2789
هیلا جون فکر نمیکنم خیلی طول بکشه ولی خیلی در جریان نیستم. من تورنتو هستم ولی وقتی ویزا دانشجویی میگیرین خیلی فرق نمیکنه کجا بخاین برین اول باید برا دانشگاه اقدام کنین بعد که از دانشگاه پذیرش گرفتین با برگه پذیرش میتونین برا ویزا دانشجویی اقدام کنین.
پلنگ صورتی هرکی برا زندگی خودش بهتر میتونه تصمیم بگیره من هم زمانی که داشتم میومدم اینجا راضی نبودم پدرم گفت برو دو سال بمون نخواستی برگرد الان 11 ساله که اینجام. ولی هنوز هم ایران رو خیلی دوست دارم و سالی یک بار حتما میام ایران. من هم فکر میکنم برا شما هم بد نباشه که 2 سال بیاین بدون اینکه پل ها رو پشت سرتون خراب کنین بعد با چشم باز تر میتونین تصمیم بگیرین. به نظر من زندگی اینجا خیلی راحت تر از ایران هستش ولی خوب روابط ایران رو آدم اینجا نداره.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پلنگ صورتی جون به نظر من شما شرایطت با کسی که هیچ دیدی درباره اینجا نداره فرق می کنه من یا هر کسی دیگه ای نمی دونیم شما زندگیتون تو ایران در چه سطحیه ولی خودت و همسرت هم شرایط اینجا رو دیدید هم موقعیت ایرانتون رو می دونید پس بهتر همه جوره بسنجید و یه تصمیم نهائی بگیرید و انرژیتون رو بزارید تو اون راه. من کلا سردرگمی رو نمی پسندم به نطر من یا اینوری یا اونوری.
اگه من در مورد خودم بگم من به هیچ عنوان ایران رو برای زندگی نمی پسندم و آرامشی و قانونمندی که اینجا داره رو با هیچ چیز عوض نمی کنم برای من مهم نیست که تو ایران ریس جمهور کیه یا سیاسیت چیه من از رفتار مردم با هم بیزارم!
غزل جون من خودم اینجا معلم هستم البته من محجبه نیستم ولی تو مدرسه معلم محجبه هم داریم. کلا فکر میکنم مردم کانادا از همه کشور ها بیشتر این مسائل رو قبول میکنن. بعد هم چون از هر ملیتی اینجا هست ممکن بعدها اکثر مریض هات ایرانی یا عرب باشن. خیلی از خانوم های ایرانی یا عرب هستن که ترجیح میدان پیش دکتر خانوم برن تازه اگه این دکتر خانوم اعتقاداتش با اون ها یکی هم باشه که بیشتر خوششون میاد
غزل جون خوش اومدی.عزیزم در مورد حجاب نگرانی نداشته باش این مسئله اینجا پذیرفته شدست البته من در مورد تورنتو مطمئنم. من اینجا از کارمن بانک پرستار پزشک استاد دانشگاه ... محجبه دیدم و خیلی عادیه. ولی در مرود رشته تحصیلیت من کانادا رو توصیه نمی کنم اینجا خیلیییییییی رو رشته پزشکی که از خارج اومدند سختگیرند من یه دوست پزشک دارم یه دندانپزشک و یه داروساز که تو ایران درس خوندن و الان چند ساله دارن به شدت درس می خونن و هنوز نتونستند اینجا کاری بکنن البته اینها همشون شوهرشون اینجا کار خوب دارن(دوتاشون استاد دانشگاهن یکیشون مهندسه تو کمپانی کار می کنه) و مشکل مالی ندارن که اگر هم مشکل مالی باشه که همون درس خوندنشون هم ممکن نیست.
سلام ماری جان یه سوال داشتم ازت خانمی.
ببین من می خوام از طریق خوداشتغالی کبک اقدام کنم.الان عکاس هستم.با مدرک.اما رشته تحصیلیم معماری بوده.
یکی اینکه از این طریق زود جواب می ده؟و این که باید آیلتس هم داشته باشم؟
سما جون من اطلاعی در مورد کبک ندارم عزیزم بهتره با یه وکیل خوب مشورت کنی. به هر حال می دونم متاسفانه شرایطشون روز به روز سخت تر میشه واگر تصمیم به مهاجرت داری باید زودتر اقدام کنی.
سلام بچه ها
اینجا کسی از مونترال نیست ؟؟
ما برای کبک اقدام کردیم چون من خودم مین هستم و رشته من رو کبک قبول میکرد ولی دوست ندارم کاملا اونجا باشم کسی اطلاع داره چند مدت بعد میشه رفت هر شهری که ادم دوست داره /؟؟

وکیل گفت تا وقتی پی ار تون بیاد ؟؟

هر کی میدونه ممنون میشم کمکم کنه
سلام به مامانهای گل نی نی سایت
من وخانواده ام برای خرداد بلیط داریم . کسی وینه پگ و یا هالی فاکس زندگی می کنه ؟ راستش من یک پسر 5 ساله دارم و کلی سوال ما باید اول بریم وینه پگ تا پی آر کارتمون بیاد بعد میریم هالی فاکس .راستش همین جابحایی منو خیلی نگران می کنه چون شنیدم بعضی وقتها تا پی آر بیاد حدود 2 ماه طول می کشه . نمی دونم هتل بریم بصرفه تره یا خانه اجاره کنیم ؟
کلی سوال دارم . در مورد وسایلی که باید ببرم ؟
در مورد مهد کودک ؟
یا از طریق اینترنت می تونم خانه اجاره کنیم ؟
و .....
مرسی
غزل جون همون مدرک عمومیتون هم تا بخواد قبول شه چند سال تلاش مداوم می خواد.

غزل جون منم با ماریلا موافقم. اینجا برای پزشکها تطبیق خیلی سخته منم چند نفر رو میشناسم که از بهترین دانشگاههای ایران فارغ التحصیل شدن ولی اینجا با اینکه امتحانها رو هم قبول شدن ولی نتونستن هیچ اینترویویی بگیرن و لذا بعد از چند سال هنوز بیکارن فرقی نمیکنه عمومی باشی یا متخصص بازم برای دندانپزشکها کمی آسونتره. من کلا برای پزشکها اصلا کانادا رو پیشنهاد نمیکنم.
اما در مورد حجاب اصلا مشکلی برات پیش نمیاد بخصوص در تورنتو .
سلام دوستان
من بازم اومدم. راستش تو این مدت مشغول خوندن فرانسه بودسم. اردیبهشت ماه امتحان داریم و باید هر دومون B1 بگیریم. دعا کنید نتیجه رحمتهامون رو بگیریم.
و اما یه سوال خیلی مهم دارم که از دوستان خوب مقیم کانادا بپرسم. دیشب داشتیم فکر میکردیم اگه انشاالله نمره مطلوب رو بگیریم تو یکی دو سالی که باید منتظر ویزا باشیم (خوش بینی رو حال میکنین؟) بهتره با ویزای تحصیلی بیایم اونجا که هم مدرکی بگیریم ، هم زبانمون تو محیط بهتر میشه و مهمتر اینکه پسرم بتونه کلاس اول رو همونجا شروع کنه.
اما اطلاعی از مخارج تحصیلی (کامپیوتر)برای یه غیر بومی نداریم که ببینیم از عهده مخارج کلی بر می آییم یا نه؟؟؟

سوال دومم اینه که اگه این کار رو نبونیم بکنیم واسه امثال ما که در زمان ورود بچه مدرسه ای دارن و بچه هم زبان اونا رو نمیدونه دولت اونجا چه راهکاری داره؟
احتمالا تا اون موقع پسر من 7 یا 8 ساله میشه. اونوقت از نظر تحصیلی جا میمونه؟ باید کلاسهای آمادگی بره ؟ فشرده بخونه؟
خلاصه از این بابت خیالم ناراحته. ممنون میشم مثل همیشه راهنماییم کنید.
اگه میخاین حتما کبک باشین من خیلی در جریان نیستم ولی من خودم تو انتاریو معلم هستم. اینجا کاری که میکنن برا بچه معلم زبان دارن که بچه ساعت هایی که بقیه بچهها انگلیسی دارن یا میره پیشه معلم زبانش یا اون میاد سر کلاس بهش کمک میکنه ولی کلا اعتقاد بر اینه که بچه خیلی زود یاد میگیره و اگه از هم سن و سال هاش جداش نکنن سری تر هم یاد میگیره که واقعا من خودم این رو تو کلاس ها دیدم. ولی واقعا از کبک اطلاعی ندارم. در مورد تحصیل در رشته کامپوتر اگه سخت افزار باشین شاید بتونین thesis based پذیرش بگیرین اون وقت میتونین RA و TA بگیرین که خودش کلی هزینتون رو میده ولی نرم افزار رو مجددا اطلاع خاصی ندارم