سلام مجدد . فکر کنم برای بچه ها دوباره مشکل ورود بوجود اومده .
مامان جون من ایمیل ازت نگرفتم . درست زدی ؟ sepia173@yahoo.com
کیمیا جون،راستش من وکیل گرفتم بدلیل اینکه نه اونموقع آدمش رو داشتم که بخوام ازش راجع به چگونگی تکمیل فرم ها سوال کنم ،نه وقتش که بخوام دنبال چنین کسی بگردم . در کل هم راضی بودم . ولی حواست باشه ، برای انتخاب وکیل باید وقت بگذاری . من خودم اونموقع حدود سه ماه دنبال وکیل بودم ،تا اینجا رو انتخاب کردم . با وجود اینکه وکیل اصلی مون وسط کار سرطان لوزالمعده گرفت و فوت کرد و ما دوباره مجبور به ارائه وکالت به همکارش رامین اسدی که الان هم داره کار میکنه ،شدیم ،مشکلی برامون پیش نیومد . توصیه هاشون خیلی بدرمون خورد .
در هر حال الان وکلا یه چیزی حدود 5.5 میلیون دستمزد میگیرن که البته به تقسیط در حین مراحل کار دریافت میشه . یعنی یکجا نمیدی . اونموقع که ما اقدام کردیم یکی از همکارا که داشت میرفت میگفت برای چی میخوای 4 میلیون پول وکیل بدی ،بعدا "اونجا بدردت میخوره . ولی میدونی با روند تورم ما ،4 میلیون توی نزدیک 7 سال ،دیگه هیچ چی محسوب نمیشه .یعنی الان از این قضیه پشیمون نیستم .ولی با اطمینان میگم وکیل در تسریع کارها بهت کمکی نمیکنه ،فقط میتونه بهت اطلاعات درست بده و بگه مدارکت رو باید چه جوری تکمیل کنی و تحویل بدی .این رو میگم اطلاعات درست ،چون هر کسی نظر خودش رو توی این ساینها مینویسه ،د رهر حال بعضی ادمها تجربه تلخ دارن و بعضی ها موفق بودن ، بعضی ها آدم های منفی هستن و بعضی ها مثبت . من خودم توی اینترنت ،چه برای آمریکا و چه برای کانادا خیلی سرچیدم ولی واقعیت خیلی مواقع به موارد متضاد برخورد میکردم و نمیتونستم بفهمم چی درسته و چی غلطه . اونموقع وکیل کمکم میکرد .ضمن اینکه من خودم کسی رو کانادا نداشتم و برای خیلی از مسائل از آدرس دفت روکیلمون استفاده کردم .
برای زبان هم ،من خودم فرانسه رو حدود 1.5 خوندم . اونهم توی کلاس های کانون زبان و بعد از اونزمان میتونستم با کارشناسای فنی پژوی فرانسه که میومدن شرکتمون بحث فنی داشته باشم . اگر فرصت داری ا ز کلاس های عمومی استفاده کنی ،هزینه کمتری میدی . کلاس خصوصی برای زمانی خوبه که زمانت کمه و کاری هم جز فرانسه خوندن نداشته باشی . هزینه ات هم بیشتره .البته این نظرات من بود .
باز هم بچه های کبکی بیشتر میتونن کمک کنن .
ولی اگر نگیری ،خوب این هزینه رو نمیدی ،خیلی ها هم بدون وکیل رفتن و موفق شدن