2789
دوستای خوبم! می شه تو تحقیقم بهم کمک کنید؟ یه پرسشنامه است در مورد کار کرد خانواده های مقیم خارج از کشور که باید خانم های متاهل خارج از ایران پر کنند. خیلی خیلی کمکم می کنید هر کدوم که پر کنید و اگر کسی رو می شناسید بهشون معرفی کنید.

http://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dE10V0FNaWltc3lRdzgzMDB3dkF1bHc6MQ
فروشگاه بنیاد نیکوکاری عاطفه ها: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1092084&postID=42708258 http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1007651&PageNumber=1 انواع نذری ها و خیرات
سلام:
دلم برای همه تون تنگ شده ولی دست و دلم نمیره بیام اینجا .
اومدم آخرین پیغام اینجام رو هم بگذارم . باز هم اینجا سر میزنم ولی به خودم قول دادم تا وقتی نرفتم دیگه اینجا نیام .
کارت نلیسا هنوز نیومده و در نهایت ناباوری اون دوستمون 20 دسامبر زنگ زده بود گفتن Under process هستش !!!! اصلا " نمیفهمم یعنی چی ؟ امیدواربودم بگن مشکل عکس یا نقص مدرک داره تا برم به وکیلمون وکالت بدم ولی واقعا " با این جواب اداره مهاجرت گیج شدم !!! دوباره کامنت گذاشتن و گفتن اگر تا 15 ژانویه نرسید ،‌دوباره تماس بگیرین و تا امروز خبری نیست .
نرخ دلار هم که بشدت داره میره بالا و برای ما که کلی روی چندر غازی که اینجا حمع کرده بودیم ،‌حساب باز کرده بودیم هر روز که جلو میره ضرر بیشتر میشه .وحشتناکه بعد از حدود 15 سال کار دونفر مهندس کل دارایی مون به اندازه زندگی 1 سال اونجا بشه !!!!!!!!
حس قوی پشیمونی بهم دست داده . ای کاش همسر من ریسک پذیریش بالا بود و به هوای چندرغاز حقوق اینجا و تسویه حساب بیمه آخرسال و اینکه اندوخته بیشتری با خودمون ببریم تا خیالمون راحت باشه ،‌دوباره خیال برگشت به ایران به سرش نمیزد . کور خوندیم .....با این افزایش قیمت دلار هرچی داشتیم و داشتیم روش حساب میکردیم ،‌داره هرروز بی ارزش تر میشه .کارت نلیسا هم که اونجوری شده .خیلی دپرسم .
دیشب دیدم شوشو ناراحته کلی بهش گفتم عیبی نداره ، ما که نمیدونستیم اینجوری میشه ولی واقعیت اینه که من چند ماه پیش به شوشو گفتم توی این مملکت هر کاری رو امروز بکنی بهتر از اینه که فردا بکنی ولی گوش نداد . نگرانی هاش خیلی بیشتر از تصمیمش برای کندن بود و منهم مجبور شدم تسلیم شم .
نلیسا اینجا رو دوست داره . کلی کیف میکنه ولی وقتی نگاهش میکنم میترسم برای آینده اش . عدم امنیت اجتماعی که هروز داره بیشتر میشه واقعا نگرانم میکنه . آرامش اونجا رو با وضعیت اینجا مقایسه میکنم و میگم کاش برنگشته بودم . الان بچه ام رو نمیتونم با خودم ببرم . تمام آرزوهام دارن دود میشن . تنها دلخوشیم اینه که سه تایی با همیم . ولی ته دلم همه اش از شوشو دلخورم . نگرانی اش مانع از رفتنمون شد واینکه بعدا " به نلیسا چی بگم ؟
من نیومدم پالس منفی بدم . اومدم بگم به محض اینکه کارتون درست شد از اینجا بزنین برین بیرون تا مثل من نشین . حس کامل یه بازنده رو دارم ولی بقول پلنگ صورتی از اونجا که همه چیز رو سپرده بودم دست خدا ،‌میگم حتما صلاحمون اینجوری بوده . دیگه واقعا د رمورد کارت نلی و افزایش وحشتناک دلا رو بی ارزش شدن همه اونچیزی که داشتیم از دست من کاری بر نمیومد .
همه موفق باشید و برام دعا کنید بتونم با قضیه کنار بیام .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سپیا جون خودتو ناراحت نکن مسئله پی آز نلیسا چیزی نیست که حل نشدنی باشه دیر یا زود پی آرش میاد فوقش هم اینه که خودت یک سفر میای و پی کارشو میگیری و درست میشه.
در مورد قیمت دلار و بی ارزش شدن پول ایران هم باید بگم به هر حال اتفاقیه که افتاده و ناراحت کردن خودتون بی فایده. جلوی ضرر رو از هر جا بگیرید منفعته به نظر من خیلی زود جمع کنید و بیاید هیچکس در حال حاضر نمیتونه پیش بینی آینده ایران رو بکنه. به هر حال بعضیها ریسک پذیریشون پایینتره و خیلی سخت از شرایط حالشون میکنن همسر تو هم مستثنی نیست مجابش کن که زودتر بیاید به فکر زمستون و سرما هم نباشید تا حالاش که امسال بد نبوده و امیدواریم خیلی زمستون سختی نباشه.
در آخر هم هیچکس نمیتونه شرایط کس دیگری رو کامل درک کنه و خودتون مطمئنا بهترین تصمیم رو میگیرید.
براتون آرزوی موفقیت میکنم.
سپیای عزیز تو اینقدر بااراده هستی که مشکل کارت نلیسا برات حل نکردنی باشه و این افکار که داری و ناراحتی دلار برای همه مهاجرین هست...پس تو استثنا نیستی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام به دوستان عزیز !‌
خوشحالم باطلاعتون برسونم که بعد از 3.5 ماه ،‌اداره مهاجرت نامه ارسال فرمودند که برای صدور کارت نلیسا عکس میخوان !!!!!
عکسش که اونجا است ،‌قرار شده نامه اش بیاد تا امضا کنم و با عکس ها پست شه !!!!!سرعت عملشون جدا" بی نظیره !!!! البته بگم فقط کارت نلیسا اینجوری شد وگرنه همه مدارکی که قرار بود بفرستن ،‌زودتر از موعدی که گفته بودن رسید ...!!!!

آنی جون بله رفتم و برگشتم جای همه خارج نشینان خالی . دیدن دوستان و خانواده و حتی کوچه و خیابونهای تهران خیلی خوب بود.
من از دوشنبه میرم سر کار و بردیا باید ساعت طولانی مهد بمونه البته فعلا مهد خانگی میره و روزی 2.5 ساعت میره مهد کودک که آموزش و بازی و ... داره. توی این مهد خانگی تعدادشون خیلی کمه و جمعا 4 تا بچه هستن یک خانم هندیه که خیلی خانم خوبیه و امیدوارم بردیا خیلی توی این ساعتهای طولانی موندن اذیت نشه.
آنی جون تو چه میکنی ؟ قصد سفر به ایران نداری؟ راستش این ایران رفتن واسه من خیلی خوب بود خیلی دلم میخواست برم و الان که برگشتم خیلی راحت شدم اون حس دلتنگی برام از بین رفته و مزایای اینجا برام خیلی پررنگتر شده. بچه های گلت چه میکنن؟ مهد میرن یا پیش خودتن؟
دلم واسه همه تنگ شده بود.
سپیا جون خوشحالم که بالاخره تکلیف کارت نلیسا هم مشخص شد به هر حال این مسئله چیز نگران کننده ای نبود و بطور حتم حل میشد. امیدوارم براتون بهترینها پیش بیاد.
سپیا خدا رو شکر.
شهرزاد جونم خدا رو شکر که بهت خوش گذشته.دل گرم شدم که تو این مدت کوتاهی که می خوایم بریم ایران می شه به اندازه کافی جای دلتنگی ها رو پر کرد یا نه.
در مورد کارت خیلی تبریک می گم.یکی دو بار اومدم oovoo دیدم ابی هستی.امیدوارم فرصتی بشه بتونیم با هم حرف بزنیم
سلام دوستان عزیز ومهربون ..هم اینوریها هم اونوریها(:
امیدوارم همگی خوب خوب باشید
دوستان به ما وکیلمون زنگ زد که پروندمون رفته لهستان . ورشو. توی سایت هم چک کردیم دو ماه پیش منتقل شده..میخاستم ببینم کسی هم مثل ما پروندش منتقل شده ورشو؟!
ای خدا باز ما دست به یه کاری زدیم اصلا همه چی تغییر کرد....از تاریخ اقدام ما الان 2 سال و نی میگذره ولی خیلیها که با اسکیلر ورکر اقدام کرده بودن تا دو سال کارشون جور شده بود و رفتن.....اینم شانس ماست به خدا):
اصلا اخبار رو که میبینم همچین ترس وجودم رو میگیره باورتون نمیشه...من میترسم از جنگ میترسم...آخه ما مردم بیگناه چه تقصیری داریم افتادیم توی یه لج و لجبازی!
چو شقایق از دل سنگ برآ...
شهرزاد عزیزم .بسیار تبریک میگم . حالا که برگشتی ،‌با گام هایی محکم تر رو به جلو میری . بردیا ممکنه اولش سختش باشه چون همه این مدت با خودت بوده ولی عادت میکنه . نلیسا که بچه مهد کودک بود الان دوماه بعد از برگشتنم هنوز یه گهگاهی سر مهد رفتن غر میزنه و گریه میکنه . در حالیکه قبل از اومدن ما به اونجا اصلا " اینطوری نبود .
نلی جون ،‌خطاب به شما ، اخطاری مبنی بر اینکه تا بچه نداری راحت برو و بیا !!!!! امیدوارم تو هم بتونی زودتر بیای و برگردی و اینکه حتما "‌ دلتنگیت برطرف میشه . برادر من کلا دو هفته مرخصی داشت و در مجموع 10 روز اینجا بود ولی وقتی برگشت دیگه اسمی از اینجا نیاورد !!!
خدا همه کوچولوها رو حفظ کنه . ولی پدر منهم همیشه میگه که بچه ها تا وقتی مدرسه نمیرفتن هر موقع میخواستیم هرکجا میخواستیم میرفتیم ولی وقتی مدرسه ای شدن ، دیگه ما مجبور شدیم با بچه ها برنامه ریزی کنیم .
چشمک جان ،‌ما که 6 سال قبل هم اقدام کرده بودیم پرونده مون رفت ورشو و نامه مدیکال از ورشو اومد . بعد 9 ماه هم از ارسال مدیکال Pass request مون از ورشو رسید .ولی برای ویزا پاس رو میفرستی همین سفارت ایران .یعنی موضوعی نیست که باعث نگرانی ات بشه . زمان کارها با هم خیلی متفاوته . بقول یکی از دوستام این کانادایی ها خیلی در این زمینه اداره مهاجرت بی حال تشریف دارن !!!!!الان خودت کیس ما رو ببین . کارت من وبابا شظرف 6 هفته دستمون رسید بعد برای درخواست مجدد عکس 3.5 ماه طول کشیده تا نامه اش رسیده . حالا کی برسه به کارت خدا میدونه ؟!!!!
دوباره سلام
میشاد من مهندس عمرانم . ما یک سال و 4 ماهه که اومدیم تورنتو و در واقع من بصورت جدی دنبال کار نبودم به خاطر پسرم و این کار هم یک جورهایی پیش اومد و رزومه دادم و تو مصاحبه قبول شدم و امروز هم روز اول کاریم بود.
همه موفق باشید.
آنی جون بردیا هم سال دیگه میره پری اسکول ولی من فکر میکنم سخت نگیر تا وقتی بصورت جدی کلاس اولی نشدن میشه مدرسه شون رو پیچوند.( یک مادر پیچاننده)