2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به دوستای خوبم
ممنون نسیم جان که اینقدرباحوصله جواب میدی لطف کردی چشم عزیزم سعی میکنم سوال دیگه ای داشتم باایمیل ازت بپرسم بازم ممنون.
برادرشوهرم کاناداتورنتوزندگی میکنه ازطریق اون امکان اقدام برای ماهست؟اگه کسی میدونه ممنون که جواب بده.
نسیم جون خریدخونتون مبارک وایشالانی نی گلت به سلامت به دنیابیاد.
بازم ممنون دوستان که بادقت وحوصله جواب سوالاتمون رومیدید
سلام دوستای گلم.خوبین؟
نسیم جون انشاالله که بهسلامتی نی نی دنیا بیاد خانم گل.
خانم هایی که کانادا هستین اگه کسی اقدام کنه تو اون مدت نمی تونه با ویزای توریستی بیاد اونجا؟
واینکه تو پاس مهر کانادا و ورود و خروج بخوره تاثیری هم به سرعت کار داره؟
یعنی بعد از 3 ماه فایل نامبرت امد حالا تو چه مرحله ای هستین؟
عزیزم ببخشیدا اما زبان زمان شما فقط مصاحبه بود؟یعنی هنوز نرفتی که؟یا شما هم تف دادین؟
من هم می خواستم برم ادیسه .من امتیازم واسه فدرال می رسه اما می گم ممکنه خیلی طولانی بشه نسبت به کبک.
من هم از طریق اسکیل ورکر کبک هم فدرال می تونم اقدام کنم هم از طریق خود اشتغالی کبک.
نظر تو چیه ت زمان پرسه.
ستاره جون من 2005 اومدم کانادا یه دخمل 4 ساله و یه پسمل 6 ساله دارم که اینجا به دنیا اومدن.
شنیان جون تنها کمکی که بودن رادرشوهرتون می تونه به شما بکنه اینه که 5 امتیاز به خاطر فامیل درجه یک بهتون میدن ولی نمی تونن اسپانسر شما بشن اینجا فقط برای خواهر برادر که به سن قانونی نرسیده باشن و پدرومادر و همسر و بچه اونم اگه به سن قانونی نرسیده باشه میشه اسپانسر شد.که همون پدر و مادر هم الان حدود 10 سال طول میکشه.
مرسی ماریا جون ... خدا حفظشون کنه

سما جان اره ما فقط مصاحبه داریم یعنی تف لازم نیست ... و هنوزم نرفتم برای مصاحبه شکر خدا :)))
در مورد طولانی شدن پروسه که میدونی کلا مهاجرت پروسش طولانیه ...
من اگه امتیاز برای فدرال داشتم برای کبک اقدام نمیکردم چون به هر حال فرانسه خوندن کار ساده ای نیست
البته اینجورم نیست که برای کبک طولانی نباشه بستگی داره چقدر رشته ات مورد نیازشون باشه
من کسی رو میشناسم که الان دو سه ساله منتظره ( برای کبک ) کسی هم بوده که 18 ماهه رفته

موفق باشی :)
مرسی ستاره جونم.

ستاره جون منم اگه خدا بخواد می خوام هر چه زودتر برم ادیسه.شما اسم وکیلتون چی بود؟
راستی اینی که می گی 18 ماهه رفتن رشتشون چی بود.

خانم هایی که اطلاع دارین.هنوز پروسه ی سرمایه گذاری استانی وجود داره برای ایرانی ها؟یا فقط سرمایه گذاری کبک برگشت؟

ماریا جون شما از چه طریقی رفتین؟از طریق همسرتون که استادن؟یعنی اونجا درس خوندن و اقامت گرفتین؟
الان برای کسایی که بروس می شن تو بعضی از دانشگاه های اونجا چطوری هست؟
مثلا برای کسی که دکترا داره از یه دانشگاه خارجی و می خواد اقدام کنه واسه پستاک.می شه لطفا شرایطش رو از همسرتون بپرسی لطفا؟مرسی عزیزم.واسه خودم نمی خوام واسه خواهرم می خوام بدونم.