2789
سلام به همه دوستان .
ما رسیدیم و در حال تنظیم ساعت جدید بدنمون هستیم .
امروز نلیسا رو دو ساعتی بردم مهد کودک و از اونجا که موبایل وطنی یک طرفه شده بود ، رفتم و دیدم 50 تون توی گلوش گیر کرده بود . اونهم راه اندازی شد .ضمن اینکه اگر میزان بدهی بالای 10000 تومان باشه قطعش میکنن .
فردا میخوام برم سر کار . خدا خودش کمک کنه .
ماریای عزیرم ممنون بابت تمام زحماتی که کشیدی و از احوالپرسی مابقی دوستان هم ممنونم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به همه دوستان .
نمیدونم به این سوالتون چه جوری جواب بدم . بقول پلنگ صورتی انگار این دوماه یک رویا بود !!!!
باز اومدم شرکت و مسائل مسخره همیشگی ، حرکت دایره واری که اینجا داری و هیچ وقت تموم نمیشه و بامید خدا تمومش میکنم . همه موندن چرا برگشتم ؟!!!!
بر عکس اونجا که همه اش حرکت رو به جلو بود . اینجا تسلسل باطل . هیچ چیز متفاوت نبود . همه چیز مثل قبل . بخاطر بارندگی شدید یکماه پیش ،‌همه جا گلی ،‌کثیف ، خراب !!!!از حالا هم دارن من رو دک میکنن !!!‌درخواست نیرو دادن برای جایگزینی !
دیگه براتون چی بگم ؟
دلم برای خونه ام تنگ شده بود . دل نلیسا برا ی خیلی ها تنگ شده بود و خیلی چیزا . ولی بچه امن هنوز قاطی پاطیه !!!اول شب دو ساعت میخوابه بعد بیدار میشه ،‌شام میخواد ، بعد سی دی یا کارتون میخواد ، بعد میگه نازم کن . بشدت ترسو شده .ساعت 4 صبح بزرو میخوابه و دوباره بیدار میشه . این وضعیت من و باباش رو هم داره از پا در میاره . احتمالا ببرمش دکتر ،‌با شربت خواب آور برنامه اش رو تنظیم کنم . فردا شب ولیمه دعوتیم و شوشو فردا ممیزی داره بره اصفهان و من دلنگران پروازشم . چون فردا هوا برفیه .من دوباره دلم آویزوونه تا بره و برگرده .
خبری از کارت نلیسا هم نیست .
دیگه چی بگم ؟
سپیاجونم رسیدن بخیر-خوشحالم که به سلامت برگشتید.امیدوارم قضیه ی کارت نلیساهم هرچه زودتر حل بشه و از دل نگرانی بیرون بیای.عزیزم تاچشم برهم بذاری میبینی که دوباره رویای شیرینت ادامه پیداکرد و درکانادا هستی-ان شالا هرچی خیره پیش بیاد وبهترین حالتش واسه شماهم اتفاق بیفته-اره عزیزم همونطور که گفتی منم بااینکه نزدیک20میلیون این دوماه خرجمون شد ولی راضیم به تجربش می ارزید.تو دراین دوماه به این نتیجه رسیدی که حتما اونجا بمونی که بهتره ومن به این نتیجه رسیدم که اینجا بمونم بهتره و اونجا رو برای کوتاه مدت مثلا فقط چندسال دوست دارم نه همه ی عمر. دقیقا نمیشه برای کسی نسخه پیچید هرکس باتوجه به شرایطش خودش باید ببینه مهاجرت واسش خوبه یا نه.حالا ماخوش شانس بودیم که تجربه ی یه زندگی کوتاه رو در اونور داشتیم .
سلام دوستان.تجربه گرانبها و پرهزینه ای یه که زندگی کوتاه مدت رو در کانادا تجربه کنید.نظر شخصی من اینه که کسی که بیاد و برگرده و دوباره بیاد کانادا موندن و اقامت در کانادا براش سخت ترمی شه چون یه هزینه اولیه برای رفت و امد مجدد و اقامت کوتاه کرده و شرایط درامد ایرانشو با کانادا مقایسه می کنه و این مساله تحمل شرایط دوری رو سخت تر می کنه
چند سال اول مهاجرت مخصوصا تا زمان پیدا کردن کار مناسب سالهای راحتی نیست و باید تا می شه پس انداز کرد و هزینه ها رو به حداقل رسوند.امیدوارم دوستان این مساله رو مد نظر داشته باشن.
سلام به همه دوستان
این چند وقته سرم شلوغ بود و نتونستم به اینجا سر بزنم . برای مدت کوتاه 3 هفته دارم میام ایران و فردا پرواز دارم. حس عجیبی دارم هم خوشحالم هم نگران. راستش از خداحافظی دوباره حس خوبی ندارم . به هر حال امیدوارم سفر خوبی باشه. برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
سلام :
ما همچنان چشم انتظار نامه یا کارت نلیسا هستیم . بقول یکی از دوستام ، بس که خود بچه ام اینجا ( ایران )‌ رو دوست داره ،‌کارتش نمیاد !!!!!!
شهرزاد جون ، .وقتی این پست رو میخونی ،‌دیگه خوش اومدی باینجا . فکر کنم خداحافظی ایندفعه برات راحت تر از دفعه قبل باشه .
من هنوز در فاز انتظار به سر میبرم و هیچ کاری نکردم !!!آهان چرا ... دو تا کار مثبت کردم !‌دریاچه نمک مرنجاب و شتر سواری در صحرا رو تجربه کردم !!! چیزایی که امکان تجربه اش در کانادا وجود نداره . جای همه تون هم خالی بود .
موفق باشید دوستان عزیزم .
سلام ... شهرزادجون به وطن خوش اومدی امیدوارم این سه هفته هرچندکوتاهه اما حسابی بهت خوش بگذره و راحت بتونی ترکش کنی .بقیه ی دوستان هم امیدوارم خوش وخرم باشید-خیلی وقته از سارا خبری نیست هنوز ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟یه مدت مهمون داشتم اینورا نیومدم چقدر خلوت بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟