سلام بچه ها .
روز خوبی داشته باشید .
ممنون از راهنمایی تون .برای این یکماهه یه ظرف کوچیک میارم . از این بطری آب ها ی کوچیک که نمیشکنه .فکر بعدش بودم .دو تا سه لیتری رو برای بعد میخوام.
پریا جون ،انشا ا... موفق باشی . مامدارکمون رو دارالترجمه مرکزی ایران دادیم برای ترجمه . کارشون بد نبود .هر چی رو میدی ،دقیقا " چک کن . جاش توی میدون کرجه . از میدون ،اون سمت که مغازه کف ملی هست ،حدود 100 متر بری پایین ،میرسی بهش . وسط اون مغازه های لباس مردونه فروشی ،تابلوش هم با لا است و خیلی برگ نیست . طبقه سوم یه ساختمون خیلی قدیمیه ،از اینا که توش بوی ساندویچ سوسیس میاد . البته الان که ماه رمضونه ،شاید نیاد .
اشتباه تایپی توی مدارک خصوصا "مشخصات فردی ،مثلا " نام پدر پیمان رو زده بودن جای بابای من! زیاد داشتن . 6 سال پیش که مدارکمون رو دادیم ،خیلی رفت وآمد کردیم . حتی یکبار مدارک رو آوردیم تهران ، توی دفتروکیلمون فهمیدیم این اشتباه رو کرده و دوباره برگردوندیم .
ولی پدرم ،مال برادرم رو میبرد میدون انقلاب تهران ، ازش نشنیدم اشتباه بهش تحویل داده باشن . خوب این رو هم بگم بعضی هاشون بعد از اصلاح نیاز به تایید یه مجدد داشتن و کارمون عقب میفتاد .ولی بای پدرم این مشکل پیش نیومد. این رو هم بگم که پدرم بشدت دقیقه و مو رو از ماست میکشه بیرون .
الان هم که هزینه هاش وحشتناک زیاد شده . ما 6 سال پیش حدود 100 تومن هزینه ترجمه هاشون شد ،الان فکر کنم باید 1 تومن کنار بگذاری . هزینه ترجمه ها سه برابر شده ،تمبر باطل کردن 10 برابر و ....