2777
2789
شهرزاد جان نوشتی با توجه به اینکه تازه بعد از اتمام درست یک سال هم بری سر کار و بعدش تازه برای مهاجرت اپلای کنی الان این روش خیلی منطقی به نظر نمیرسه
پس من چی کار کنم که منطقی باشه؟؟؟از چه طریقی بیام
دیدم تخصص نداریم گفتم از طریق دانشجویی بیام
پس به نظر تو چکار کنم عزیزم؟
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شهرزاد جون راستی من رفتم توی این سایتی که دادین
میشه لطفا بری به این ادرس و لیست sol 2 را نگاه کنی
یعنی چی sol 1 با 2 چه فرقی داره؟؟؟
مثلا توی لیست 2 نوشته تولید کننده و ارایشگر
همسرمن هم تولید کننده است منم اگه برم ارایشگری یاد بگیرم قبول میشیم؟؟

سوال دومم اینه که توی لیست ارزشیابی خودکارش نوشته ایا مدرک همسر شما ارزیابی شده؟این یعنی چی؟؟
وای خیلی ممنونم که انقدر با حوصله جواب میدی عزیزم
مرسی
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاتوت جون راستش من اصلا با این سایت آشنایی ندارم و نمیتونم در این زمینه بهت کمک کنم به نظر من بهتره یک وکیل مهاجرت پیدا کنی و یک جلسه باهاش مشاوره بگیری خیلی وقتها مشاوره شون رایگانه.
و اما در مورد ارزیابی مدرک من فکر میکنم(مطمئن نیستم) منظور اینه که بر اساس استاندارد کانادا تطبیق داده شده که اونم من نمیدونم بدون حضور در کانادا چگونه ممکنه؟!
سلام مرسی شهراد جون وسپیای عزیزم.میدونی سپیا جون منم بعدازدوماه زندگی در کانادا به همین نتیجه رسیدم که اسمون همه جا یکرنگه-اینجاهمش دنبال چیزهای خارجی هستم اونجا دنبال چیزهای ایرانی بودم.اینجا همش میلمو چک میکنم ایمیل دوستان اونور آبم رو زودتر بخونم وعکسهاشونو ببینم.کانادا که بودم همش چک میکردم تا از خونوادم ودوستانم تو ایران باخبر باشم.اونجا دلواپس رانندگی و اجحاف حق و پارتی بازی نبودم.اینجا دلواپس دوری از خونواده نیستم و هزاران چیز دیگه.حالا من برعکس شما که میگی همه اونجا راضی از مهاجرت بودن باهرکس برخورد کردم ته ته دلش دوست داشت برگرده ایران ولی نمیتونست.مثلا بچش بامدرسه ی اینجابزرگ شده بود.یا آقاهه نمیتونست بعداز ده سال سابقه کار کانادا تازه بیاد ایران از صفر شروع کنه-یا میگفتن مثلا از همین رانندگی بگیر تا اخر دیگه براشون تو ایران سخته.اولش که مادودل بودیم همه میگفتن تصمیم باخودتون ولی وقتی تصمیم به برگشتن گرفتیم خیلیهاشون دوست داشتن جای مابودن وبرمیگشتن.میدونی عزیزم غربت واقعا سخته .بعداز ده سال اونجاهم واست عادی میشه واینجاست که غم دوری از خونواده و... بیشتر به چشم میاد.البته اینانظرشخصی من بعد از رفت وآمد با دوستان اونجا بود.مثلا چندتااز خانمها همه میگفتن تو ایران پادشاهی میکردن همه جا با اژانس میرفتن.خدمتکار داشتن.سفرخارج هم هرسال به راه بوده.ولی توکانادابخاطر ترس از بیکارشدن همسر وزندگی گران مجبورن خودشون هم کار کنن .از اژانس گرفتن هم خبری نیست چون خودت که دیدی چقدر گرونه درنتیجه یاباماشین شخصی یابااتوبوس ومترو باید رفت.اکثرا سفرهاشون هم که چندسال یکبار اونم به ایرانه.بنظر من کسی که توایران وضع مالی خوبی داره اینجاواسش بهتره چون میتونه ازبهترینها داشته باشه ولی برای کسی که وضع مالی متوسط روبه پاییین داره کانادا خیلی بهتره.حالا یکی حاضره به هرقیمتی شده بره چون به قول سپیاجون ایران موندن واسش غیرقابل تحمله یکی هم مثل من چون واسم هنوز به اون حد نرسیده همینجا میمونه.
مرسی شهرزاد عزیزم لطف کردی

سپیا جونم مرسی ازت ممنونم.نمیدونی شهریه دانشگاه چقدره؟؟؟ُ
masalan age bekhaym lisansemoono onja edame bedim fogh begirim cheghadr hazinashe???hamsare man oloom sisi khunde bekhad edame bede oonja mitoone??hodoode hazine ro ham begi khoobe mersi
bebakhshid farsim kharab shod
کاش همه ایرانیها این حق رو داشتند که یه مدت بیان خارج زندگی کنن بعد تصمیم بگیرن انتخاب کنن اینطوری دیگه همه عمر حسرت نمی خوردند و قدر جائی که هستند رو بیشتر می دونستند.
سلام شهرزاد-پلنگ صورتی سپیا ماریا و همه دوستان گل.
حدود یک هفته است که دختر خالم با دختر و همسرش از اینجا (ونکوور)رفتن ایران .یکسری کادو و عکس داده بودم برای خانواده خودم و همسرم به دستشون رسیده بود.الان با مامانینا تلفنی صحبت کردیم.بی نهایت دلم برای همشون تنگ شده.من و باسی سعی می کنیم برای رفتن به ایران برای دو هفته تو ماه اپریل برنامه ریزی کنیم.
یکی از همکارای شرکتمون داره می ره و من قراره برم جاشو در واحد هوایی پر کنم.شرکتمون بازم استخدام داره و نفر جدید رو من باید به جای خودم اموزش بدم.انگار همین دیروز بود که استخدام اینجا شدم .چشم به هم زدیم 3 ماه ازمایشیم گذشت و من از حالت ازمایشی درومدم.خدای مهربون شکرت
ایام همگی به کام
سلام نلی جون که دیگه واسه خودش بسلامتی رئیسی شده.بابا ای ول داره........شاتوت جون ، ماریاخانوم راست میگه مثلا خود من که این شانس رو داشتم که دوماه کانادا زندگی کنم و خوبیها وبدیهاشو ببینیم الان با یه دید دیگه به زندگیم نگاه میکنم و قدر خیلی چیزها رو الان بهتر میدونم ونسبت به خیلی چیزها که قبلا واسم باارزش بود الان فهمیدم که دو روز عمر ارزش این رو نداره که واسشون اعصابمو خرد کنم واز تصمیمی که درمورد موندنم گرفتم خوشحالم هرچندکه امروز دوباره یکم دودل شدم چون کارتهای پی آرمون رسیــــــــــــــــــــــــــــــد(قابل توجه سپیاجونم)
سلام :
نلی باسی عزیزم ، بی نهایت برات خوشحالم . باور کن با وجود اینکه اصلا " ندیدمت ولی هر گامی که بر میداری که توش موفقیتی کسب میکنی براتیک دنیا خوشحال میشم . البته موفقیتت مرهون �شتکار و زحمت خودته ولی نمیدونم چرامن خوشحال میشم !
در هر حال برات آرزوی موفقیت روز افزون دارم و ای کاش یتونم مثل شما خودم رو اونجا جا بندازم .نمیدونم با وجود بچه چقدر بتونم موفق بشم ...راستش به شدت به سرم زده برم دنبال real state ! بدجوری دوست دارم برم دنبال کاری که وقت و زمانش دست خودم باشه .
شاتوت جون،بنظر منهم ماریاراست میگه . برای ما هم علیرغم مخالفت اولیه ام باشوشو در خصوص اینکه این رفت و آمد هزینه زیادی برامون داره ،خیلی خوب بود و من واقعا " از این کاری که کردیم راضی ام . نمیگم 100 درصد ولی با 70 درصد واقعیت های اینجا آشناشدم و میدونم دیگه آرمان شهر نیست .اینکه میدونم زندگی اینجا هم داستانهای خودش رو داره ،خیلی مهمه .خوشحالم این تجربه رو کسب کردم . حالا جه بشه برگردم ،چه نشه .
�لنگ صورتی عزیزم !مبارکه . ای کاش مال ما هم میومد !!! به شما گفته بودن چند وقت بعد میاد ؟ سر زمانش رسید ؟ یا اینکه دیرتر رسید ؟ خدا کنه مجبور نشم بیشتر از یکماه دیگه با نلیسا اینجا بمونم !!!در هر حال با وجود این کارتها میتونی تا سه سال دیگه اقدام به اومدن کنی . �س مطمئن باش که تصمیم درستی گرفتی .
امروز زنگ زدم به مامان و بابا م ، طفلی مامان میگفت میرم با عروسک نلیسا بازی میکنم . گریه ام گرفته بود . آرزومه که خدا اینقدر برام حفظشون کنه که بتونم بیارمشون اینجا . نمیدونم خدا این فرصت رو بهم میده یانه ؟ای کاش الان 5 سال دیگه بود و میتونستم زود اینجا جا بیفتم و بیارمشون �یش خودم ....
سلام خانمها خوبید؟کسی هست که لاتاری امسال شرکت کرده باشه؟
نلی جان شما گفتی شرکت کردی وقبول شدی پس چرا اونجا نرفتی؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
سلام خانمها خوبید؟کسی هست که لاتاری امسال شرکت کرده باشه؟
نلی جان شما گفتی شرکت کردی وقبول شدی پس چرا اونجا نرفتی؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.