2777
2789
سپیاجون دقیقا دوماه و ده روز شد تا پی آرهامون اومد.خودمون هم همین حدودها فکرمیکردیم بیاد ویکی از دوستامون که میادایران واسمون میاره.شماهم اگر برگردی و اشتباهی توی کارتها باشه میتونی ازطریق سفارت کانادا توی ایران اقدام کنیها.نگران نباش نهایتش 90روز هست.پس اینجور که از نوشته هات فهمیدم تو هم خواهر قصدموندن کردی وموندگار دیار غربت میخوای بشی.امیدوارم هرچی خیروصلاحه واستون اتفاق بیفته.این شهر آرمانی هم خوب اومدی.من همون روز اول که سینک ظرفشوئی اپارتمانمون گرفت و 24ساعت طول کشیدتادرستش کردن فهمیدم که اونجوری که تصور میکردم نیست ویکی از دوستامون که چندساله اونجاست بهم گفت کشور جهان اول و این چیزها رو فراموش کن که از این قضایا زیاده(هرچند خوب ازحق نگذریم خیلی خوبیها داره ولی خوب اینجور که ماایرانیهاقبل از رفتن مدینه ی فاضله به قول معروف توذهنمون میسازیم خدائیش نیست)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

?لنگ صورتی : من شخصا " از وضعیت اجتماعی ایران فراری ام . چون نظر خودم اینه که ?ول رو میشه در آورد ولی فرصتی که الان برای بچه ام از دست میدم ، با این وضعیت کارکردنم و دست تنهایی ام ، قابل جبران نیست . آینده منهم قابل ?یش بینی نیست و اصلا " دوست ندارم مثل مامان بابای خودم بشم که تازه در 70 سالگی منو بخوابونن توی خیابون و 9 میلیون ?ول ?سرم رو از توی جیب ?یراهنم زیر کا?شنم بکشن بییرون و آخرش هیج جی به هیچ چی .اینجا وقتی میری شکایت یه همچین ماجرایی رو میکنی بهت میگن برو خدارا شکرکن که زنده ای .و راست میگن .مقایسه اش میکنم با اینجا ....وضعیت مادر بیچاره ام که بخاطر مشکل قطع ?اش از مچ تا چه حد خونه نشین شده واگر بابا با ویلچرببرتش که میره بیرون ، اگرنه ، که توی خونه نشسته ?ای ماهواره واونم اگر جمعش نکنن . من سر مامان بزرگم ، چون ?سر نداشت ؛ دیدم چه جوری یه آدم دارا که سالی دو بار داره به انواع خیریه ها کمک میکنه ، مثل اسکروچ میشه که یه قرون سر مامان بزرگش هزینه نکنه و چقدر بی حیا میشه . ببخشید این کمترین چیزی بود که میشد
گفت . من با تمام وجودم حس کردم که ?ول نداشته باشی ( نه ?ول در حد گذران رندگی) آدم نیستی . نمیگم اینجا ?ول کاری نمیکنه . اینجا هم برنامه های خاص خودش رو داره ولی کسی بخاطر بی ?ولی توی خیابون ول نمیشه . یا معلول بدون صندلی چرخدار نمیمونه و میتونه بتنهایی از خونه در بیاد . اینها برای من مهمه . چون دوست ندارم 30 سال ذیگه چشم انتظار کمک بچه ام بشم . و دقیقا " بزرگترین مشکل امثال ما اینه که توی ایران کار داریم و اینجا کار نداریم .ولی کار دست یافتنی است بشرط اینکه خودمون هم ?ذیرای تغییر باشیم حتی اگر از نظر ذهنی افت برامون حساب بشه .اینجا اول خرد میشی تا ساخته بشی .
شوشو امشی رفت و تنهایی من و نلی شروع شد . بهش میگم دعا کن کارتمون زودتر بیادتابرگردیم ،یکساعت بعذ از رفتن باباش دستاش رو به حالت دعا بالا گرفته و میگه مامان دعا کردم ،بریم . جالبه سه جاتوی فرودگاه �یمان رو سوال جواب کرده بودن که چرا بدون PR داره بر میگرده ؟!!!!
دوشنبه اولین تجربه شکست کانادایی ام رو چشیدم و در اولین امتحان رانندگی رد شدم . از این بیشتر سوختم که داشتم �شت چراغ به نکته ای که روز قبلش بهم گفته بود ( سر همون تقاطع ) فکر میکردم و دست آخر بخاطر همون نکته رد شدم . خصوصا که دورزدن و �ارک روهم ازم گرفته بود و کلی از روی مربیام شرمنده شدم . بیچاره خیلی حرص خورده بود و از این ناراحت بود که به من نکته اش رو گفته بود . نمیدونم باز برای امتحان اقدام کنم یا نه ؟ چون انوقت باید زحمت نلیسا رو بدم به خاله ماریاجون که بسیار مورد علاقه نلیسا است و البته جولیا ی گل که ذوست خوب نلیسا است . کلا " نلیسا با بچه های همسن خودش خیلی نمیسازه و این وسط جولیا یه استثا بوده .از همون لحظه اول همذیگه رو دیدن سفت همدیگه رو بغل کردن !!!!بعد هم خیلی باهم میسازن . ولی خوب وقت گرفتن امتحان و ...هم هست . فعلا " که موفق به گرفتن وقت نشدم و از یه طرف هم میبینم موکولش کنم به دفعه بعد هرچی تا حالا هزینه کردم از بین میره .
ولی این رو هم بگم مردم اینجا خیلی گرفتار زندگی ان ،خیلی سخت کار میکنن ،اگر یه اتوبوس رو از دست بدم بایدنیم ساعت برای اتوبوس بعد وایسن . ایستگاههای اتوبوس بین راه فقط باد گیره و وسیله گرمایشی و سرمایشی نداره .
توی مترو زیر صندلی ها معمولا �ر از آشغاله . من خودم اینها رو از یه کشور جهان اول انتظار نداشتم ولی واقعیت اینه که اینجا از تمام دنیا اومدن و هر جامعه ای فرهنگ خودش رو داره . اینجا بچه ها یاد میگیرن به 911 زنگ بزنن و از مامان بابا شکایت کنن و البته این موضوع هم راه حل داره .کما اینکه خیلی از ایرانی ها اینجا بجه هاشون بزرگ شدن . روابط ایراتی های اینجا مثل همون ایرانه . خیلی ها هستن که کمک میکنن ولی وقتی میری سمت �لازای ایرانی ها میبینی که �سرای نو کیسه ایرانی دارن دخترارو دید میزنن و ... همون مسائل مسخره اونجا .باز هم اومدن اینجا فخر �ول باد آورده باباشون رو بدن .
ولی چند ایستگاه �ایین تر توی کتابخونه مرکزی تورنتو چینی ها و کره ای ها با یه ساندویچ و یه فلاکس قهوه از صبح تا شب توی کتابخونه ان .روز اولی که رفتیم کتابخونه به ساعت تعطیلی کتابخونه خوردیم و ساعت 2 قرار بود کتابخونه دوباره باز بشه .ما رفتیم یه دوری زدیم و دوباره برگشتیم ، بامرتون نمیشه 85% جمعیت منتظر �شت در چشم بادامی بودن !!! من واقعا " متعجب بودم . تنها ایرانی اونجا ما بودیم !!!! از ما است ،که بر ما است . دوست دارم بتونم مثل چشم بادامی ها منعطف ،سخت کوش و راضی باشم . تا ببینم خدا چی میخواد .
سپیا جون جای همسرت خالی نباشه و امیدوارم هر چه زودتر پی آرتون بیاد و بتونی بری پیش همسرت.
در مورد امتحان رانندگی هم ناراحت نباش اینجا خیلی از کسانی که خیلی هم راننده های حرفه ای در ایران بودن ممکنه حتی چند بار رد بشن منم بار اول رد شدم بار دوم حتما قبول میشی و اعتماد بنفس لازم رو پیدا میکنی.
هیچ جا مدینه فاضله نیست و کانادا هم مستثنی نیست . توی زندگی آدمها ارزشها متفاوته ممکنه چیزی که برای من خیلی مهم و ارزشمند باشه برای دیگری اصلا مهم نباشه یا بالعکس. همه کسانی که مهاجرت میکنن و میمونن مطمئنا چیزهایی دادن و چیزهایی بدست آوردن که برآیندش مثبت بوده و اونهایی هم که برمیگردن باز برآیند برگشتنشون مثبته . به نظر من نکته حائز اهمیت اینه که به ارزشهای همدیگه احترام بذاریم و همه رو با دید خودمون نگاه نکنیم.
ممنونم شهرزآد مهربان۰ دقیقا موافقم. فکرکنم خودت یکبار گفته بودی که تصمیم برای موندن یا برگشتن کاملا شخصیه . و ۱۰۰ درصددرست میگی.برای گواهینامه هم از اینکه فرصت خوبی رو در زمان حضور شوشو ازدست دادم ناراحتم.ولی خوب وقتی همه چیز عا لی بنظر میرسه ولی نمیشه حتما یه علتی داره. وگرنه فوقش ضرر مالیه دیگه. سر دوستان سلامت.
سلام دوستان عزیزم چند هفته ای میشه که مدارکم رو ارسال کردم و الان منتظر فایل نامبر هستم فرانسه خوندن هم که هنوز پا برجاست ..

شیوا جون این توضیح واسه شماست :

اگه میخواهید در مورد مانی اردر بیشتر بدونید این لینک به شما کمک می کنه:

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?7343-5-1-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%87-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-Money-Order-Bank-Draft-Credit-Card
.•*´`*•.**`•.¸¸.•´*تزئینات نمدی یونیک *.•*´`*•.*`•.¸¸.•´
وبلاگ:http://felt-decoration.mihanblog.com

کلوب نی نی سایت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=22435
فرشته جون از نظر رعایت حجاب که اصلا نگران نباش اونجا تو یک اداره من خانم کارمند عربی رو دیدم که فقط دوتاچشمهاش معلوم بود واتاق کناریش خانم المانی بود که یه تاپ پوشیده بود با شلوار.اصلا کانادا کشوری نیست که واسه حجابت کسی مسخرت کنه یا کار گیر نیاری.ولی خوب تلویزیون و بعضی آموزشها که از دبستان به بچه ها یاد میدن دیگه دست خودت نیست و این مسایل روبایدبپذیری.مثلا نمیتونی چشمای دخترت روبگیری که توخیابون وقتی زن و مردی دارن عاشقانه همدیگه رو میبوسن نبینه-مثلا توی واحدی که مابودیم یک کتاب جامونده بود آموزش زبان بود واسه بچه های درحد دبستان ما.تویک صفحش عکس یک دختر پسرلخت بود که همه جاهای بدنش فلش زده بود واسم اون قسمتهارونوشته بود که بچه یادبگیره . دختر دوساله ی من هم که تاحالا این چیزها رو ندیده بود همش میرفت سراغ این صفحه و میگفت مامان خاله بیلاس (لباس)نداره و به میمیهاش اشاره میکرد ومیگفت زشته برو لباساتو بپوش.ببین عزیزم این مسایل رو باید بپذیری ولی خوب اگر باخانواده های ایرانی مقید رفت و آمد داشته باشی و یکسری مسایل رو خودت رعایت کنی خوب بالاخره تاثیرگذاره روی دخترتون.ولی واقعا یکی از نگرانیهای منم اونجا همین بود که ایا میتونم تو اون جامعه ای که زمین تا اسمون تو خیلی چیزهاش باما فرق داره دخترمو اونجور که دوست دارم تربیت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشته عزیز راستش ممکنه برای شخص شما مشکل خاصی پیش نیاد و بتونید کار پیدا کنید و چون اعتقاداتتون هم شکل گرفته و محکمه اذیت نشید ولی اینکه برای دختر شما مشکلی پیش بیاد یا نه واقعا نمیشه گفت. من خودم در خانواده ای مذهبی بزرگ شدم ولی خودم مذهبی نیستم میخوام بگم من میتونم به عینه برات مثال بزنم که چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد. دو تا خانواده از نزدیکان من هستن که اینجا زندگی میکنن و بسیار مذهبی هستند هر دو خانواده هم از اول وقتی دخترشون کوچک بوده مسلما سعی کردن که اعتقاد دینی رو بهش یاد بدن و با الگوی خانواده بزرگش کنن یکی به نظر میاد خیلی موفق بوده و دختر خانواده با مسئله حجاب و .... مشکلی نداره و کاملا براش هضم شده است ولی اون یکی با اینکه اجبارا حجاب داره ولی از حجاب متنفره و خیلی از مسایل دینی رو فقط و فقط به خاطر خانواده اش انجام میده و واقعا زجر میکشه نمیدونی چقدر سخته در یک مملکت آزاد مجبور به کاری باشی من همیشه فکر میکنم اگر این دختر اینجا بزرگ نمیشد هیچوقت طعم تلخ این چیزها رو نمی چشید . ضمنا باید بگم هر دوی این مواردی رو که مثال زدم دخترهای بزرگی هستن و بسیار اهل مطالعه و در درس هم موفق هستند. به هر حال به نظر من برای بچه ها دوگانگی سختی اینجا ایجاد میشه و کار رور برای خانوادها خیلی خیلی سخت میکنه.
masalan age bekhaym lisansemoono onja edame bedim fogh begirim cheghadr hazinashe???hamsare man
oloom sisi khunde bekhad edame bede oonja mitoone??hodoode hazine ro ham begi khoobe mersi
bebakhshid farsim kharab shod

سپیا جونم اگه میشه جواب اینو بده

در ضمن کسایی که میگین اونجا خوب نیست هرچی باشه اقلا هوایی که ادم تنفس میکنه از این بنزینهای الوده نیست.این پارازیتهای ماهواره به مخش نمیخوره.همه اینها سرطان اوره.اشتباه میکنم؟؟؟؟؟
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من دختر ندارم احتمالا منظورت پلنگ صورتیه فرشته جون.
مهدهای اینجا هم رنکینگ داره و از 4 نمره میگیره تو سایت هست من چند نمونه دیدم که خوب بوده یعنی متوسط بوده خارق العاده نبود ولی من متوجه منظورت نمیشم اگر از نظر مذهبی میگی که اینه روال خودشون رو دارن به هر حال اینها همه خیلی کوچکن و هنوز به اون سن تشخیص نرسیدن. البته اگر دختر شما 4 سالش باشه و بیاد میره مدرسه که بهش میگن جونیور کیندرگاردن. من تجربه ای در زمینه مهد و مدرسه سفارت ایرانی و مسلمون ندارم یعنی تو دور و بریهای من که کسی نبوده البته دوستان بچه هاشون رو به خاطر حفظ زبان فارسی و یعضا به خاطر اینکه درسهای ایران رو هم یاد بگیرن میفرستن مدرسه ایرانی روزهای شنبه و یکشنبه ولی ندیدم کسی کلا مدرسه ایرانی بره.
من کاری به مذهب ندارم ولی یک اصل کلی اینجا هست اینجا تربیت بچه مشکله هرچند به نظر من تو ایران هم مشکلات خاص خودش رو داره اینجا باید حتما با بچه دوست بود باید واسه بچه وقت گذاشت با علایقش رفت جلو. باید طوری بود که بچه حرفاشو به پدر و مادرش بزنه . یکی از دوستان ما که من خیلی قبولش دارم و واقعا حس میکنم توی تربیت پسرش موفق بوده میگه من به خاطر پسرم رفتم کلاس گیتار که وقتی اون در مورد گیتار صحبت میکنه حرفی داشته باشم رفتم دنبال اخبار هاکی و همه رو دنبال کردم که پسرم با من در موردش صحبت کنه. اینجا وقتی بچه دبستانیه به گمانم سال پنجم واسه بچه ها کلاس میذارن و مسایل جنسی رو توضیح میدن البته قبلش از پدر و مادر اجازه حضور فرزند رو در کلاس میگیرن این دوستمون میگفت اگر به بچه ات اجازه حضور ندی اثراتش بدتره چون بعد از کلاس مدام بچه ها در این مورد با هم صحبت میکنن و چه بهتر که خود بچه در کلاس باشه و حرفها رو مستقیم بشنوه. بچه اینجا از تمام حق و حقوق خودش مطلعه هیچ پدر و مادری نمیتونه به بچه اش زور بگه همه اینها یعنی باید خیلی خیلی در تربیت بچه دقیق بود.
سلام دوستان ممنون
نلی باسی ممنون از راهنمایی
دوستان میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
31 ساله هستم لیسانس شیمی کارم فنی است ولی ربطی به رشته تحصیلی ام ندارد7 سال سابق کار دارم و هم اکنون شاغل..هنوز آیلتس نگرفتم فعلا زبانم در حد کتابهای اینترچنج هست.میخوام برای کانادا اقدام کنم بزارم وقتی آیلتس گرفتم یا الان اپلای کنم و وقتی آیلتس گرفتم مدارک رو آپدیت کنم؟ کدومش بهتره؟البته فعلا که رشته تحصیلی ام جز رشته های مورد درخواست توی لیست نیست..پس شاید از طریق کبک اقدام کردم ..نمیدونم کدوم بهتره..آخه قانون جدید مثل اینکه اینه که برای هر استانی اقدام کردی مدت زمانی رو حتما باید همون استان بمونی..و دردسرهای خودش رو داره
در ضمن شما سراغ دارید خانم تنها در کانادا؟زندگی براش چه جوریه؟ سختیهاش زیاده؟ حتما باید مردی کنارت باشه؟(میدونم سوالهام سخت و کلی است) ولی اگر خواستید جزئیات بیشتری میگم
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.