجمی زبان انگلیسی هست و همسرم فوق دیپلم آی تی داره. یه پسر دو سالو نیم هم داریم. من با اینکه شامل قانون بعد از دسامبر که تف خواستند نشدیم ولی خودم میرم و امتحانش رو میدم احتمالا تا دو ماه دیگه میتونم برم.
خدا در درون من است ، متاسفم لطفا مرا ببخش متشکرم دوستت دارم
ساهارا جون چقدر شرایط شما شبیه ما است من هم مترجمی انگلیسی خوندم و یه پسر 2 ساله و چند ماهه دارم و برای کبک اقدام کردیم و الان 9 ماهی میشه فرانسه رو شروع کردم اگه دوست داشتی با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم ما هم فایل نامبر نوامبر هستیم ... میشه بگی چه کتاب فرانسه ای رو میخونی متدت چیه ؟ الان در چه لولی هستی ؟
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
فندوق جون هورا نینی ها پس جنسیتشون هم یکی شد. عزیزم من خیلی در مورد زایمان طبیعی تحقیق کردم واقعا بهتر از سزارین هستش البته من هم دلش رو ندارم که بدون اپیدرال زایمان کنم. اکثر دوستانی هم که تو ایران میگن سر زایمان طبیعی مشکلی براشون پیش اومده سر بی احتیاطی دکتر های اونجاست مثلا یکی میگفت قلب جنین رو هر 20 دقیقه چک میکردن بعد تو این فاصله ضربان قلب کم شده بود نفهمیده بودن در صورتی که اینجا ازلحظه ای که بستری میشی یه دستگاه دائم داره ضربان قلب جنین رو ثبت میکنه. بعد این دستگاه به اتاق پرستاری وصله اگه مشکلی باشه اونجا براشون بوق میزنه که خودشون رو برسونن. من بیمارستان credit valley تو میسیساگا قراره زایمان کنم دکتر خانوادم زن بود ولی دکتر زنانی که بهم معرفی کرد مرده ولی خیلی دکتر خوبیه ریس بخش زایمان های پر خطره همین بیمارستانه برا همین خیالم راحته . در ضمن لزوما همون دکتر خودت زایمانت نمیکنه هر دکتری کیشیکش باشه این کار رو میکنه. قدیما ازت میپرسیدن که دکتر زن میخای یا برات فرق نمیکنه الان قانون گذاشتن که تو بخش زایمان نمیتونن این کار رو بکنن و هر دکتری باشه چه زن چه مرد زایمان میکنه . عزیزم ولی اگه بخای حتما با دکتر زنان زایمان کنی باید الان ها دیگه بیای میگن بعد از ماه 7 دیگه سخته دکتر زنان برات پیدا کنن و مجبور میشی یه دکتر خانواده یا ماما بچت رو زایمان کنه البته خوب چون تو بیمارستان هستش دکتر زنان همیشه دم دست هست که اگه مشکلی بود بیاد ولی خوب من جات باشم این ریسک رو نمیکنم.