2789
راستی اینجا همه چی کریسمسی شده !!!! هر جا میری پره از درختای تزیین شده و روبانهای قرمز ومشکی وسفید و ریسه های رنگی و بادکنک و .....خیلی قشنگه . کلی از نلیسا عکس گرفتم . امروز هم اگر بشه میبرمش یکی از mall های نزذیک خونه با santa noel عکس بگیره .
سلام دوستان گل-سپیاجونم خودت همش میگفتی گفتم خدایاهرچی خیروصلاحه اتفاق بیفته پس حکمتی حتمادرکاره-سعی کن از این روزهای باقیمانده نهایت استفاده روبکنی.فقط ببین نلیساروببریک عکاسی همونجا عکسهاشو به روش خودشون بگیرن بده یکی از دوستانت در اونجاکه اگر مشکل عکس داشت بهشون بدن.چون مایکی ازدوستامون واسه بچش کارت صادرنشده بودبعداز مدتی گفته بودن عکسش خوب نبوده ومشکل عکس بوده-ماهم ازترسمون عکس دخترم روهمونجاگرفتیم گذاشتیم پیش یکی ازدوستان که خداروشکرمشکلی نداشت-پس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بچه ها . همون دعا برام از همه چی بهتره .
منم میدونم پلنگ صورتیو اینکه واقعا هر کاری میشده کردم . عکسش رو هم گرفتم و همونرو بردم اداره مهاجرت که submitش کنم که گفت چون کامنتی روی پرونده نلیسا نیست ،نمیتونه قبولش کنه . عکس رو هم گذاشتم اینجا منزل یکی ازدوستان تا اگر لازم شد برسونن دست اسدی . دیگه واقعا عقلم بجایی نمیرسه .
مثل اینکه امشب داره برف میاد !!!!!
سپیا جان چون قدرتمندی چون بااراده مطمئنا گره ای در کارت نیت و مشکل حل میشه..از شخصیتت که لابلای نوشته هات مشخصه خوشم میاد زنی بااراده مستقل قدرتمند
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
شب آخریه که تورنتو هستم .
حس غریبی دارم .حس برگشتن به قفس !!!!قفسی که خونه مه و چیزهای با ارزشی توش دارم : خانواده ام ، دوستام ، خاطراتم . و اینجا با تمام توانی که داشت مرزهای مغز ی من رو شکست و حس کردم جامعه بین الملل یعنی چی ؟ اصلا " جامعه یعنی چی ؟امروز که ذاشتم با نلیسا از مال میومدم بیرون ( برده بودمش با بابا نویل عکس بگیره که نه تنها عکس نگرفت و روش رواز santa برگردوند که کریه هم کرد و حتی گفت آب نباتی رو که بهش داده ؛بندازم دور !!!!کلا نلیسا از هیبت های با ریش آویزون خوشش نمیاد .گفتم شاید از رنگ قرمز و سفید santa خوشش بیاد . )به خودم نهیب زدم از فردا جرات داری با کالسکه بیا بیرون ، همچین زیرت میکنن که بیا و ببین !!!
سفرنامه تورنتو ی من داره به پایان میرسه . سعی کردم واقعیت ها رو بهتون بگم . مثل نلی - باسی همت درست کردن وبلاگ ندارم ولی اینجا رو کردم سفرنامه خودم .امیدوارم بدرد بخور باشه .
یه نکته کوچولومونده که من از اول خواستم بگم ولی موند آخر : به محض خروج ار فرودگاه در کانادا مواجه میشید با ماشین های توی خیابون با چراغ روشن .... این موضوع در بدو ورودبرام جالب بود بعدا فهمیدم اصلا در کانادا این موضوع در طراحی چراغ خودروها دیده شده که به محض روشن شدن موتور چراغهای نورپایین هم روشن میشه . در هوای کاملا آفتابی هم ماشین ها با چراغ روشن حرکت میکنن . باین میگن mistake proof کردن !!!!
میشاد عزیزم ، یه لحظه خودم رودر نوشته هات به شکل غول چراغ جادو دیدم که داره بازو میگیره .... نه عزیزم ؛ من یه زنم ، یه زن عادی ، بقول گوگوش ، کاهی مجنون ، گاهی عاقل ....ممنون از این همراهیتون .
نلی باس و سپیا شما این ساعت پست گذاشتید مگر نمیخواید بخوابید؟ اونجا مگر وقت خواب نیسن؟ فکر کنم یه 8.30 ساعت از ایران عقب باشه
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سپیا جون ایشاله که سفرت راحت باشی و نلیسا جون هم باهات همکاری کنه.اینجا جات خیلی خالیه ایشاله که به زودی برگردی و همیشه خونواده کوچک سه نفریتون در کنار هم باشید. در اولین فرصت از خودت یه خبری بده منتظرم.
سلام به همه دوستان .
ما رسیدیم و در حال تنظیم ساعت جدید بدنمون هستیم .
امروز نلیسا رو دو ساعتی بردم مهد کودک و از اونجا که موبایل وطنی یک طرفه شده بود ، رفتم و دیدم 50 تون توی گلوش گیر کرده بود . اونهم راه اندازی شد .ضمن اینکه اگر میزان بدهی بالای 10000 تومان باشه قطعش میکنن .
فردا میخوام برم سر کار . خدا خودش کمک کنه .
ماریای عزیرم ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدی و از احوالپرسی مابقی دوستان هم ممنونم .
سلام به همه دوستان .
ما رسیدیم و در حال تنظیم ساعت جدید بدنمون هستیم .
امروز نلیسا رو دو ساعتی بردم مهد کودک و از اونجا که موبایل وطنی یک طرفه شده بود ، رفتم و دیدم 50 تون توی گلوش گیر کرده بود . اونهم راه اندازی شد .ضمن اینکه اگر میزان بدهی بالای 10000 تومان باشه قطعش میکنن .
فردا میخوام برم سر کار . خدا خودش کمک کنه .
ماریای عزیرم ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدی و از احوالپرسی مابقی دوستان هم ممنونم .