2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام به دوستان عزیز :
ماریا ی عزیزم : وقتی من خودم این سوالات رو داشتم شما جز یکی از کسانی بودی که با حوصله و دقیق جواب میدادی .این سایت رو شما و شهرزاد و نلی باسی عمدتا نگهداشتین . واقعا همیشه ازتون ممنونم .
پانته آ جون ملیسا هم اینجا زیاده . من تا میگم اسم دخترم نلیسا است ،همه میگن melisa, good girl !!!ا
آفاق عزیز ،ما تا میشه بهت کمک میکنیم .
سیپا توی یکی از نوشته هات نوشتی:::امیدوارم بتونیم یکروز خودمون موج مثبت باشیم .
مطمئن باش که الان همینطور هستی
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
افاق جان ما مدارکمون را برای فدرال ارسال کردیم
فدرال فرانسه نمیخواد
هر رشته ای که بخوای بزنی باید مدرکشو بفرستی
تافل را باید همون اول با مدارک بفرستی
هر چه بچه بیشتر بهتر وامتیاز بالاتر
از همه سخت تر همین پولست .اگه کارت اعتباری داشته باشی که خوبه ولی چون تو ایران نیست باید پولو براشون توسط یه چک از طریق صرافی حواله کنی .ما پارسال اینکارو کردیم ولی چون مدارکمون ایراد داشت مدارک رو با اون حواله پس فرستادند .حالا یک حواله 1200 دلاری رو دستمون باد کرده.امسال که خواستیم اقدام کنیم از یکی از آشنا ها که کارت اعتباری داشت کمک گرفتیم ولی هنوز که پولو از حسابش برداشت نکردن.
سلام به آفاق عزیز :
شما و تمام دوستانی که تصمیم به مهاجرت گرفتید ، امیدوارم موفق باشید .
هزینه اولیه روهمونجوری که فافا جون گفت باید بدین . حالا حالاها باید پول بدین !!این اولشه . مدرک زبان رو هم زمانی که من اقدام کرده بودم تا 6 ماه بعد از باز شدم فایل نامبر میشد داد ، حدود دوماه پیش تغییر قانون داشتن ، یقینا اطلاعات فافا بروزتره ، چون مال من مال 6.5 سال پیشه .ولی من مدرک زبانم رو همون اول دادم .اول آیلتس گرفتم ، بعد تشکیل پرونده دادم .
راجع به شغل هم هیچ کس نمیتونه مثل خودتون کمک کنه . یعنی وکیل هم نمیتونه بگه کجا قرار میگیریم . ما کد شغلمون رو با توجه به حرفه ای که داشتیم خودمون در آوردیم . دقت باین موضوع بکن که بعدا باید همسرت یه رزومه اساسی از خودش بده با یه سابقه کار که همه چی اعم از سمت و حقوق و شرح وظایف توش مشخص باشه . چون گفتی کار همسرت توی نیروگاه اتمی بوده و اینگارتو ی ایران high security محسوب میشه بهت گفتم . یعنی گواهی سابقه کاری که معمولا توی ایران میدن بدرد سفارت نمیخوره .
ما خودمون چون کسی رو اینجا تداشتیم و برای نقل و انتقال پول به مشکل بر میخوردیم ، وکیل گرفتیم .چون چند باری باید پول حواله کنی . اگر آشنایی دارین که کارت اعتباری visa، master, ...داشته باشه ،کار حله . و اینکه این کاررو برای آدم انجام بده .
از نظر بچه که برگ برنده ات محسوب میشه . کلا از نظر پروسه مهاجرت بهتره بذون بچه بیای و اینجا بچه دار شی . شما که تا اونموقع دیگه بچه هات همه مدرسه ای میشن و مشکل نگهداریشون رو به اونصورت نخواهی داشت . چون هزینه نگهداری بچه ها تا قبل ا زمدرسه بالا است .
اگر تصمیم به مهاجرت گرفتی ، سرت رو راست و مستقیم صاف نگهدار و فقط به جلو نگاه کن . بچه هات رو بفرست کلاس زبان که تا موقع اومدن اینجا راه افتاده باشن و اذیت نشن . هرچه سریعتر با محیط ارتباط برقرا کنن ، کار شما راحت تره .اینجا ایده آل نیست ولی حداقل توی جوی ابش وسط چهاراه ولیعصر تهران و وسط روز موش نمیدوه . هرچند ممکنه توی زیرزمین خونه های قذیمی پیدا بشه . همه مهاجرن ، مثل تهران که همه مهاجرن و شدن تهرونی ، اینجا همه ملیت مگیرن و کانادایی میشن . جوونا سخت کار میکنن و بچه ها و پیرها پادشاهی . ولی همه ما جوونا یکروز پیر میشیم . ای کاش هیچ وقت یادمون نره از کجا اومدیم و داریم به کجا میریم .
من معذرت میخوام آفاق عزیز ، جسارتا تاپیکت رو خوندم . برام جالب بود که ظرف کمتراز 48 ساعت تعداد صفحات تاپیکت به 4 رسیده . فقط باین منظور خوندم و بس . و خوب اینکه دیدم یکدفعه یکی میاد و تازه پستهاش رو هم پاک میکنه و اینقدر فاز منفی به شماها میده و میره ، خیلی ناراحتم کرد . درسته باید اطلاعات درست داشته باشید ، ولی همه چیز نسبیه . اگر اذم بخواد همیشه نیمه خالی لیوان رو ببینه ، همیشه منفی میشه . همین امرو زبا دخترم رفتیم بیرون ، وضعیت های سرویس بهداشتی فروشگاه پشت خونه مون افتضاح بود ( البته به نسبت اون چیزی که همیشه اینجا میبنی ، نه به نسبت سرویس های عمومی ایران ) ، سطل آشغال پر بود و همه داشتن دستمال هارو مینداختن کف زمین . آره ؛ اینجا هم این چیزا رو داره . در هر حال اکثرا مهاجرن و با سطوح فرهنگی متفاوت .
استرالیا و کانادا از همه نظر مثل هم هستن . ولی کانادا بدلیل نزدیکیش به آمریکامدرن تره .ولی یقینا " امنیت اجتماعی کانادا توی آمریکا نیست . این رو با اطمینان بهت میگم . آرامشی که توی کانادا هست ، اصلا توی آمریکا پیدا نمیشه .دقیقا مثل اختلاف ارامش شهر و روستا میمونه .ولی توی این روستا تو همه چیز داری . کانادا اصلا کشور پیشرفته ای نیست ولی تمام چیزای لازم برای یه زنذگی خوب و راحت رو داره .مردم اینجا برخلاف استرالیا بشدت درس میخونن . در هر سن و سالی !!!من از این ویژگی اینجا خوشم اومده که مردم در جا نمیزنن . نمیتونن در جا بزنن چون از رده خارج میشن . اینقدر ادمای 80-90 ساله سریا میبینی ...حالا برو و نوشته سنگ قبر قبرستونای مارو بخون ، دیگه وقتی یه نفر 80 سالش میشه ، نگاش میکنیم که خیلی عمر کرذه . اکثرا " حدود 50-60 سال سکته میکنن .واقعا " علتش چیه ؟
آره دکتر ندارن ،ولی دروضعیتی که اورژانسی باشی پشت در نگهت نمیدارن بری 3 میلیون بریزی به حساب ،بعدا " عملت کنن . اگر هم نداری ، به کسی ربطی نداره .
چیزی که اینجا وجود داره و توی ایران نیست احساس تعهد به هم دیگه است . به فرد ( اعم از بچه و پیر ) ، به جامعه و اونچیزی که به جامعه ات مربوط میشه . ممکنه گاهی این احساس تعهده مایه دردسر بشه ولی میتونی انتخاب کنی ، اینجا باشی یا توی ایران که بی تفاوتی یه جایی رسیده که پارسال توی سعادت اباد اون جوون چاقو خورد و همه نگاهش کردن تا جون داد ، یکی توی میدون سپاه سکته کرد . جسدش 6 ساعت وسط خیابون افتاده بود . اونوقت اینجا دیروز توی اخبار تورنتو اعلام میکنه یه پیرزن 75 ساله در اثر تصادف با خودرو در خیا بان ... جان سپرد .یعنی خیلی اتفاق وحشتناکی افتاده .
اینجا تازه میفهمی چرا به افراد مسن میگنSENIOR.بنظر من کانادا برای مهاجرت بهترین کشوره . نمیگم بهترین کشور دنیا است .ولی اینجا میتونی خودت باشی . بچه هات از زبون مادریشون خجالت زده نشن و بخاطر رنگ موشون مسخره بقیه بچه ها نشن .بعد که سیتیزن شدی ، میتونی بری هر کجا خواستی . من قبلا هم گفتم بهد از سیتیزن شیپ دیگه آزادی هر کجا خواستی بپری .
آفاق جان :
من اصلا باورم نمیشه دوماه اینجا بودم . منظورم اینه که سه سال یقینا " خیلی سریع خواهد گذشت . اینجا همه نگران کارن.چه اونها که کاردارن ، چه اونجا که کارندارن !!!!اگر بتونید برای خودتون یه پشتوانه مالی توی ایران درست کنید که بخشی از هزینه ای اولیه زندگیت رو بده ، خوب با خیال راحت تری اینجا زندگی میکنید . خیلی ها اینجا کلا فیلد کاریشون عوض شده . اکثرا " هم دوسه تا کاردارن . بخاطر بحث امنیت شغلیش . چون خیلی راحت کارت رو ازت میگیرن . از این نظر مثل ایرانه .شاید هم بدتر از ایران .
فقط زبانتون رو خوب تقویت کنید . برگ برنده اینجا زبانه . انگلیسی عالی و فرانسه هم بدونی ، جلو میفتی . الان که مراکز دولتی سرکار ت نلیسا زنگ میزنم اول به فرانسه حرف میزنن، بعد به انگلیسی .دقت کن فرانسه لازم نیست ولی برای کار پیدا کردم میتونه امتیاز محسوب بشه .
تورنتو شلوغی تهران رو داره ولی بهم ریخته نیست . در هر حال با خیال راحت از خیابون رد میشی . میتونی بچه ات رو با کالسکه بیرون ببری ، کسی زیرت نمیکنه . همه نسبت بهم احساس مسولیت میکنن .حداکثرش هم اینه که خوشت نیومد میری آمریکا ،نه ؟ دست و پای آدم رو که نبستن !
بنظر من مدرک زبانش روبگیره بعد بفرستی خیالت راحت تره . چون همین الان ثبت نام کنی ، دو سه ماه بعد وقت امتحانته ، اگر خدای نکرده نمره امتحانش به حد نصاب نرسه باز باید سه ماه بعد امتحان بده ، بنظرم خیلی پر استرس میشه و بگذار راحت امتحانش رو بده و بعد مدرک بفرست . توی این زمان هم باید مدرک جمع کنی !!! لیسانس و دیپلم و ....بقول وکیلمون میگفت تا دبستان باید بری سوابقت رو شخم بزنی .البته این نظر منه . اینجوری 6 ماه دیرتر میفرستی ولی با خیال راحت .
سلام دوستای گل مخصوصا سپیای عزیز شهرزاد,نلی باسی و...............دوستان عزیزی که لطف میکنن اینجا پستهای مفید میذارن
من از اول تا اینجا تمام پستها رو خوندم ما هم برای کبک اقدام کردیم فایل نامبرمون اومده و منتظر مصاحبه ایم میخواستم بدونم کسی اینجا مونترئال زندگی نمیکنه؟؟ سپیا جون چرا شما اونجا نرفتین اونجا خیلی امکانات بیشتری به مهاجرها میدن!! ارزششو داره ادم فرانسه بخونه واونجا زندگی کنه;))

من پرستارم و البته مین هم خودم هستم و یک نینی 1 ساله دارم راه درازی برای کار کردن اونجا دارم:(((((((((((
سپیا جون ,شهرزاد جون شما اطلاعاتی در مورد پرستاری تورونتو ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام پلنگ صورتی ،امروز توی فکرت بودم . ممنون . متاسفانه نشد که بشه . خبری از کارت دختر کوچولوم نیست و میگن تا 9 دسامبر باید صبر کنی ببینی جواب اداره صدور کارت چیه ؟بعدش هم میگن اگر مشکل عکس باشه و بخوام منتظر نامه اش بمونم 40 روز هم صدور اون طول میکشه . یه عکس از نلیسا گرفتم وفردا میبرم دفتر service canada اگر قبول کنن که حله . اگر قبول نکنن باید امیدوارباشم کارتش با عکس قدیمی بیاد .اگر هم نشه که باید دست به دامن travel document از سفارت بشیم و خدا کنه بوروکراسی سفارت اذیتمون نکنه . همه میگن چون مال بچه است اذیتتون نمیکنن .چون هیچ کجا رسم نیست بچه توی این سن رو از پدر مادر جدا کنن .دیگه توکل به خدا . اینقدر دلم میخواست با کارت نلی برگردم نذر کرده بودم اگر با گارتش بیام شب عاشورا شیر علی اصغر بدم ولی خوب نشد دیگه .من چهارشنبه شب برمیگردم و بامید خدا جمعه صبح ایرانم .
فی فی عزیز ، یشتاب که نونت توی روغنه . اینجا بسیار به پرستار نیاز دارن . البته فکر میکنم باید یه سری دوره بگذرونی ولی جز و مشاغلیه که اینجا بیکاری نداره . یعنی یکروز هم بیکار نمیمونی و البته خیلی هم کار میبره . پرستار اینجا همه کار میکنه . خانم یکی از دوستامون که پرستاره تقریبا 6 روز هفته از 7 صبح تا 8 شب سرکاره .و البته در آمد بسیار خوبی هم داره . ساعتی 40 تا 45 دلار میگیری .امیدوارم موفق باشی .
مونترآل همه جاش فرانسه نیست . یه قسمتش فرانسه زبانه . ماریا رفته و خیلی از شهرش تعربف میکنه . خودش بیاد بهتر میتونه کمک کنه .