2789
میشاد جان راستش این سوالو اصلا نمیشه کلی جواب داد به خیلی از مسایل بستگی داره به اینکه زمانی که آدم دنبال کار میگرده برای رشته اش کار باشه یا نه؟ به اینکه قبلا تجربه کار داشته باشه یا نه؟ و خیلی از عوامل دیگه..
من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم و اصلا نمیدونم با این مدرک کجا میشه کار مرتبط کرد؟ ولی در مورد رشته خودم باید بگم که همسر من که با من هم رشته بود تقریبا 6 ماه طول کشید تا کار پیدا کنه و در مورد خودم هم همونطور که گفتم من خیلی جدی دنبال کار نبودم ولی تونستم کار پیدا کنم.
من 10 سال تو ایران سابقه کار داشتم و براساس رزومه ام شرکت منو استخدام کرد یعنی میخوام بگم که تجربه کار در ایران خیلی مهمه ولی برای یک صفر کیلومتر حتی اگر اینجا فارغ التحصیل شده باشه کار پیدا کردن آسون نیست.
آنی جون مرسی عزیزم لطف داری. کارم فول تایمه و متاسفانه محل کارم به خونه هم دوره من بردیا رو ساعت 7 میذارم مهد و بین ساعت 5 تا 5:30 برش میدارم مهدش نزدیک خونه است. من باید روزی 8.5 ساعت کار کنم.
مرسی شهرزاد جان که جواب دادی..شهرزاد عزیز من لیسانس شیمی کاربردی دارم ولی اصلا با مدرک شیمی ام کار نکردم کار من کالیبراسیون ابزارآلات اندازه گیری و ممیزی داخلی هست دوره های این دو کار رو گذرونده ام ..دوره های ممیزی داخلی رو از شرکت مودی اینترنشال که شرکت معروفی هست گرفتم..دوره های کالیبراسیون در شرکتهای ایرانی گذرونده ام.اونجا در زمینه ممیزی چقدر قوی هستن؟اصلا ممیزی داخلی و سیستم مدیریت یکپارچه توی شرکتهاشون جاری شده؟اهمیتش چقدره؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم بدونم
هزینه یه زندگی معمولیه خوب تو تورنتو در ماه چقده
یعنی اجاره خونه وبرق وگازو... بیمه و خرج خوردو خوراک و پوشاک برای یه خانواده 3 نفره یه پسره 20 ماهه دارم
ممنون میشم جوابمو بدید
سلام دوستان گل -دوهفته پیش یکی از دوستانمون زحمت کشیده و کارتهای پی ارمون رو واسمون آورد و مارو دوباره هوائی کرد.نیومدم اینجا بگم چون پیش خودم گفتم دوباره سپیا جون میره تو فکر و وجهه ی زیبایی نداره بیام بگم ولی حالا که اومدم دیدم کارت نلیسا مشکلش حل شده میگم که کارتهامون رسید بدستمون.واقعا حیفه که کارت پی ار دستت باشه و اینجا بمونی ولی چیکار کنم که این وابستگی به خونواده قدرت گام برداشتن به اونور رو از من گرفته-روزی نیست که شوشوجان بهم یادآوری نکنه ببین اوضاع مملکت هرروز داره بدتر میشه بیا تصمیمتو بگیر تا بریم ولی من هنوز نتونستم خودمو متقاعد کنم .دوست دارم برای سه سال بیام و کارت شهروندی رو بگیرم و برگردم ولی سه سال به شوشو مرخصی نمیدن .واقعا دوراهی سختیه.خلاصه همچنان به دعای شما نیازمندم.شهرزاد جان خوشحالم که تونستید کارپیداکرده و مشغول بشید.امیدوارم گل پسر هم زود به این شرایط عادت کنه
فکر کنم قبلا هم نوشتم به نظر من برای یک خانواده 3 نفره عملا زندگی با هزینه ماهیانه زیر 2500 دلار خیلی سخته.
نه اینکه امکان ناپذیر باشه چون مثلا میشه با 900 دلار هم یک جایی رو اجاره کرد که مطمئنا جای خوبی نخواهد بود . هزینه خورد و حوراک هم احتمالا بیشتر از 500 دلار نمیشه . اما برای یک زندگی متوسط به زعم من 2500 دلار لازمه.
پلنگ صورتی عزیز مرسی. امیدوارم تو هم هر چه زودتر بتونی تصمیمتو بگیری و بهترین راه رو انتخاب کنی. من چون هیچوقت آدم وابسته ای نبودم نمیتونم خیلی در این زمینه اظهار نظر کنم.
فقط یک چیزی رو میخواستم بهت بگم اونم این که اگر بیایید و 3 سال اینجا بمونید تازه بعد از 3 سال برای شهروندی اقدام میکنید و معمولا اکثریت بعد از اقدام بالای یکسال در انتظار میمونن تا زمان مصاحبه و خلاصه کلام اینکه امکان نداره زیر 4 سال اینجا باشی . و معمولا اگر کسی 4 سال اینجا بمونه ( با توجه به اینکه شما بچه هم داری و به سن مدرسه میرسه) بعیده که دیگه برگردید. پس به برگشت خیلی فکر نکن.
پلنگ صورتی عزیز من اگر درصد کوچکی از مهاجرت ناراضی بودم بعد از مسافرتی که به ایران داشتم اون درصد کوچک هم از بین رفت و من صد درصد از مهاجرتم راضی شدم. دوست عزیز خوب به این موضوع فکر کن .