2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به همه
شهرزاد عزیز واقعا ممنون که اینجا هسته و ما رو رهنمایی میکنی

چلنگ صورتی عزیز حتما میدونی ما هم یکی از منتظرین کانادا هستیم و اگه زندگی شخصی منو بدونی که تک ذختر هستمو سه برادر دارم یه مادر فوق العاده بیمار..اما واقعا فکر کردم ه رفتن بهتره با اینکه وابستگی شدید هم دارم ..نهایت اینزور خودمو قانع کردم که منو خانوادم زندگیمون رو کردیم و دیگه برای ن اینجا و اونجا فرقی نداره چون دیگه آرزویی ندارم اما برای بچه هام که تازه اول راه هستن خیلی فرق میکننه پس نباید این فرصت رو از اونها بگیرم .....اصلا دوست ندارم این فکر رو بکنم ولی خدای نکرده در شرایط بدی که برای عزیزان پیش بیاد حتی اگه اینجا هم باشم کاری از دستم بر نمیاد و اینکه در تقابل خانوادو بچه ها..یه کوچولو بچه هام رو بیشتر دوستدارم و حاضرم از خانوادم به خازر بچه هام بگذرم..الان من خیلیها رو میشناسم که 7-8 سال اونجا زندگی کردن و بازم اومدن ایران و دوباره رفتن...با این اوضاع ماشالا گلی که مملکت داره فکر جنگ لحظه ای تنهام نمیذاره و تنم میلرزه اگه خدا نکرده جنگ بشه..من ترجیج میدم یه زندگی خیلی معمولی داشته باشم ولی با آرامش خاظر...........
بهترین خبری که این روزها منو خوشحال مینه اینکه کارمون درست بشه...فعلا پرونده عزیز ما رفته ورشو و خبری هم ازش نیست):
چو شقایق از دل سنگ برآ...
سلام دوستان عزیز.امیدوارم همگی خوب باشید.در نوشتن این نظر دو دل بودم ولی می نویسم برای چشمک عزیز.

چشمک جان نظرتو در خصوص وضعیت خانواده ات و اقدام به مهاجرتت به خاطر اینده بچه ها خوندم.نظر شخصی من به عنوان کسی که مهاجرت کرده اینه که اگه درامد بالایی در ایران دارید(بالای 4-5 میلون) مهاجرت گزینه چندان مناسبی نیست.مگر اینکه یک درامد ثابت از ایران با ارزش بالا یا یه پس انداز بالا داشته باشید که همیشه ساپورتش همراهتون باشه.مهاجرت مخصوصا سالهای اولش چندان اسون نیست.دلتنگی و پیدا کردن کار و بحث درامد و هزینه ها و نگرانی ها هست.با این حال اگه 100 درصد خودتونو با یه زندگی متفاوت و شروع مجدد از صفراماده کرده باشید مهاجرت امکان پذیره..درسته همه چیز پول و درامد نیست ولی به پیدا کردن کار هم سطح و یا خیلی پایین تر هم اسون نیست نیست.کسانی که زندگی کارمندی معمولی دارن مهاجرت گزینه خوبیه ولی بازم کار سختیه.به هر حال می دونم تصمیمتونو گرفتید.نظرم رو دوستانه و خواهرانه گفتم.امیدوارم حرفم ناراحتت نکرده باشه فقط گفتم که روش فکر کنی.
چشمک جان عزیزم امیدوارم شماهم هرچی خیروصلاحه بهترینش واستون اتفاق بیفته.میدونی عزیزم همونطور که شمامیگی به یک زندگی معمولی راضی هستی من اینجا اونو دارم خداروشکر از وضعیت الانم راضی هستم ولی بقول شما نمیدونم سال دیگه اوضاع ممل کت جطور باشه؟من مثل شما به جنگ و این چیزها فکر نمیکنم شاید بقول شوهرم خیلی خوش بین هستم .میدونین وقتی به این فکر میکنم که اگر برم اونور دنیا و خدای ناکرده زبونم لال کوچکترین بیماری برای مثلا مامانم پیش بیاد که کارش به بیمارستان بکشه اونوقت منکه دخترش هستم وتو اون شرایط درکنارشون نباشم کی میخواد باشه؟اگر اینطور اتفاقی بیفته مطمئنم اونجا داغون میشم.یامثلا ازاینکه برم اونور و بخوام زندگی رو از صفر شروع کنم حقیقتش میترسم.تازه باید برم کلاس زبان و بعدش دنبال کار بگردم تا شاید کی به اینجایی که هستم برسم میدونی عزیزم کلا آدمی نیستم که اهل تغییر باشم و مثلا چون شرایط الانم راضی هستم از تغییر دادنش میترسم وچون دنبال یک زندگی معمول بی دغدغه هستم و الان بهش رسیدم میترسم اونور نتونم از پس اینهمه تغییر بربیام-شماگفتی خیلیها سراغ داری که اومدن ایران وبازبرگشتن خارج ازکشور.حالا من خیلیها سراغ دارم که بعدازچندسال خارج ازکشور بودن اومدن ایران و همشون میگن دوروز عمر چیه که آدم بخواد ازخونوادش دور باشه .مثلا من دایی مامانم باخانمش یه مدت لندن بودن وحتی بچشون اونجا دنیااومده ولی باعین حال میگن اونجا رو واسه تفریح دوست دارن نه زندگی-یا دایی خودم بعداز سالها زندگی در امریکا اومده ایران و میگه نمیخوام دوران میانسالیم رو دور از خونواده باشم و اینهمه سال که دور بودم بسه-دخترخالم بعدازچندسال زندگی و درس خوندن در المان اومده ایران و شده استاددانشگاه و میگه ادم جایی خوشه که کنارخونوادش باشه یادو تا ازهمکارهام بعد از مدتی زندگی درکانادا برگشتن ایران ومیگن ما با این حقوقمون سالی یکبار میتونیم بریم کشورهای مختلف بگردیم و شاهانه تو کشور خودمون زندگی کنیم ولی وقتی کانادا بودیم هیچی ذخیره نمیشد و نهایتش سالی یک سفربه ایران داشتیم و بس- اونم بایک زندگی معمولی و فکر اینکه خدایا فردا که میریم سرکار اوضاع اقتصادی نریزه بهم و مارویکهو اخراج کنن همونطور که سر یکیشون بیچاره اومده بود -و... وقتی این مثالهای عینی رو میبینم وپای حرفهاشون میشینم از رفتن منصرف میشم-شاید چون اطراف من بیشتر این مدل ادما هستن من طرز فکرم اینجور شده-اره اینم میدونم که خیلیها برای رسیدن به اونور آب حاضرن چه هزینه هایی بدن و مثل شما میگن زندگی معمولی در اونجا خیلی بهتره مثل شهرزاد جونم که میگه باتوجه به شرایط الان ایران از رفتنش خیلی راضی هست و وقتی میام توی کلوپ ومیبینم چقدر مشتاق به کانادا هست و ماچه راحت داریم قیدشو میزینیم از موندن منصرف میشم و باز این دوراهی که دوباره واسم درست میشه منو به فکر فرو میبره که آیا بمونم یعنی همینطور زندگیم خواهد موند؟یا برم شاید شرایط اینجا خیلی سخت بشه و پشیمون از نرفتن بشوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چشمک جان راستش منم تا حدودی با حرفهای نلی موافقم. البته الان وضع ایران خیلی بده ولی در شرایط عادی تر منم همیشه میگفتم مهاجرت برای کسانی که در ایران درآمد خیلی بالا دارن گزینه خوبی نیست . من نمیدونم شما در چه رده سنی هستید ولی مهاجرت باز برای کسانی که جوونترن خیلی آسونتر و بهتره.
من بازم میگم الان چشم انداز ایران اصلا خوب نیست ولی اگر من پارسال که میومدم درآمد ماهیانه ای مشابه شما داشتم شاید خیلی با تردید بیشتری اقدام میکردم.
البته باز من میگم همه چیز پول نیست من و همسرم کلا باسیستم موجود در ایران مشکل داشتیم گاهی که میخوام بعضی چیزها رو به یک خارجی توضیح بدم سخته چون اصلا طرف درک نمیکنه که ابتدایی ترین حق یک انسان رو ما نداشتیم. اینکه سیستم موجود به اینکه ما حتی توی خونه خودمون چه مدل مهمونی میگیریم کار داره. اینکه اگر یک خانمی حتی مسلمون نباشه باید حجاب داشته باشه. و....
به هر حال همیشه تصمیم برای مهاجرت سخته و از اون سخت تر شاید یک سال اول زندگی اینجاست.
دوستان عزیزم
اولا ممنونم که انقدر صادقانه نطراتتون رو میگید..واقعا ممنونم ن هم همش دام پس انداز میکنم برای اینکه اونجا بتونم یه زندگی معمولی رو داشته باشم.

+++++++++
پلنگ صورتی عزیز شاید به قول خودت که اطرافیانت اینطوری بودن تلق شما هم تحت تاثیر قرار گرفته ولی من دقیقا همین جمعه دختر خالم داره برای همیشه میره...مام خاله هام و داییهام هم اونجا زندگی میکنن...و یه خالم هم فکر کنم دو سه سال دیگه بره ..اونجا خونه 4 خوابه خریدن امریکا و میدونم که دو سه سال دیگه حتما میرن!

++++++++
مطمئنا هیج کجای دنیا همین خاک مملکت خودمون نمیشه و منم مثل بقیه ایرانی ها واقعا کشورم رو دوستدارم حتی اگه ویرانه باشه اما الان چند وقتیه به قول معروف خودخواه شدم و فقز و فقز به بچه هام فکر میکنم
من 28 سالمه و همسرم 31 سال که یک پسر 5 ساله و یه دخمل 5 ماهه داریم................
من خیلی با خودم کلنجار رفتم تا به این نتیجه رسیدم که میتونم برم............ما 7 سال پیش که ازدواج کردی خالم میگفت بیاید برید کانادا شما امتیازتون خیلی بالاست ولی منو همسرم میگفتیم که میخام توی خاک خودمون باشیم و به اینجا خدمت کنیم اما کاری با ما کردن که ما هم در آخرین فرصت اسکیل ورکر اقدام کردیم...یعنی به عبارتی ما هم تسلیم شدیم و البته من بیشتر به شوهرم اصرار داشتم که از این فرصت استفاده کنیم و بعد از دو ماه تخصص شوهرم از لیست اسکیل ورکر حذف شد
ببخشید حرف زدم زیاد چون فقز اینجا میشه از کشمکشهای واقعی درونیم صحبت کنم.........ما هیچ کدوم از خانواده هامون نمیدونن که اقدام کردیم
نمیدونم آخرش چی میشه ...فیلم جدایی نادر از سیمین رو دیدم همش انگار یه جورایی جریان زندگی منو شوهرم بود که اون دوست نداره بره ولی من حاضرم برم..هههههه

امیدوارم خدا یه کاری بکنه که حتی همه اونهایی که رفتن برگردن و این کشور و ایرانیان که مستحق بهترینها هستن به حقشون برسن و توی کشور خودشون زندگی کنن..واقعا متاسفم چه زوری جواب خدارو میدن!
نلی جون شوهرم دقیقا مثل ما فکر میکنه ومیگه: کس که اینجا ریشه دوونده کندن این ریشه براش خیلی سخته تا یه آدم ساده و حتی کارمند و یا مجرد ...چون چیز زیادی برای باختن نداره ولی ما شرایطمون یه کمی فرق میکنه.........خدارو هم شکر میکنم اما من نگران 10-12 سال دیگه هستم نه الان....
من و شوهرم یه کمی نقزه مقابل هم هستیم ...باید صبر کینم ببینیم کی میبره...ههه