2777
2789
مرسی سپیا جون . حرفهات خیلی آرامش بخشه و دقیقا راست میگی. آدم باید حساب همه جا رو بکنه.
حالا کی راهی هستید به امید خدا؟
واسه کار اونجا برنامه ای دارید یا بعد از رفتن دنبالش میگردید؟
هورااااااااا بالاخره تایید شدم.شهرزاد و بقیه دوستانی که در کانادا هستید مشکل تایید هویت کاربر برای خارج از کشور حل شده .می تونید به قسمت تایید هویت کاربر برید و شماره خارج از کشور بدین.
این مدت برای همین بود که نمی تونستیم کامنت بذاریم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نلی جون ممنون که خبر دادی من چند روز پیش برات یه ایمیل فرستادم نمی دونم به دستت رسیده یا نه.
شیوا جون ببخشید کاربرای مقیم کانادا نمی تونستن جواب بدن برای همین سوالات شما بی پاسخ می موند من خودم سعی کردم در مورد کوچولت که سوال کرده بودی برات توضیح بدم ولی می گفت اول باید تایید هویت کنید
سلام دوستان عزیز من ایران زندگی میکنم سوالی داشتم ازتون اینکه مااگه بخواییم برامهاجرت به کانادا اقدام کنیم ازکجا درمورد زندگی دراونجاوشرایط کاری ورشته تحصیلیمون باید اطلاعات کسب کنیم ؟ازطریق اینترنت کجاهاروسرچ کنم؟ واینکه زبان روبایددرچه حدبلدباشیم صحبت کنیم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام
مرسی مریم جون که واسم توضیح دادی . میدونستم شما دوستان مهربونتر از این حرفهایید.
خوب حالا عزیزم اگه ممکنه همون توضیحاتی که راجع به کوچولوم میخواستی بدی واسم بنویس. خیلی ازت ممنون میشم خانومی.

اگه در مورد آموزش توی سسکتون یا وینی پگ هم چیزی میدونی ممنون میشم راهنمییم کنی.
شیوا جون به نظر من در مورد زبان پسرت نگرانی نداشته باش خیلی زود اینجا تو مدرسه یاد می گیره اگه همون فارسی رو تو ایران بلد بشه خیلی بیشتر به دردش می خوره چون انگلیسی رو یه ماهه راه میافته من موردهای اینجوری خیلی دیدم. در مورد سسکتون و وینی پگ اطلاع ندارم ولی اینجا مدرسه دولتی رایگانه و اگر تو محله خوب زندگی کنید مثلا مدرسه هم خوبه و نگرانی نداره
سلام دوستان من شهرزادم که با کاربری دوست عزیزم سایه اومدم.
من فعلا ترجیح دادم که تایید کاربری نشم و البته دلایل خودم رو دارم .
شیوای عزیز راستش من اطلاعات دقیقی در مورد سسکتون ندارم ولی میدونم خیلی از تورنتو سردتره و جمعیت کمی داره راستش اصلا نمیدونم بتونید اونجا راحت زندگی کنید چون توی شرکتی که همسرم کار میکنه اونجا پروژه دارن ولی اینقدر بد آب و هواست که نمیتونن واسه دفتر اونجا کسی رو که واجد شرایط باشه به راحتی استخدام کن کسی به راحتی نمیره اونجا زندگی کنه. البته من اینجا خیلیها رو دیدم که از طریق ویزای سرمایه گذاری اومدن و واسه یک شهر دیگه اقدام کردن (به دلیل هزینه کمتر) ولی در نهایت اومدن و در تورنتو زندگی میکنن و فکر هم میکنم غیر قانونی نباشه میتونید با وکیلتون در این مورد صحبت کنید. و اما در مورد مدرسه پسرت نگران نباش بچه های خیلی زود راه میفتن و زبان مشکل ما بزرگترهاست نه اونها. در مورد مدرسه خوب و بد هم باز میگم من در مورد سسکتون چیز خاصی نمیدونم ولی همه جا مدرسه خوب و بد هست و سیستم مدارس دولتی اینجا اینطوریه که بچه تو در مدرسه ای ثبت نام میشه که به محله سکونتتون بخوره و باید قبل از انتخاب محل سکونت پرس و جو کنید ببینید چه مدرسه ای خوبه؟@ در غیر اینصورت میتونید از مدارس خصوصی استفاده کنید که گرونه و باید پول زیادی بابتش بدی البته اگر پولدار باشی مشکلی نیست!
Lilypie Kids Birthday tickers