2789
مهر وماه جون یه چیزی رو باید دقت کرد....زبان کمتر از 3 یه دید منفی به آفیسر میده...بالاخره شما میخواین اونجا زندگی کنین پس باید تا یه سطحی بتونین صحبت کنین.(یعنی حتی اگر هدفتون کبک هم نباشه اینجوری باید بهشون نشون داد دیگه ...).واینکه اونها این رو میدونن بار زندگی رو دوش مرد معمولا پس همسرت هم باید خودش رو در حد خوبی برسونه...اصلا من خودم نظرم این هر چی بیشتر مسلط باشی بهتره....من خودم به امتیاز فکر نمیکنم به این فکر میکنم تا جایی که میشه زبانم رو تقویت کنم تا راحت تر کارام رو پیش ببرم...برای همینم یکسال قبل از ارسال مدارک زبانم رو شروع کردم...نمی دونم شاید هم نظرم اشتباه باشه
سلام mon fils جون خوبی خانوم؟
ببخشید این وبلاگی که تو اون روند مصاحبه ها رو پیگیری میکنی چیه عزیزم؟ میشه آدرسش رو بذاری؟ ممنون

نلی باسی جونم راستش فعلا که مشغولیم تا ببینیم چی میشه.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلم دوستان عزیز
من یک سوال دارم ازتون و اونم اینکه ما الان حدود دو ماه و نیم هست که از طریق فدرال اقدام کردیم ولی هنوز خبری از فایل نامبر نشده .شما اطلاع دارید که چند وقته میاد ؟
سلام به دوستان عزیز :
شیواجون ، لطفا در سوال پرسیدن راحت باش و هر چه دل تنگت میخواهد بگو خواهر !!!!!
خانم ساغری فوق العاده است و دخترپیگیر و خوش برخوردیه . صادقانه بگم شیوا جون با دفتر ITC توی نهران اصلا مشکل نداشتیم و همیشه ممنونشون بابت تمام پیگیری هاشون هستم . ولی برعکسش دفتر رامین اسدی توی کانادا اصلا برخورد خوبی نداره و اصلا حس نمیکنم بخواد اینجا کارراه بندازه . علتش رو نفهمیدم چرا ؟!!!یعنی دقیفا " تا روزی که ویزاهامون رسید اصلا با ITcمشکل نداشتم ولی از خدماتشون برای کسی که میخواد بیاد اینجا اصلا راضی نبودم .بقول همسرم میگفت اگر بچه های دفتر تهران نبودن ، اینا اینجا ورشکست میشدن !!!
برای جا توی گوگل بزنی guest house in toronto کلی جا پیدا میشه .دو تا مشکل وجود داشت 1- پولی که باید بعنوان ودیعه میدایم و باید از طریق credit card پرداخت میشد 2- محل رزرو بودکه چون شناختی از تورنتو نداشتم نمیدونستم کجاخوبه و کمک دو سه تا از دوستام باعث شد تا دست آخر با کاشانه WWW.Kashaneh.ca به توافق برسم . خصوصا چون زمان اقامتم بیشتر از 30 روز بود ، 55% تخفیف شامل حالمون شد . خوب یکاشانه این بود که با یه آقایی توی ایران ارتباط داره و میتونستم پول روبه ریال بهش بدم .مبلغ ودیعه اش هم 10% کل مبلغ بود .بگذریم از اینکه بدلیل اعلام اشتباه من در تاریخ ورود ( یادتون باشه شما هر موقع از ایران حرکت کنید همونروز میرسید تورنتو و من اصلاباین موضوع که توی بلیطمون هم بود برای رزرو جا دقت نکردهبودم) جایی که من گرفتهبودمیه سویت مبله با سرویس داخل سوییت و آشپزخونه مشترک بود با شبی 55 دلار .بدلیل اشتباه من که ما یکروز زودتر رسیده بودیم ما رو آوردن توی یه سوییت مبله با آشپزخونه و لباسشویی و خشک کن . توی یه برج مجهز به وسایل بدنسازی و استخر و نگهبانی 24 ساعته که طبقه پایینش اول بانک TD و بعد ایستگاه مترو است . از طبقه پایین این برج هم پله میخوره و میری توی پارکینگ یکی از سوپر مارکت های زنجیره ای اینجا بنام loblawsکه مثل هاپر استارمیمونه . راستش همسرم از این ویژگی های اینجا خوشش اومد و البته منهم همینطور !!!روز بعد که رفتیم دفترش برای تسویه و پرداخت هزینه مون ، به ما آخرین قیمت همینجا رو شبی 68 دلار داد و ما هم پذیرفتیم همینجا بمونیم .قیمت اصلی اش شبی 80 دلار بود . اجاره ماهانه همین سوییتی که الان توش هستیم و ( با احتساب اینکه داریم الان هرشب 68 دلار میدیم ) برای اجاره یکساله حدود 1300 دلاره . راستش بنظر خودمون ارزنده بود و تمام دوستان اینجایی هم که یه سری به توی سوییتمون زدن میگفتن با قیمت خوبی اینجا رو گرفتین . خصوصا که آقای رضایی ( مذیر همین کاشانه ) به ما هم کمک فراوانی کرد و یکی از ذوستانش رو توی بانک پایین برج بهمون معرفی کرد که یه پسر جوونه بنام شهاب . مادرش تایلندیه و باباش ایرانی . توی تایلند دنیا اومده و تا 7 سالگی اونجا بوده ، بعد اومدن ایران و تا 14 سالگی ایران بوده . از تاونموقع به بعد هم اومده کانادا . فارسی رو بدون لهجه و بسیار عالی صحبت میکنه . یعنی دقیقا زبان محاوره خودمون . توی این شعبه بانک TD خودش به ریسش پیشنهاد داده برای ایرانی ها unsecured credit باز کنه . یعنی credit بدون سپرده که در حال حاضر فقط بانک CBC رسما " اینکارو برای مهاجرین انجام میده .یعنی الان تمام شعب TD اینکارو انجام نمیدن .باین کارش آقای رضایی خیلی کمک بزرگی به ما کرد . بانک پایین ساختونمون بجز شهاب دو کارمند دیگه ایرانی هم داره . دوتا دختر جوون و خوش برخورد . فضای کاریشون فوق العاده دوستانه است . هر موقع میریم توی بانک ، هر کی سرش خلوته ( مهم نیست پستش چیه ؟) میدوه جلو و میپرسه میتونی کمک کنه . کاملا متفاوت با فضای بانکی ایران !!!!برای کارهای زمان بری مثل حساب باز کردن و...شما اصلا پشت باجه نمیری و وقت میگیری از اون مسول و میری توی ا تاقش و میشینی و اون تمام کارها رو برات انجام میده . در نتیجه عموما " مشتری پشت باجه نمی ایسته .
بهانه ای شد یه سری اطلاعات بانکیم هم فوران کنه !!!!
من اینجا فعلا در حال علافی ام !!!!! اون همسر پلنگ صورتی بود که یکماهه کار پیدا کرد . اینجا هیچ چیز محال نیست ولی عموما " خیلی طول میکشه تا بتونی کار مرتبط با رشته خودت رو پیدا کنی . مثلا زمانهای 6و 7 ماه زمانهای خوبی حساب میشه . تا 3 سال اینجا شما رو new commer حساب میکنن .اگر یکماهه اینجا کار پیدا کرده بودم ، عمرا " بر میگشتم !!!!!!!ابته با توجه به اصرار شوشو برا ی برگشت من اصلا اقدام نکردم . فقط کلاسهای رزومه نویسی رو رفتم و امتحان تعیین سطخ زبانم رو دادم جهت اطلاع از وضعیت خودم !!!
نلیسا هم پیش خودمه . برای همین اصلا از اینچا خوشش نیومده .بچه ای که هر روز از صبح تا شب توی مهد بود و با بچه ها سر و کله میزد، یکدفعه از همه اسباب بازی هاش ذور افتاد از دوستاش دور افتاد از صبح تا شب توی خونه یا خرید یا دیدن دیدنی های تورنتو که خوب یقینا براش نمیتونست جای باز یذاومی تو یمهد رو پر کنه . البته هر کذوم از دوستانی که اینجا بودن سعی کردن به سهم خودشون اوقات خوبی برای نلیسا فراهم کنن . ولی برای نلیسا خیلی ذوره خوبی نبود . با بچه ها توی پارک نمیتونست ارتباط برفرار کنه و ... برای همین میگه بخوام کرج زندگی کنم نه تورنتو .
اگر این مدت مهد میرفت براش خیلی بهتر بود /لی خوب تا یکماه که فکر کردیک یکماهه میمونیم ، بعدش هم که من باهاش تنها شدم و اینجا معمولا برای مهد ها باید یه مدتی منتظربشی و ذیگه ارزش نداشت بگردم دنبال مهد .
باز چقدر حرف زدم !!!!
سلام
وای سپیا جون خیلی ازت ممنونم .عزیزم اصلا فکر نکن که خدای نکرده پرحرفی میکنی یا زیاد مینویسی . باور کن واسه یکی مثل من که هر خبر و جزئیاتی از اونجا واسم مهمه خط به خط نوشته هات رو بیشتر از یکبار میخونم. بنابراین مطمئن باش که خیلی اطلاعاتی که میدی مورد استقبال قرار میگیره. اصلا میدونی چیه اگه روم میشد میگفتم هر روزت رو از صبح تا شب بنویس (نه که الان نگفتم!!!! :-)) بازم ممنون که وقت میذاری. نلیسا کوچولو رو ببوس.
سپیای عزیز من تمام نوشته هات رو میخونم انگشاتنت طلا.خانمی میدونی اینطوری داری کمک بزرگی به خیلی ها که در حال مهاجرت و در فکر مهاجرت ،و... هستند و البته این تاپیک رو میخونن ،میکنی؟/! اینطوری که مینویسی با این قلم سلیس و جذابت حس اضطراب و استرس کمتر میشه و انگار تمام این رویدادها رو خود فرد لمس کرده..خیلی خوبه که مینویسی..
سپیای عزیز ایران کارت دولتی بود همسرت هم؟ یعنی درآمدتتون در حد متوسط بود یا خیر؟ یک سوال دیگه ببخش عزیزم فرد احساساتی هستی یعنی به خانواده ات پدر و مادر خواهر وبرادر دلبستگی ات چطور بود باید هر روز میدیدیشون..سوالم خیلی خصوصی شد اگر دوست نداشتی جواب نده
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سیپا جون الان داشتم صفحات اول تاپیک رو میخوندم تا ص 17 خوندم و سوالات و پیگیریهایت رو دیدم..بقیه اش رو هم میخونم..
سلام بچه ها
منم برای کبک اقدام کردم و فایل نامبرم دو ماهه اومده
فرانسه هم دارم میخونم
چند تا سوال دارم ممنون میشم اگر اطلاع دارین کمکم کنید ....

اونایی که تجربه دارین فکر میکنید زمان مصاحبه چند وقت بعد فایل نامبر باشه ؟
بعد اگه خدا خواست و قبول شدیم چه مدت وقت هست تا رفت اونجا ؟؟بعد که رفتیم تا چند وقت نمیشه از اونجا خارج شد ؟؟
پی ار چیه ؟
سلام به دوستان عزیز :
میشاد جان ، من محل کارم خصوصیه .ولی همسرم سایپا کار میکنه و حدود یکسال هم هست که رسمی شده . البته ماجیزی از این موضوع به خونواده هانگفتیم . در آمد من به نسبت سابقه کار و میزان تحصیلاتم و مثلا پستی که دارم پایینه . جوری که آدم روش نمیشه بگه ....ولی مال همسرم بخاطر اضافه کار موندن و مزایایی که بهش میدن بد نیست . ضمن اینکه به جز سایپا در سازمان نظام مهندسی کرج هم فعاله وآ دیتور هم هست . البته برای هر سه تاش خیلی بالا و پایین شد و برای همین براش الان سخته دل بکنه و بیاد وبقول معروف تازه به آرامش رسیده .با اینهمه فعالیت که انجام میده ، سطح زندگیمون متوسطه . من میگم آدم چند سال میتونه اینجوری کار کنه ؟با توجه باینکه در استانه 41 سالگی هم هست باید زودتر تصمیم بگیره .
من کلاآدم وابسته ای نیستم ولی شرایط مامان و بابام بدلیل اینکه اولا پیر هستن ، ثانیا مادرم از پای راست معلوله و عملا تمام زحماتش بعهده بابا است . نه قوم و خویشی دارم که نزدیکشون باشن ( عمه و دایی که نداشتم ، خاله هام یکیشون پارسال فوت کرد و یکی دیگه شون هم اینقدر پیره که کاری ا ز دستش بر نمیاد ، عموهام هم کلا خوزستان زندگی میکنن ) ویه دونه برادرم استرالیا است و خواهر هم ندارم خیلی مرددم میکنه . در واقع بهتره بگم اذیتم میکنه .چون میدونم با شرایطی که الان هم دارم عملا نمیتونم بدادشون برسم . آرزومه بتونم اینجا بمونم وبیارمشون اینجا . ولی نمیدونم واقعا " باتوجه به بالا بودن سنشون ، چقدر رسیدن باین آرزو دست یافتنی باشه .درهرحال از دیدگاه خیلی از آدمهای دورو برم مهاجرت من خلاف انسانیت محسوب میشه ( یکی اش مادرشوهرم ) ولی من همه اش باین فکر میکنم بعدا به نلیسا چی بگم ؟بگم بخاطر پدر و مادرم این فرصت رو از تو گرفتم و حالا هم انتظار دارم توهم بخاطر من کاری نکنی؟( از گفتن این جمله به بچه ام متنفرم ) . اینها چیزاییه که به عقل من میرسه . نمیدونم چقدرش درسته ، چقدر غلط . همه اش از خدا میخوام برام جوری پیش بیاره که بعدا پشیمونی برام نمونه .وواقعا وقتی به ذوروبرم نگاه میکنم میبینم مامانو بابای من تنها کسانی نیستن که بچه هاشون پیششون نیستن .
حالا میتونی بگی احساساتی ام یا نه ؟!!!!
ستاره جان ،فکر میکنم کبک هم مدیکال داشته باشه ، نه ؟ بعد از مدیکال حداکثر تا یکسال ، میتونی وارد خاک کانادا بشی تا pr بشی . این زمان از صدور ویزا شش ماه میشه ولی زمان مدیکال تعیین کننده است .مثلا برای ما از مدیکال تا ویزا10 ماه طول کشید یعنی حذود 2 ماه برای لندینگ وقت داشتیم . بعد از PR ، در صورتی که نشون بدی 2 سال از 5 سال توی خاک کاناداباشی ؛باز برات PRنمدید میشه . و با PR برای زندگی توی کانادا مشکلی نداری . یعنی عین یه شهروند کانادایی باهات برخورد میشه . برای سیتیزن شیپ که ینطر من با شرایط شما دیگه اصلا بهش نیازی نداری ،باید 3سال از 4 سال توی خاک کانادا زنذگی کرده باشی .
سلام.
کسی از کانادا اینجا هست؟
من 2 ماه دیگه دخترم به دنیا میاد. دلم می خواد یه اسمی روش بذارم که نو کانادا درست و راحت تلفظ بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید؟
هانا- مایا و یا پارمین چطورند؟
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخرین لحظه زیر باران می مانند
سپیا خانوم ممنونم..مرسی از توضیحات..مشخصه احساساتی نیستی و خیلی هم منطقی هستی..من جنوبیم خوزستانی سرشار ازا حساسات...
برای کسی که اینجا افسردگی داره مطمئنا بره بدتر میشه درسته؟ رفتم دکتر و میزان اضطراب و استرسم زیاده .نگرانم میترسم اونجا حالم خراب شه..اینها فکر و خیالات هست...هههه

هانا اسم قشنگیست اما معنیش چیه؟
پانته آ جون اینجا بر خلاف ایران اسمهای پاپیولار رو بیشتر از اسامی تک دوست دارند اسم هانا خیلی قشنگه و همیشه جز 10 تای برتر کانادا میشه البته برای پاسپورت مواظب باش اسپل درستش که اینجا می نویسن بنویسی.