2777
2789
سلام بچه ها .
روز خوبی داشته باشید .
ممنون از راهنمایی تون .برای این یکماهه یه ظرف کوچیک میارم . از این بطری آب ها ی کوچیک که نمیشکنه .فکر بعدش بودم .دو تا سه لیتری رو برای بعد میخوام.
پریا جون ،‌انشا ا... موفق باشی . مامدارکمون رو دارالترجمه مرکزی ایران دادیم برای ترجمه . کارشون بد نبود .هر چی رو میدی ،‌دقیقا " چک کن . جاش توی میدون کرجه . از میدون ،‌اون سمت که مغازه کف ملی هست ،‌حدود 100 متر بری پایین ،‌میرسی بهش . وسط اون مغازه های لباس مردونه فروشی ،‌تابلوش هم با لا است و خیلی برگ نیست . طبقه سوم یه ساختمون خیلی قدیمیه ،‌از اینا که توش بوی ساندویچ سوسیس میاد . البته الان که ماه رمضونه ،‌شاید نیاد .
اشتباه تایپی توی مدارک خصوصا "‌مشخصات فردی ،‌مثلا " نام پدر پیمان رو زده بودن جای بابای من! زیاد داشتن . 6 سال پیش که مدارکمون رو دادیم ،‌خیلی رفت وآمد کردیم . حتی یکبار مدارک رو آوردیم تهران ، توی دفتروکیلمون فهمیدیم این اشتباه رو کرده و دوباره برگردوندیم .
ولی پدرم ،‌مال برادرم رو میبرد میدون انقلاب تهران ، ازش نشنیدم اشتباه بهش تحویل داده باشن . خوب این رو هم بگم بعضی هاشون بعد از اصلاح نیاز به تایید یه مجدد داشتن و کارمون عقب میفتاد .ولی بای پدرم این مشکل پیش نیومد. این رو هم بگم که پدرم بشدت دقیقه و مو رو از ماست میکشه بیرون .
الان هم که هزینه هاش وحشتناک زیاد شده . ما 6 سال پیش حدود 100 تومن هزینه ترجمه هاشون شد ،‌الان فکر کنم باید 1 تومن کنار بگذاری . هزینه ترجمه ها سه برابر شده ،‌تمبر باطل کردن 10 برابر و ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نلی باسی مرسی از جوابت..آخه ایمییلهای لاتاری زیاد برای من ارسال میشه که یک مبلغی رو باید اول واریز کنم.چطور متوجه بشم که تقلبی در کار نیست؟ یعنی کلاهبرداری نیست.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
نلی باسی عزیز من سایت رو که گفتی رفتم ثبت نام کردم.الان نمیدونم کدوم قسمتش برای لاتاری2012 ثبت نام کنم هر چقدر این سایت رو جستجو میکنم به جوابی نمیرسم....در ضمن هنوز برای ثبت نام گرین کارت وقت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
دوستای خوب در مورد لاتاری زمان ثبت نامش از اواخر شهریوره(اکتبر)به مدت دو ماه.سایت مهاجرسرا که گفتم بجه هایی که برنده شدن میان تبادل اطلاعات می کنن.اونجا نمی تونی برای لاتاری ثبت نام کنی .اونجا به درد افرادی می خوره که قبول شدن و می خوان از بقیه مراحل سر در بیارن.سایت اصلی ثبت نام لاتاری که کاملا رایگانه ثبت نام رو و اطلاعات مهمشو اینجا براتون می ذارم.
میشاد جان اعلام قبولی افراد در لاتاری فقط از طریق پست هست یا اینکه با شماره confirmation number قابل چستجو تو وب سایت هست.متاسفانه همه ایمیل ها سر کاریو کلاهبرداریه.مهاجرسرا که بهت گفتم افرادیکه قبول شدن میان با هم تبادل اطلاعات می کنن و خودشونو برای مصاحبه و گرفتن ویزا اماده می کنن
در مورد مراحل ثبت نام و قبولی در لاتاریاین پستو تو وبلاگم نوشتم بخون متوجه می شی:
http://neli-basi.blogfa.com/post-52.aspx
سارا جان همه می تونن شرکت کنن به شرطیکه شرط سنی و تحصیلی رو داشته باشن.مثلا یه زن و شهور می تونن یه بار از طریق زن ثبت نام کنن یه بار از طریق مرد و هر دفعه اون یکی همراه باشه.