2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ستاره جون بستگی داره به چند خوابه بودن و منطقه ولی از 400 بگیر برو بالا تا چند ملیون دلار. می تونی تو این سایت قیمت خونه و آپارتمانهائی که الان برای فروش هستن رو تو کانادا پیدا کنی:
http://www.mls.ca/map.aspx
فکر کنم باید حدود 10 درصدش رو الان بدی بقیه رو راحت وام 20-30 ساله با بهره 2-3 درصد می دن جزیئیات بیشتر رو می تونی از شهرزاد جون بپرسی که اخیرا تورنتو آپارتمان خریدن.
شیوا جون نگران نباش بچه ها خیلی تو محیط راه میافتن من توصیم اینه که بمونید تا مهاجرتتون درست بشه بعد بیاین نه با ویزای دانشجوئی. اصلا اصلا برای پسمل گلت نگرانی نداشته باش اینجا حتی به قول نسیم جون شده یه معلم جدا با بچت می فرستند سرکلاس که همیشه با اونه و همه چیرو بهش یاد میده .
سلام دوستان من گاهگداری برای کسب اطلاعات به تاپیک شماسرمیزنم بااجازتون حالایه سوال داشتم ازشمانسیم جون من ایرانم ودبیردبیرستان ریاضی تدریس میکنم وماهم قصدداریم اگربتونیم برای مهاجرت اقدام کنیم وحالامیخواستم بدونم که برای کانادابامدرک خودم میتونم تقاضابدم وپذیرش دارن؟
واگه میشه ولطف کنی یه مقداردرموردتدریس وشرایط ومحیط مدرسه هاشون ونحوه تدریس درمدارس کانادابرام توضیح بدید ممنون میشم .البته ماباوکیل صحبت کردیم ظاهرانیوزیلنددبیردبیرستان نیازداره وگفتن میتونیم برای اونجادرخواست بدیم حالاتاببینیم چی پیش میادبرامون.ولی خیلی دوست داشتم درموردتدریس درخارج ازایران وکتابهاشون ودانش آموزاشون وکلاسیستم آموزش وپرورششون یه اطلاعاتی بدست بیارم ممنون میشم اگه تواین زمینه یه مقدارراهنمایی کنیدواطلاعاتی رودراختیارم بذارید. ببخشیدکه وقتتون رومیگیرم.
من و همسرم تازه یه آپارتمان 2خوابه خریدیم 380000 دلاریک خوابه فکر کنم از 240000 تا میتونی پیدا کنی. ولی برخلاف اون دوستمون که میگفت با 10 % میتونی وام بگیری اون در صورتیه که اینجا کار داشته باشین. اگه کار نداشته باشین حداقل باید 25 تا 30 % پول پیش بزارین بقیش رو وام میدن.
شنیان جون من نمیدونم برا مهاجرت معلم میگیرن یا نه ولی فکر نمیکنم بگیرن ولی اگه بتونین از هر طریق دیگه مهاجرت بگیرین وقتی اومدی اینجا باید یک دوره یک ساله معلمی بگذرونی ولی برای شما که معلم ریاضی دبیرستان هستین هم پذیرش این دوره راحته هم بعدش کار پیدا کردن شدیدا اینجا به معلم ریاضی نیاز دارن. عزیزم اینجا ما کتابی که آموزش پرورش چاپ کنه نداریم ولی یک چیزی دارن به اسم curriculum که بهت میگه بچهها تا آخره هر سال چه چیزایی باید بلد باشن و هر معلم طبق شیوه خودش میتونه اون مطالب رو درس بده. البته بعضی انتشاراتی ها کتاب هم چاپ میکنن که میتونی طبق سلیقه خودت از بینشون انتخاب کنی. واقعا نمیدونم دقیقا چی لازم داری بدونی خواستی برام ایمیل بزن ایمیلم هست nasim8001@yahoo.com
غزل جون من در مورد بیمارستان مطمئن نیستم ولی در اکثر جاهای اینجا کارمندها باید خودشون ناهار ببرن و چیزی به اسم سلف سرویس یا حتی آبدار خونه اینجا معنی نداره تو محل کار حتی چای و قهوه رو هم باید بخری.
سلام دوستان.

ماریا جونم مرسی عزیزم .آخه می دونی من یک سال و نیم پیش می خواستم اقدام کنم که همسرم نرفته بود سربازی و فعلا منتظر اون هستیم.

مینا جان

شما از چه طریقس اقدام کردی عزیزم؟و اینکه اگه وکیلی که رفتی پیشش و به سرعت جواب داده رو می شه معرفی کنی لطفا؟

ستاره جان

شما هم اگه از کار وکیلتون راضی بودی لطفا اینجا شمارش رو برام بذار خانمی.مرسی.