2777
2789
پلنگ صورتی جان امیدوارم بهترین تصمیم رو گرفته باشید و هرجا هستید موفق باشید.
سپیا جون ایشاله سفرت راحت بوده باشه اقامت خوبی اینجا داشته باشی.اگه تونستی یه خبری از خودت بده.
پلنگ صورتی جان هر تصمیمی که هر دو (شما و همسرتون)با همدیگه گرفته باشید قابل احترامه و امیدوارم هر جا که هستید موفق و موید باشید.
چشمک عزیز اگه برای کبک اقدام کردید 95 درصد موارد به مصاحبه ختم می شه.اگه در فرمهای اولیه که برای مهاجرت فرستادید سطح زبان (انگلیسی و فرانسه)شما رو بالای صفر اعلام کرده باشید در هر دو زمینه با شما هم مصاحبه خواهد شد.پس کاملا امادگی داشته باشید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . من دیشب سفرنامه ام رو براتون نوشتم ولی نمیدونم چرا از �ذیرشش خودداری کرد .
ما تورنتو هستیم . شهرزاد جان تماس
رفتم ، نبودید . �یغام گذاشتم .نلی -باسی ممنون .
�لنگ صورتی ؛ حتما "بهترین تصمیم روگرفتید و موفق باشید .کارتpr تون رسید ؟
سلام سپیاجون.رسیدن بخیر عزیزم.واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خوب دوباره بنویس.مادوست داریم.راحت رفتین؟جوجوت اذیت نکرد؟ماهم هنوز کارتمون نیومده توکل برخدا که توش اشتباه نباشه.
پلنگ صورتی عزیز موفق باشی و امیدوارم آینده روشنی پیش رو داشته باشید چه ایران چه کانادا یا هر جای دیگه دنیا.
سپیا جون من پیغامتو شنیدم یک شماره افتاده بود که زنگ زدم و اون شماره فرمود که خط قطعه و من نفهمیدم یعنی چی؟!
salam azizan :
nemidunam chera farsi nemizaneh in key board?
Shahrzad jan ,vasle bekhoda . emruz ba maria sohbat kardam , unam behem zang zad . hala behet mizangam . albatte agar hasti .
Palange surati :aslan aziat nakard , hatta dar hadde ye neghzadan . mankhodam halam dasht tuyehavapeima bad mishod valineli khub bud .shokre khoda hame chiz khube be joz zaban . albatte hamechiz ro az avalshoro kardan khodesh ye alami dareh .man hanuzaz system e TTcinja sar dar nayavordam o albatteaz kheili chizaye digeh.....
سلام به خانومای خوب و مهربون.
من و همسرم میخوایم که اقامت کانادا رو داشته باشیم و فقط 2-3 سال کانادا بمونیم و بعد ایران زندگی کنیم.همسرم استاد دانشگاهه اما هنرمند هم هست شما کسی رو میشناسید که از روش هنرمندان اقامت گرفته باشه؟االبته از طریق کبک هم میتونیم اقدام کنیم البته تا زمانیکه مدرک زبان نخواد.به نظرتون کدوم راه بهتره.سرعت کار تو مهاجرت مهمه؟چون عجله ای نداریم.....به نظرتون وکیل بگیریم یا خودمون اقدام کنیم ما هیچ کس رو اونجا نداریم...........مرسی
خرید آنلاین از ALIEXPRESS و quizclothing و سایتهای خارجیhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28321
سلام دوستان
سپیا جون خدا رو شکر که به سلامت رسیدید و مشکلی هم با نلیسا جون نداشتید.
بقیه دوستان هم سلام و عرض ادب
راستش طلسم ما هم شکست و بالاخره با یه شرکت قرارداد بستیم و الانم داریم مدارکمون رو کامل میکنیم که بفرستیم. راستش سپیا جون با همون وکیل شما قرارداد بستیم.

بچه ها فقط یه چیزی منو نگران میکنه . تو قرارداد واسه ما سطح فرانسه رو 5 زده و میگفت زیر این عدد هم نمیتوینید بزنید چون امتیاز نمیارید و خیلی هم اصرار داشت که مطمئن باشید تا مصاحبه به این سطح میرسید
درحالیکه با مربی فرانسه ای که قراره بهمون درس بده صحبت میکردم خیلی منو ترسوند که من قول نمیدم و این سطح بالاست و .....
حالا گیج شدیم. البته شوهرم که میگه ما اگر هر روز هم کلاس بگیریم باید به این سطح برسیم !!!
وکیلمون میگفت سطح 5 در حد B1 هست و مربیمون میگفت B1 خیلی سطح بالاییه چرا زدید؟
خلاصه خواستم نظر شما دوستان رو بپرسم به نظرتون حق با کیه و اینکه شما در چه سطحی زدید؟
سلام به همه
نلی جان ما برای کبک اقدام نکردیم..فدرال اقدام کردیم.........یعنی تو مصاحبه چیا میپرسن و راجع به چی حرف میزنن؟!
پلنگ صورتی عزیز یک کم شوکه شدم که خوندمم میخای برگردی.........امیدوارم هرچی به صلاحتون هست پیش بیاد؟ شما بچه داری ؟ بببخشید فضولی میکنم.......؟!
چو شقایق از دل سنگ برآ...