2777
2789
سپیا جون من موندوم سر دو راهی که خودم اقدام کنم یا وکیل بگیرم زبانم هم ضعیف می خوایم تازه برای زبان فرانسه اقدام کنیم تو این یک دوروز باید تصمیم بگیرم تورو خدا کمکم کنید چکار کنم در ضمن برای زبان کدوم روش جواب میده معلم خصوصی یا کلاس؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مجدد . فکر کنم برای بچه ها دوباره مشکل ورود بوجود اومده .
مامان جون من ایمیل ازت نگرفتم . درست زدی ؟ sepia173@yahoo.com
کیمیا جون،‌راستش من وکیل گرفتم بدلیل اینکه نه اونموقع آدمش رو داشتم که بخوام ازش راجع به چگونگی تکمیل فرم ها سوال کنم ،‌نه وقتش که بخوام دنبال چنین کسی بگردم . در کل هم راضی بودم . ولی حواست باشه ، برای انتخاب وکیل باید وقت بگذاری . من خودم اونموقع حدود سه ماه دنبال وکیل بودم ،تا اینجا رو انتخاب کردم . با وجود اینکه وکیل اصلی مون وسط کار سرطان لوزالمعده گرفت و فوت کرد و ما دوباره مجبور به ارائه وکالت به همکارش رامین اسدی که الان هم داره کار میکنه ،‌شدیم ،‌مشکلی برامون پیش نیومد . توصیه هاشون خیلی بدرمون خورد .
در هر حال الان وکلا یه چیزی حدود 5.5 میلیون دستمزد میگیرن که البته به تقسیط در حین مراحل کار دریافت میشه . یعنی یکجا نمیدی . اونموقع که ما اقدام کردیم یکی از همکارا که داشت میرفت میگفت برای چی میخوای 4 میلیون پول وکیل بدی ،‌بعدا "‌اونجا بدردت میخوره . ولی میدونی با روند تورم ما ،‌4 میلیون توی نزدیک 7 سال ،‌دیگه هیچ چی محسوب نمیشه .یعنی الان از این قضیه پشیمون نیستم .ولی با اطمینان میگم وکیل در تسریع کارها بهت کمکی نمیکنه ،‌فقط میتونه بهت اطلاعات درست بده و بگه مدارکت رو باید چه جوری تکمیل کنی و تحویل بدی .این رو میگم اطلاعات درست ،‌چون هر کسی نظر خودش رو توی این ساینها مینویسه ،‌د رهر حال بعضی ادمها تجربه تلخ دارن و بعضی ها موفق بودن ، بعضی ها آدم های منفی هستن و بعضی ها مثبت . من خودم توی اینترنت ،‌چه برای آمریکا و چه برای کانادا خیلی سرچیدم ولی واقعیت خیلی مواقع به موارد متضاد برخورد میکردم و نمیتونستم بفهمم چی درسته و چی غلطه . اونموقع وکیل کمکم میکرد .ضمن اینکه من خودم کسی رو کانادا نداشتم و برای خیلی از مسائل از آدرس دفت روکیلمون استفاده کردم .
برای زبان هم ،‌من خودم فرانسه رو حدود 1.5 خوندم . اونهم توی کلاس های کانون زبان و بعد از اونزمان میتونستم با کارشناسای فنی پژوی فرانسه که میومدن شرکتمون بحث فنی داشته باشم . اگر فرصت داری ا ز کلاس های عمومی استفاده کنی ،‌هزینه کمتری میدی . کلاس خصوصی برای زمانی خوبه که زمانت کمه و کاری هم جز فرانسه خوندن نداشته باشی . هزینه ات هم بیشتره .البته این نظرات من بود .
باز هم بچه های کبکی بیشتر میتونن کمک کنن .
ولی اگر نگیری ،‌خوب این هزینه رو نمیدی ،‌خیلی ها هم بدون وکیل رفتن و موفق شدن
خواهش میکنم عزیزم .
واقعیتش سالها از فرانسه خوندن من میگذره . الان در حد جملات بسیار ابتدایی درک میکنم . متد های آموزشی هم مدام تغییر میکنن . من اونموقع (‌حدود 10 سال پیش )‌توی کانون la france en direct خوندم . حدود 8 ترم بود . دو ترم هم intermediate خوندم . میتونم بگم متوسط بودم (‌هر ترم 1.5 ماه بود )‌،‌چند سال بعد رفتم کیش وی جردن که Cafe creme کار میکرد . راستش برای من که فرانسه خونده بودم خوب بود .ولی یه زن و شوهر بودن میخواستن اونموقع برن کبک ،از صفر شروع کرده بودن ،‌براشون خیلی سخت بود . الان نمیدونم با چه متدی کار میکنن . اول مطمئن شو ببین قوانین کبک تغییر کرده یا نه (‌مثلا نمره زبان الزامی شده یا خیر )‌و بعد برو سراغ موسسه ها ببین ظرف چه زمانی به اون سطه زبان میرسی . نلی - باسی تا اونجا که یادمه 2 سال خوند .مصاحبه اش رو هم بخوبی گذروند . حدود 1.5 سال با دوروز درهفته کلاس رفتن وقت میخوای به سطح متوسط برسی .
موفق باشی در تصمیم گیری .
من نمیدونم چرا علیرغم اینکه اصلا "‌به فرداشب فکر نمیکنم اینقدر حالم بده !!! انگار از طناب آویزونم کردن . هر چی هم میخوابم خستگیم در نمیره .
ای کاش بچه ها میومدن !!من کل داروها رو دارم بدون نسخه دکتر میارم و امیدوارم برامون مشکلی پیش نیاد .
دیشب رفتم داروخانه میگم کولیک پد میخوام (‌برای نلیسا ) میگه معادلش رو داریم و قطره متوکلروپرامید بهم داد !!!! 1میگم آقا این مال تهوعه اون مال نفخ معده است ،‌گفت:آها! و برش داشت !!
salam sepiyaye aziz elahi safaret be salamat bashe azizam daroharo agar to bar bezari moshkel ijad nemishe azizam darhade niyaz bego daroye nelisas gir nemidan man bara arman bordam onaee ke kheili lazem dashtam mesle ketofin to kife khodesh gozashte bodam va to havapima bordam vali baghie to bar bod.rasti man be arman to forodgah bahrein ketofin dadam khabid ta torento albate to landan bidar shod vali zamane kam faghat bara khordane ghaza vali bargasht ketofino jagozashtam bacham hamasho bidar bod fekr kon inhame saat alan 1sal az mosaferatemon gozashte esme havapima miyad mige naaaaaaaa man dost nadaram tolanie rasti khanomi bara dokhtari asbab bazihaee ke bazi mikone hamishe bebar to havapima ba yechize dige yechizi barash bardar ke khodesh tahala nadide va fekr mikoni kheili dost dare azizam agar to havapima bitabi kard ono ro kon enam ye karde dige baraye inke bache tanavo dashte bashe rast dkhmali panberizi hast?sharmande yadam nist agar hast bara tamiz kardanesh to havapima az in dastmalhaye ke bacharo pak mikonan ham bardar yechanta khorakihaee ke dost dare bara khodetam agar alaghe be roman dari bardar ke to havapima kaf nakoni harchi dige yadam biyad behet migam ta asri.agar dost dashti bego shomaramo ham behet bedam ke baham beharfim albate agar soali dashti
سلام مامان جون :
مرسی از توضیحاتت .
راستش دلم نمیاد به نلیسا شربت خواب آور بدم . خصوصا " رفتنی که ساعت 2 شب پرواز داریم ،‌فکر کنم تا سوار بشیم همه مون میخوابیم تا فرانکفورت ! ولی بعدش فکر کنم اون 8 ساعت توی تورنتو بیداریاشه و روی سرو کولمون بره بالا .
براش دارم خمیر بازی ،‌از این کتابهای چسبونکی ،‌کتاب داستان و عروسک کوچولو میبرم ،‌امیدوارم کافی باشه .
اینجا همکارای شرکتم باهام دارن الوداع میکنن !!!!
من هم دارم میرم خونه . ممنون میشم شماره ات رو برام ایمیل کنیم با هم در تماس باشیم .
سلام.سپیاجون بالاخره انتظاربه پایان رسید.امیدوارم به سلامت برسید.نگران نباش ان شالله پروازخوبی دارین.البته منم به دخملی شربت ندادم ولی به قول مامان جون کتابهای جدید براش برداشتم با همونها سررگرم بود.نمیدونم جو هواپیماانگار یکجوری بود که خودش همش میخابید.مثلا ازلندن تا کلگری بدون شربت دادن همش خواب بود فقط برای غذا بیدار بود.حالا هم همش میگه بریم هباپیما.ههه.بچه ها باهم فرق دارن برای احتیاط شربت بردار.اگر دیدی اذیت میشه بهش بده تابخابه.راستی مامان جون بهتون ایمیل زدم.رسید به دستتون؟
سپیا جون ایشاله که سفر خوبی داشته باشی من تا به حال تجربه بدی تو سفر به ایران با بچه ها نداشتم نمی خواد به بچه دارو خواب آور بدی والا جاستین و جولیا که بدون دارو بیشتر مسیر تو هواپیما و حتی فرودگاه می خوابن یا فیلم نگاه میی کنن تو هواپیما یه عالمه فیلم کارتونی هست میتونی مشغولش کنی. اینجا خیلی دکترها دارو بازی نمی کنن و شاید باورت نشه من به غیر از دو سه بار تاینلون(استامینوفن) تا به حال هیچ چیز دیگه ای به بچه ها ندادم راستش من خودم این سیستم رو می پسندم بنابر بر این توصیه داروئی برات ندارم که چی بیاری ولی همچنان بهت می گم نگرانی نداشته باش اینجا هر چی که بخوای یافت میشه خواهر.
salaaaaaaaaaaam palangsoratijan man maili az shama daryaft nakardam dost joni sepiyajan azizam eshtebah nashe man daroye khab avar nadadam armane man hasasiyat dare va to havapima mehmandar azash paziraee kard va behesh mooooooz dad manam fori az tarsam sharnate ketofinesho dadam ke khob sababe kheir shod vali to parvazam mididam bacheha bazihashon az darde gosh bekhater feshar hava gerye mikardan bazi ha mosaken midadan ta bache arom begire khob fekr mikonam alan to forodgahi omidvaram safare khobi dashte bashi doste azizam barat az samime ghalb doaaaaaaaamikonam bedone dardesar mosaferatet bepayan berese
خدا به همرات سپیا جون.
کیمیا برای کبک اگه اقدام کنی فکر نکنم از زمان اقدام تا مصاحبتون یکسال هم طول بکشه .من وقتی فایل کبک رو باز کردم 2 سال ربان خونده بودم و وقتی دعوت به مصاحبه شدم 4 سال زبان خونده بودم.ولی برای سطح متوسط باید حداقل یکسال فشرده زبان بخونید و خودتون هم پشتکار داشته باشید
ذوستان گلم سلام.امیدوارم همتون عالیییییییییییییییی باشید
یه سوال داشتم
برای مهاجرت ما شوهرم اقدام کرده...حالامیخاستم بدونم اگه مصاحبه بذارن با منم مصاحبه میکنن؟ چه چیزهایی میپرسن معمولا؟ کسی تجربهای داره..............من یواش یواش میخام دوباره زبانم رو تقویت کنم..آخه باردار بودم و نمیشد ادامه بدم
چو شقایق از دل سنگ برآ...
دوست جونا ماتصمیم گرفتیم برگردیم ایران واینجا رو باهمه ی خوبیهاش ترک کنیم.میدونید من و شوهرم هر دو دودل بودیم وهرچی حساب کتاب میکردیم وزنه ی دو طرف یکسان میشد.بنظر من برای اینجا موندن چون اولش همونطور که همه میگن خیلی سخته به یک انگیزه ی قوی نیاز هست که زمانی که به مشکلات وسختیهای اولش رسیدی به اون انگیزت فکرکنی تا بتونی مقاوم باشی و من برای اینجاموندن اون انگیزه ی قوی رو نداشتم واحتمالا به اون موقع که میرسیدم شاید درجامیزدم.بخاطر همین گفتم برمیگردیم .تا5سال وقت داریم هروقت اون انگیزه رو بهش رسیدم میایم دوباره اینجا.میدونم شایدشوهرم دیگه براحتی کارگیرنیاره و... اما حداقلش اینه که با اراده ی قوی میام ومشکلات رو به جون میخرم.برام دعاکنید که زود پشیمون نشم وتصمیم درست گرفته باشم.شماهم انرژی مثبت بهم بدین.دعوام نکنیدکه دوباره به فکر فرو برم.ممنون